• Deceree1

    Var går gränsen? #metoo

    OF skrev 2017-11-05 16:54:44 följande:

    Du skulle bara veta!

    Nej på riktigt. Jag tror mig inte vara varken bättre eller sämre än någon annan. När det gäller att röra vid en kvinna som inte önskat det så är det ungdomssynder för 20-30år sedan. Men t ex gör det mig till ett genomrutten människa när jag gör en besviken suck efter att jag blivit avvisad av min fru när vi inte har haft sex på 6 veckor? Jag har verkligen ingen rätt till hennes kropp men jag åtrår henne både själsligt och kroppsligt men hennes nej är något jag självklart accepterar.


    Va de du som satt bakom mig på mopeden och tog mig på brösten ?? (Ungdomssynd)
  • Deceree1
    OF skrev 2017-11-05 17:51:11 följande:

    Med tanke på att du är 10år äldre än mig, så håller jag det för otroligt. Jag har inget minne av att jag har gjort något liknande, samtidigt tänker jag inte påstå att något sådant aldrig skulle kunna skett. Om det ändå var jag så ber jag om ursäkt och jag skräms över mitt beteende!


    Haha, vilka fördomar:) min kille är 15 år yngre än mig. Jag har nog gjort några övergrepp på honom om jag minns rätt.

    Näe, de va inte du :))
  • Deceree1

    Jag tvärstannar med moppen, slängde av honom och skällde ut honom. Sen va de bra med det.

  • Deceree1
    OF skrev 2017-11-05 19:30:46 följande:

    Jo men om du fortfarande hade mopeden kvar mär du var 20år så hade jag varit 10år när det hände isf. Då var du vuxen och jag barn vilket innebär att du hade haft ett ansvar att tillrättavisat mig där och då.

    Jag är inte fördomsfri men har inga invändningar angående din eller din partners ålder egentligen. Om ni är vuxna, inte i någon beroendeställning till varandra och överens så anser jag att all kärlek är vacker kärlek <3


    Ja va 15 o du 5, så det kan det ju inte ha varit :))
Svar på tråden Var går gränsen? #metoo