Inlägg från: Anonym (njae) |Visa alla inlägg
  • Anonym (njae)

    Min flickvän är naken framför sina kollegor

    Anonym (Trogen fru) skrev 2017-11-09 14:00:47 följande:

    Nu vet jag inte om jag är ovanligt ful naken?
    Har genom åren bytt om och bastat med alla möjliga kvinnor och män.
    Ingen av dessa som kommit med skamliga förslag eller klapp på rumpan.
    Men med kläderna på vid bensinmack, på stan, krogen, flyget och massa andra ställen händer det att män öppet studerar min kropp och verbala yttringar om mig uttryckt.


    Bara för att de inte kommer med skamliga förslag och klämmer på dig så betyder de inte att de inte tittar på dig när du inte se och tänker på att de gärna skulle vilja dra över dig i bastun. Det finns en viss skillnad mellan att klämma och komma med skamliga förslag och att titta och kommentera, Gubbarna på stan går väl inte heller fram och klämmer på dig?

    Är det kollegor du pratar om vill de förmodligen inte riskera sitt jobb genom att klämma och komma med skamliga förslag, är de bekanta vill de förmodligen inte riskera er vänskap eller göra sig ovän med din man. Men det betyder inte att de inte skulle vilja ha sex med dig eller beundrar din kropp. En kvinna slutar inte vara attraktiv för att man jobbar med henne eller känner henne, det enda som skiljer är att det då finns andra saker som överväger.
  • Anonym (njae)
    Anonym (Anna) skrev 2017-11-09 15:09:47 följande:
    Varför ska hon behöva täcka sin kropp? Det är hennes kropp, inte din. Jag tänker aldrig på att skyla mig för att respektera min partner. Jag badar naken med killkompisar i sjöar på somrarna, jag bastar naken på relaxavdelningen på spa där det är både män och kvinnor och jag byter om på stranden utan att skyla mig för kompisar oavsett kön. Jag skulle aldrig vara otrogen, min partner litar på mig och jag visar respekt på tusen sätt för honom. Men att skyla min egen kropp för hans skull är inte en av dem sakerna. För mig är nakenhet naturligt och jag skylar bara min kropp för att samhället kräver det. På platser där jag får vara naken om jag vill (ensliga sjöar, bastu, hemma) är det mitt val att vara naken.

    Hur skulle du ha gjort om din partner var man? Hade han inte fått gå på badhus eller gym då?
    Håller i princip med dig men hur långt kan man dra "det är min kropp" resonemanget? I princip kan hon göra vad hon vill med din kropp för den är ju hennes, hon kan knulla med vem  vill för det är hennes kropp. Likadant är det väl med kollegornas kroppar, deras kukar är ju deras egna och TS har ingen rätt att tala om för dem var de ska stoppa dem någonstans.
  • Anonym (njae)
    Anonym (NORMandie) skrev 2017-11-09 15:31:18 följande:
    Visst är det omvända ett minst lika intressant fenomen. Normen talar ju om för oss att det inte är helt ok. Tror det hade varit än värre omvänt om du frågar mig, inte minst i forum som detta.
    Absolut, FL verkar vara en aning feministiskt lagd om man uttrycker sig så 

    Jag gör som jag vill för det är minsann min mänskliga rättighet att jaaag får göra vad jaaag vill med min kropp. Men min gubbe, han ska passa sig jävligt noga med att ens titta på andra kvinnor Flört
  • Anonym (njae)
    Pripps Vichy skrev 2017-11-09 15:38:21 följande:
    Ja, för kvinnan får ju vara frigjord, medans mannen ska studsa mellan knytnäven, köket och tvättstugan ;)
    Det kallas för "jämställdhet" Flört
  • Anonym (njae)
    Stårschan skrev 2017-11-09 15:50:30 följande:
    Man kan dra "det är min kropp"-resonemanget precis så långt som du gör, för kvinnan har rätten till sin kropp, och kollegorna har rätt till sina kroppar.

    Däremot är det ju helt och hållet upp till TS om han vill fortsätta ett förhållande där han upplever att han blir sviken av sin tjej.

    Om tjejen var var att byta om och basta med sina kollegor innan hon blev tillsammans med TS skulle det nog bli rätt knäppt för de flesta om hon helt plötsligt skulle börja skyla sig när hon inte gjort det tidigare. Orka hålla på och sexualisera all nakenhet hela tiden!
    Japp, hon kan dra det hela vägen, men precis som du skriver så kan ju TS applicera exakt samma mentalitet och tycka att han minsann har all rätt till sina åsikter dra. Att inta en sån "jag gör som jag vill" hållning brukar sällan vara ett bar sätt att lösa problem på.

    Ja hon gjorde som ville innan hon träffade TS, hon låg förmodligen också med vem hon ville innan hon träffade honom, men sen träffade hon ju honom och fick anpassa sig till den nya situationen (singel till par). Jag tror det är rätt naivt att tro att man kan leva exakt som man gjorde som singel när man går in i en relation.
    Sen exakt var man drar gränsen för vad man kompromissar på är en fråga i sig.
  • Anonym (njae)
    KaptenOhoy skrev 2017-11-09 15:42:27 följande:
    Tröttsamt jävla argument, det här om ägandeskap kring sin partners kropp. Nej, man äger inte sin partners kropp, men majoriteten av personer som väljer partnerskap ingår i en överenskommelse om att man ska vara exklusiv, mer eller mindre. Det kan innebära att man bara har sex med varandra, att man bara är psykiskt eller fysiskt intima med varandra, eller *tada* att man reserverar sin nakna kropp till varandra. Det är inget fel eller konstigt med det.
  • Anonym (njae)
    Anonym (Anna) skrev 2017-11-09 16:39:48 följande:
    För mig handlar trohet om att inte göra något sexuellt med andra än min partner. Att tvätta sig på arbetet eller byta kläder är ju knappast en sexuell handling.
    Varför har vi då öht skilda omklädningsrum på de flesta arbetsplatser eller offentliga platser? Folk ska ju bara tvätta sig?
  • Anonym (njae)
    Anonym (Anna) skrev 2017-11-09 16:47:24 följande:
    Vi har separata omklädningsrum för att folk känner sig bekväma med det. Det innebär ju inte att det är en sexuell aktivitet att byta om i ett rum med andra människor. Jag upplever det inte som en sexuell aktivitet att byta om på badet eller gymmet, gör du?
    Men varför skulle det vara bekvämast, man ska ju bara tvätta av sig och byta om?

    Alla är ju inte nudister eller har samma syn på nakenhet, vissa tycker det är något väldigt privat som man enbart delar med sin partner. Det är väl en smakfråga egentligen. Har man tur så delar man samma inställning till nakenhet med sin partner (som du och din partner). Men vad gör man om man har olika syn på nakenhet? 

    Säger man jag gör / tycker som jag vill och ber varandra dra åt helvete?
  • Anonym (njae)
    Anonym (Kim) skrev 2017-11-09 18:23:35 följande:

    En kvinna slutar inte att vara attraktiv bara för att hon har kläder på sig. De som vill ha sex med henne vill det även om hon har kläder på.


    Japp men nu handlade ju tråden om att hon var naken inför sina kollegor inte påklädd eller hur?
  • Anonym (njae)
    Anonym (Lise) skrev 2017-11-10 14:28:12 följande:
    När du är i ett omklädningsrum eller en dusch med andra män, går du då runt och visar de andra killarna dina intima delar? Eller klär du bara av dig och går och duschar och sen klär på dig igen, som de flesta gör, utan att hålla på och visa upp sig?

    Jag har bara varit i omklädningsrum och duschar för bara tjejer, går ganska ofta till simhallen, och jag har aldrig varit med om att någon tjej har visat de andra sina intimaste delar.
    Om han vore bög och intresserad av andra män skulle han förmodligen göra det.
    Om du hade varit flata så hade du förmodligen kollat.
  • Anonym (njae)
    Anonym (Lise) skrev 2017-11-10 14:47:51 följande:
    Seriöst? Du tror att bögar och flator går omkring i duschar och omklädningsrum och visar upp sina könsdelar för folk..?
    Seriöst, tycker du en sån urbota korkad jämförelse förtjänar ett seriöst svar?

    Hur fan får man ens idén att jämföra att vara naken med andra av samma kön där det förmodligen finns noll attraktion med att att vara naken med det motsatta könet där det kan finnas attraktion?
  • Anonym (njae)
    nevermind skrev 2017-11-10 15:03:16 följande:
    Och det är ett problem?
    För TS är det tydligen det, står i trådstarten
  • Anonym (njae)
    Anonym (Lise) skrev 2017-11-10 15:21:23 följande:
    Det jag svarade på handlade om att TriC hävdade att hon visade sina intimaste delar i omklädningsrummet.

    Jag menar att det nog ytterst sällan händer att någon överhuvudtaget visar upp sina intimaste delar i ett omklädningsrum eller en dusch, och jag har ytterst svårt att tro att ts flickvän gör det. Hon byter om, visst, men det betyder ju inte att hon sätter sig naken och skrevar med låren i 120 graders vinkel och visar upp sina intimaste delar för kollegorna...

    Tror helt enkelt inte på att det händer att folk visar upp sina intimaste delar för andra i ett omklädningsrum eller i en dusch. Alltså i verkligheten, inte i somligas fantasier eller i somliga filmer...
    Ja fast hela poängen med tråden är att det visas könsdelar för det MOTSATTA könet, alltså är hela frågeställningen ganska irrelevant.

    Man behöver inte skreva för att andra ska uppskatta de sexuella i en attraktiv person. Det finns massor med vetenskapliga undersökningar som visar klart och tydligt att framför allt män tänker på sex många ggr om dagen, tittar på attraktiva kvinnor för nog alla män i världen, sen behöver man inte glo som ett fån, men tittar och uppskattar gör nog de allra flesta och jag har väldigt svårt att tro att TS tjejs kollegor skulle vara ett undantag.
Svar på tråden Min flickvän är naken framför sina kollegor