Inlägg från: Anonym (integritet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (integritet)

    Min flickvän är naken framför sina kollegor

    Anonym (Anna) skrev 2017-11-09 15:09:47 följande:
    Varför ska hon behöva täcka sin kropp? Det är hennes kropp, inte din. Jag tänker aldrig på att skyla mig för att respektera min partner. Jag badar naken med killkompisar i sjöar på somrarna, jag bastar naken på relaxavdelningen på spa där det är både män och kvinnor och jag byter om på stranden utan att skyla mig för kompisar oavsett kön. Jag skulle aldrig vara otrogen, min partner litar på mig och jag visar respekt på tusen sätt för honom. Men att skyla min egen kropp för hans skull är inte en av dem sakerna. För mig är nakenhet naturligt och jag skylar bara min kropp för att samhället kräver det. På platser där jag får vara naken om jag vill (ensliga sjöar, bastu, hemma) är det mitt val att vara naken.

    Hur skulle du ha gjort om din partner var man? Hade han inte fått gå på badhus eller gym då?
    Dig skulle jag aldrig någonsin vara ihop med.
  • Anonym (integritet)
    nevermind skrev 2017-11-10 12:11:08 följande:

    TS, vad är egentligen problemet?


    Att hans flickvän är naken framför andra män......?
  • Anonym (integritet)
    Smecker skrev 2017-11-11 14:55:47 följande:
    Vilket bajsprat. Kolla naturfolken som springer omkring i princip nakna hela tiden, tror du männen springer omkring med kroniskt stånd?

    Det finns ett enkelt men drastiskt sätt att avsexualisera kvinnors kroppar, och det är mer nakenhet. När man kräver att kvinnor skall skyla sig så skapar man sexualiseringen av den nakna kvinnokroppen.
    Varför vill du avsexualisera kvinnans kropp? Gud vilket tråkigt samhälle det skulle leda till. 
  • Anonym (integritet)
    JakobK skrev 2017-11-11 17:53:07 följande:
    Jag tror också det skulle vara bra. Attraktion till motsatta könet kommer ju uppstå ändå oavsett om nakenhet är sexualiserat.
    Men det blir inte många barn gjorda.......så vilken tur att biologin har gjort att män attraheras sexuellt av kvinnokroppar!
  • Anonym (integritet)
    Smecker skrev 2017-11-11 19:23:20 följande:
    Intressant. Du menar att förutsättningen för att barn blir gjorda är att män får objektifiera och dregla över random kvinnokroppar? Oroa dig inte, barn kommer att bli gjorda ändå, och skulle födelsetalen sjunka någon procent mot att kvinnor slipper bli objektifierade, tafsade på, trakasserade, våldtagna, så är det lätt värt det. Råder trots allt en överbefolkning här på jorden.
    Trams!
Svar på tråden Min flickvän är naken framför sina kollegor