• AndreaBD

    Varför vill ni tjejer bli dåligt behandlade av män?

    AnonymaMannen skrev 2017-11-04 03:28:08 följande:

    Därför började jag fokusera mer på min dominans, ta mycket plats, vara egocentrisk, säga nej bestämt, ställa till verbala bråk utan anledning, skälla ut tjejen om hon gör något fel, och helt dominera tjejerna. Till min förvåning så har dejterna på det sättet gått bra nästan varje gång, och tjejerna ville träffas igen och ofta men inte alltid ledde kontakten till sex!!! 


    Men allvarligt! Såna män skulle jag ha sorterat ut direkt och de får inte en andra chans heller. Framför allt att ställa till bråk utan anledning - det är jag jäkligt less på. Men nu har jag lite mer livserfarenhet. Tyvärr så är många tjejer för "snälla" där, de tror att såna killar behöver hjälp och att de kan hjälpa dem.

    Men jag kan bara säga: På det sättet kommer du att attrahera tjejer med problem. Endast såna tjejer. Det är bara tjejer som mår dåligt, som har dåligt självförtroende som attraheras av såna män. De är vana vid det, deras föräldrar är också såna och det som man är van vid ger trygghet. Men det funkar inte i en relation förstås.
  • AndreaBD
    värderingarärfel skrev 2017-11-04 15:29:59 följande:
    Du är i en kraftigt minoritet ,dem flesta svenska kvinnor vill bli behandlade som skit annars är det inte spännande 

    Inte dem svenska kvinnorna som jag känner. Kanske rör du dig i fel sällskap? Eller så har du inte heller så bra kvalitéer och får dem som blir kvar.

  • AndreaBD

    Förresten så håller jag inte med om att det är dominans och egoism som attraherar kvinnorna. Det KAN däremot vara män som vet vad de vill, som står på sig, som är populära hos kvinnor. Inte så konstigt, det är bara TS som misstolkar. Om man bara uppträder dominant och egoistisk, så kan det ju ytligt sett verka bestämd och kompetent, men sedan märks det snart att det bara är teater.

  • AndreaBD
    Anonym (Man) skrev 2017-11-04 15:34:12 följande:
    Det är kvinnors biologi som gör att de väljer bort snälla män.
    Men lägg av! Om du verkligen tror det.... det kommer inte att funka att uppträda "elakt och dominant"! 
  • AndreaBD
    Anonym (Man) skrev 2017-11-04 15:42:26 följande:
    Jag håller inte med om att kvinnor väljer kriminella män. Visst, de väljer män som dominerar dem men de tar hellre en dominant manlig läkare eller VD än någon dominant fängelsekund.
    De vill överhuvudtaget inte ha dominanta män, utan kompetenta män. Och det är en stor skillnad. Killar som skriver såna dumheter har inte varit tillräckligt länge med en kvinna för att hon skulle upptäcka att han bara spelar teater. Då sticker hon nämligen. Förutom kanske några väldigt osäkra och problem-belastade tjejer.
  • AndreaBD
    Anonym (anonym) skrev 2017-11-04 15:51:10 följande:
    Nu har ju de flesta som utsätts för våld inte medvetet valt en våldsam relation utan våldet har som regel kommit in är det redan ärr en etablerad relation kanske tom. efter att barnen kommit. 
    Att inte välja tråkiga ointressanta människor med dålig social kompetens är inte speciellt märkligt eftersom en sådan relation inte lär tillföra livet något som gör livet bättre än att vara singel.

    Det stämmer - kvinnor väljer inte det, de blir lurade och långsamt nedbrutna i såna relationer. Och det är ett väldigt tråkigt fenomen. Men det är unga tjejer som inte vet. Jag har tyvärr själv råkat ut för en våldsam partner en gång. Och det är just dem män där alla som träffat honom säger : "Men inte han?! Det kan jag inte tänka mig. Han är ju sååå snäll."  Det är just den typen - verkar snäll, men är i själva verket LABIL. Det är vad det handlar om.


    Några män kallar allt möjligt för snäll, som inte är det - labilitet, svaghet, omognad, lathet, m.m.

  • AndreaBD
    Anonym (Man) skrev 2017-11-04 18:38:35 följande:
    Du har rätt i att du inte ska spela teater. Det handlar om att som man växa in och göra de dominanta dragen till en del av ens personlighet. Det är att gå från pojke till man. Kvinnor vill ha dominanta män. Det är ett faktum.
    Det kan förstås vara ett sätt att ragga upp någon, men om det inte ligger säkerhet, kompetens bakom, så är killen i alla fall inget relationsmaterial. Det kan funka för en ONS om killen inte klantar sig. Även kvinnor kräver mer/annat när det gäller relation, och där håller det inte. 
  • AndreaBD
    Anonym (Man) skrev 2017-11-04 18:39:59 följande:
    Samtidigt bekräftar du TS tes. Hur kommer det sig att du gång efter gång fallit för män som behandlar dig illa.
    Du har ingen aning vad du pratar om! Det är ofta dem "snälla" men osäkra killar som misshandlar sin partner. Och jag pratar av erfarenhet här. Som tur är har jag numera livserfarenheten så att jag kan skilja på "snäll" och "djupt osäker och därför sjuklig misstänksam". Och sedan vill omgivningen inte ens tro det!!!

    Det är oftast INTE macho-killarna som är sjukt svartsjuka, förföljer och stalkar. Kanske har många kvinnor förstått det och väljer därför macho-killarna? Också en teori!
  • AndreaBD
    Anonym (Man) skrev 2017-11-04 18:54:03 följande:
    Så bra, då är vi överens om att kvinnorna väljer machomännen.
    Jag tror inte att det är vanligt, men jag säger det är möjligt att vissa väljer macho-män om de har blivit misshandlade av "snälla" män.
  • AndreaBD

    Och jag skulle fortfarande inte välja macho-män. Inte min typ helt enkelt. Jag gillar ganska "mjuka" män.

Svar på tråden Varför vill ni tjejer bli dåligt behandlade av män?