Inlägg från: Anonym (Nej.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nej.)

    Har du blivit besviken på någons kropp vid sex?

    Nej. När man var yngre, typ tonåren så tänkte man såklart inte på det, men nu som vuxen anar man ju hur folk ser ut även utan kläder. När en kvinna med hängbröst har lätt urringning och pushup så syns det ju liksom ändå att det är hängbröst. Bara som exempel alltså.

    Ser man inte det är man ju inte speciellt observant, och om man bryr sig om små skavanker kanske man inte ska ligga runt heller...

    Om man liksom reagerar på små detaljer på någons kropp så bör man nog jobba lite med sitt eget mående innan man drömmer andra. För mår man bra i sig själv så bryr man sig inte om att någon inte är 100% "perfekt" utan kläder.

  • Anonym (Nej.)
    Anonym (under ytan) skrev 2017-11-11 00:04:13 följande:

    Ingen behöver vara perfekt men man måste ju tända på någons kropp trots allt annars är det ju lite kört. Det är ju ändå kroppen man har sex med även om man kanske gillar hela människan och ansiktet i första hand. Har inget med ens eget välmående att göra som jag ser det. Sen kan ju hängbröst vara fina men kanske inte i kombination med ett antal andra defekter.


    Tänder man på någon med kläder tänder man ju på den även utan kläder. Det är en sak med sånt som inte syns, men som sagt det mesta som rabblas upp i trådstarten är ju sånt som kan synas. Könsstorlek och behåring är ju det enda som absolut inte kan märkas, precis som bröststorlek om tjejen har pluffsiga kläder.

    Och jo om man reagerar på massa småskavanker har man egna problem. En välmående människa hittar inte ens de där småskavankerna.
Svar på tråden Har du blivit besviken på någons kropp vid sex?