• Anonym (Vän)

    Han pratar bara om hennes utseende men aldrig om hur hon är som person??

    Har en killkompis som i många år varit gift nu. Grejen är att jag verkligen ibland inte förstår mig på honom. Han har en skitsnygg fru och han pratar gärna om hur otroligt bra hon ser ut vilket verkligen stämmer. Samtidigt kan ha göra mig fly förbannad eftersom han regelbundet kan bedra henne. Ibland när vi bara är ute på AW så kan han avsluta kvällen med att gå hem med någon lite sådär objektivt halvfull tjej. Sen har han haft en älskarinna till och från i fem års tid som är lite halvtjock men som han gärna pratar om med mig om att hon är så smart och härlig. Jag kan verkligen undra vad som händer i hans huvud. Vi har varit vänner i 10 år nu och helt ärligt har jag aldrig hört honom säga en enda positiv sak om henne mer än att hon är snygg, har fina bröst och är bra i sängen plus att hon är en bra mamma till hans barn. Utöver det så hånar han sin frus yrke regelbundet, säger att dom som jobbar inom hennes yrkeskår är direkta idioter, riktigt pantade människor.

    Är det många killar som är såhär? Han är ju aldrig otrogen med folk som är i närheten av så snygga som hans fru men han gillar att prata med dom för han finner detta stimulerande??? Någon som känner igen det här?

    Förövrigt så spelar det ingen roll om jag säger till hans fru att han är otrogen, hon vet redan om detta

  • Svar på tråden Han pratar bara om hennes utseende men aldrig om hur hon är som person??
  • Anonym (Vän)
    jeanette02 skrev 2017-11-10 05:13:38 följande:

    Vilket otroligt praktsvin. Verkar väldigt ointelligent.

    Sedan prata nedlåtande om en så kunnig och arbetsam yrkesgrupp som sjuksköterskor utgör.

    Han verkar ju störd faktiskt med det beteendet som du beskriver.

    Hoppas hon lämnar någon gång. Hur kan man stå ut med detta? Hon kan ju knappast vara lycklig.

    Jag själv skulle nog ha väldigt svårt att se en vänskap med en sådan här person.

    Är du fortfarande beroende av den här hemska människan genom ditt yrke?

    Annars svårt att förstå en vänskapsrelation.

    Tycker människor med sådant skitbeteende som han visar upp ska man bara släppa...


    Hon verkar uppskatta relationen annars hade hon väl lämnat. Jag tycker att han agerar omoraliskt men människor kan göra fel men behöver inte vara fel
  • Anonym (Vän)
    Anonym (märkligt) skrev 2017-11-10 15:21:26 följande:

    Alltså din fråga är lite märklig tycker jag. Din kompis som du beskriver verkar vara ett riktigt jävla ärkenöt, extremt korkad med noll moral. Frågan blir då rätt konstig, det är som att jag skulle beskriva en riktigt pantad bimbo med noll moral och fråga om  det är vanligt att tjejer är så?

    Svaret är, visst finns det många nötter, men hur vanligt det är är svårt att säga, jag skulle tippa på att de flesta inte är så.

    Sen undrar jag varför du är kompis men en sån nöt? Vad får du ut av att vara kompis en ett sånt ärkearsel? Jag skulle tycka det var allmänt jobbigt att bära omkring på hans lögner. Jag hade bett honom växa upp och hålla käften om sina äventyr.


    Jag bär inte på hans hemligheter, hans fru har kommit på honom flera gånger. Bland annat med en yngre tjej som va hans praktikant. Hon blir bara sur några månader sen går det över
  • Anonym (--)

    han är ett äckel och du är int emycket bättre du ts, tycker synd om din partner för val av vänner säger rätt mycket om vilken moral man själv har

  • Anonym (Lätt byte)
    smulpaj01 skrev 2017-11-10 08:24:48 följande:

    Enligt min erfarenhet väljer män alltid att vara otrogna med kvinnor som är fulare än den dom har.

    Har ibland funderat på vad det beror på?


    Män gör detta för man behöver jobba mindre
    Lättare att få till sexet
    Tycker det är enkelt att räkna ut är själv man

    Antar att ni kvinnor oxå är mindre kräsna när det är ons, ni inte kommer lägga namnet på minnet.
  • Anonym (Vän???)

    Du säger att frun vet och att hon blir sur några månader och sedan går det över. Är du vän med frun också, ni har parmiddagar, så jag utgår från det. Kan du inte prata med frun någon gång och fråga hur hon har det, hur hon mår. Verkar som o. Är det någon som behöver vänner så är det väl frun. Du verkar som sagt mest ytligt fixerad vid utseende och utbildningar men hur är deras mjukare värden. De som egentligen är kittet i ett förhållande.

    Jag hade nog frågan henne hur hon står ut med honom och varför. Dunkar pratat med honom utan framgång, du kanske ska föreslå en familjerådgivning till frun.

  • Anonym (trötter)
    smulpaj01 skrev 2017-11-10 08:24:48 följande:

    Enligt min erfarenhet väljer män alltid att vara otrogna med kvinnor som är fulare än den dom har.

    Har ibland funderat på vad det beror på?


    Att det är lättare och de får mer bekräftelse av nån som känner att den "inte förtjänar" skitstöveln?
  • Anonym (trötter)

    Men fy fan för att ha en sån till vän. TS du inser att du själv inte framstår som världens mest moraliska eller begåvade här heller va?

    Alltså, hur många män hade behållit en kvinnlig vän som bedrog sin man till höger och vänster och snackade ner hans jobb och hans begåvning till noll på regelbunden basis?

    Den som sväljer skit lär få mer av det, det är det enda som är säkert i livet.

  • Anonym (Lise)

    Verkar din kompis ha ett behov att hävda sig, att framställa sig bättre än andra? Är han väldigt verbal och upplevs som charmig? Impulsiv, gränsöverskridande och skapar spänning runt sig? Skiftar hans humör väldigt snabbt? Verkar han sakna ånger och skuldkänslor? Skyller han ofta ifrån sig? Verkar han sakna empati för människor generellt sett?

    Det skulle kunna vara så att din kompis är psykopat.

  • Anonym (disa)

    Alltså, varför bryr du dig så himla mycket? Du kan inte hjälpa människor som inte vill bli hjälpta. Fokusera på hur du vill ha det istället? Är han schysst med dig? En grundförutsättning för att ni ska vara vänner? Egentligen det viktigaste. Är han även en moralisk schysst person, rent generellt? Alla människor har sina skavanker, även vänner men man vill ju inte vara vän med praktarslen.

  • Anonym (Bra vän)

    Jag tolkar det som det är en deal som din vän och din fru har. De är gifta och har intima förhållande med andra. De är inte nära varandra. Du är förvirrad för att upplägget de har är ganska ovanligt. Så länge ingen av dem verkar må dåligt över hur de lever så ser jag inget omoraliskt i det hela. Du kan inte förstå för att äktenskap har en hel annan betydelse för dig. Du får acceptera att du inte skulle valt som de gjort.
    Tycker inte som en del i tråden att du är en dålig person för att du umgås med den här mannnen. Jag har nån kompis som är polygam, nån som lever i ett arrangerat äktenskap osv. bara för att jag inte skulle vilja leva så och inte kan förstå att man vill leva så, slutar jag ju inte umgås med dessa vänner.

Svar på tråden Han pratar bara om hennes utseende men aldrig om hur hon är som person??