Inlägg från: KaptenOhoy |Visa alla inlägg
  • KaptenOhoy

    Min flickvän är naken framför sina kollegor

    Anonym (Anna) skrev 2017-11-09 15:09:47 följande:

    Varför ska hon behöva täcka sin kropp? Det är hennes kropp, inte din.


    Tröttsamt jävla argument, det här om ägandeskap kring sin partners kropp. Nej, man äger inte sin partners kropp, men majoriteten av personer som väljer partnerskap ingår i en överenskommelse om att man ska vara exklusiv, mer eller mindre. Det kan innebära att man bara har sex med varandra, att man bara är psykiskt eller fysiskt intima med varandra, eller *tada* att man reserverar sin nakna kropp till varandra. Det är inget fel eller konstigt med det.
  • KaptenOhoy
    Anonym (Anna) skrev 2017-11-09 16:45:11 följande:

    Vad majoriteten av alla par anser vara exklusivitet är varken lätt att veta eller särskilt relevant. Det finns många olika tolkningar av var gränsen för exklusivitet går och det är upp till varje par att avgöra det. Så om ts och hans tjej har en deal att de inte får vara nakna inför andra så är det deras gränsdragning. Nu har ju en sådan deal inte uppstått eftersom hon uppenbarligen är okej med att duscha och byta om på jobbet. Därmed tycker jag inte att han ska begränsa henne genom att lägga sig i hur hon byter om och duschar.


    Jag kommenterade aldrig om TS och partners deal, endast om hur efterblivet "Du äger inte hennes kropp"-argumentet är. Hur TS och partner väljer att lösa sina bekymmer (att han eller hon accepterar den andres känslor, eller bryta upp) bryr jag mig inte om.
Svar på tråden Min flickvän är naken framför sina kollegor