Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Har du blivit besviken på någons kropp vid sex?

    Jag blir ofta förvånad när jag tar hem smala tjejer. För med kläder ser de väldigt fit och smala ut, men när de åker av kan man se både en mage och lovehandles som dolts riktigt bra. Detsamma gäller byst när bh:n åker av, tjejer som får dubbelt så små bröst efter de tagit av den. Eller tjejer med liten byst som har hängpattar.

    När man träffar en större kurvig/mullig tjej runt bmi 24-26 så förväntat man sig hängpattar, celuliter och lite mage. Men tycker fan att jag snarare blivit mer positivt överraskad av dessa. Att de sett bättre ut, utan kläder.

  • Anonym (Man)
    Anonym (N) skrev 2017-11-11 02:01:41 följande:

    Jag reagerar lite på det här med ?hängbröst? som många av er skriver om i tråden... det är ju ändå en grej som är som den är, kroppsstorlek, behåring, hygien ect är ändå sånt man kan förändra men ?hängbröst? går ju inte lika enkelt? Eller är det raka vägen till kirurgen som gäller eller?

    Jag har väldigt stora bröst och jag har märkt att folk inte förstår att dom inte står upp som sillisar eftersom dom är just naturliga, något ninerfarat kille som tjej? Jag skulle bli så ledsen om någon kallade mina för hängbröst utan att ta i beräkning att stora = tunga... :/


    Min flickvän har naturligt 70I i bh storlek, de hänger inte alls. Alla med stora lökar har inte häng!

    Dessutom finns det massor med tjejer som har liten byst där lökarna hänger. Ju äldre man blir och ifall man går upp i vikt eller ammar så förändras ju bysten. Så är det ju.

    Jag skulle hellre välja lite häng före silikonbröst, dock så gillar jag inte häng när bröstvårtan pekar nedåt. Klart man inte skulle säga ?men vilka taxöron du har?, jag tror att de flesta är medvetna om hur deras kroppar ser ut.
  • Anonym (Man)
    bastardized skrev 2017-11-11 21:28:12 följande:

    Japp, stora fina pattar ursäktade inte en muff som var så vid att man omöjligt kunde känna att man var inne, så att säga.

    Normalutrustad för övrigt.


    Jag har också varit med om detta. Känns som att jucka i luften. Slaknade direkt.
Svar på tråden Har du blivit besviken på någons kropp vid sex?