• Anonym (ehm)

    Pojkvännen äter oss ur huset

    Jaa.. Frågan är ju vem som är snål eller om det blivit något missförstånd nånstans? Men oavsett, om killens familj bjuder på pizza och sen ber tjejen swisha, då borde ju killen reagera tycker jag. Kanske själv tala om att snälla nån, jag äter gratis hos dem hela tiden, klart hon inte ska behöva swisha!

    Men å andra sidan så är det han som ber henne att äta innan hon kommer dit. 

    Jag skulle nog sätta "hårt mot hårt" och ställa samma krav på honom, utan att bry mig om ifall dottern tycker jag är snål. Vem är det som är "vuxen" i huset egentligen :) Bara att informera dottern att from nu så är det samma regler, han får äta innan han kommer hit och äter han här så får han betala för sin del.

    Ev att ni bara köper pizza eller hämtmat när han är där, då är det kanske inte lika "konstigt" att man ber honom swisha för sin del. Barn, även 18 åriga barn, tänker inte på att vanlig, hemlagad mat, också kostar. 

    Mycket märkligt dock att hon bara åt en skål flingor när hon var där :o Om nu killen är så stor i maten så måste han väl ha ätit något annat under dagen? Bjöd han inte henne?

    Du borde nog prata med din dotter om den saken också, om de inte erbjöd henne att äta nåt eller om hon själv inte ville äta, det är inte omöjligt att hon är för blyg eller inte vill äta hos dem. Jag åt aldrig hos mina kompisar eller pojkvänner, jag tyckte det var pinsamt.

Svar på tråden Pojkvännen äter oss ur huset