Inlägg från: Kawthar |Visa alla inlägg
  • Kawthar

    Muslimsk tjej

    Självklart är du otrogen din man även fast du älskar honom. Det du gör är en grov överträdelse av Guds budskap och du borde frukta Gud i första hand. Det du gjort kan inte göras ogjort och fruktar du Gud och domedagen bör du göra uppriktig bön om förlåtelse och aldrig göra om det, tawbah.

    Varför sänker du dig till detta ? Varför söker du bekräftelse av okända män? Har ni problem i ert äktenskap? Shaitan har lyckats lura dig inte bara en gång, utan två gånger. Han vet din svaghet och du borde sätta upp hinder som gör att du inte faller dit igen, be mycket, gör duaa, läs Koranen och umgås med andra systrar som stärker dig . Ta bort alla appar och besök inte sidor som du vet leder till otillåtna handlingar som tex prata med män.

    Jag råder dig att inte ta upp detta med din man, såra honom inte på det sättet. Det leder inte till gott. Försök stärka er relation istället, gör saker tillsammans , och uppskatta honom för det han är /gör. Se hans positiva sidor och fullfölj dina skyldigheter han har över dig så kommer du Gud närmare och faller inte för smutsiga handlingar.

Svar på tråden Muslimsk tjej