• zdudmwml

    Har du blivit utsatt för något brott? var det svenskar eller invandrare som var förövaren?

    Har varit utsatt för en hel del: våldtäkt, stalking, misshandel, hot, sexuella trakasserier, stöld. Det har skett vid olika tillfällen och av olika män. Samtliga har varit etniska svenskar.  

    Tråden är bara otroligt pinsam eftersom syftet är så uppenbart. Vill du ha sanningen läser du statistik och inte anonyma inlägg på forumet där hälften av Sveriges alla SD-anhängare samlats...

  • zdudmwml
    Anonym (mor) skrev 2017-11-18 09:56:29 följande:
    Men så härligt. Då kanske dom fina männen kan visa vägen får våra svenska tölpar då?
    Glöm inte att det är övertydligt att etniskt svenska rasistiska gnällkärriningar behöver umgås mer med folk med olika ursprung och folk som inte delar deras nazistiska åsikter.
  • zdudmwml
    Anonym (mor) skrev 2017-11-18 12:30:27 följande:
    Okej jag trodde det var du kära vän som skrev. Nä jag gillar inte heller gnällkärringar. "Nazist" är ett ord som jag har oerhört svårt att svänga mig med för det är för mig ett ord så laddat med vidrigheter så jag tycker INTE det borde ligga så bra och naturligt till på tungan som för somliga! MEN det är min lilla åsikt och absolut ingenting att fästa sig vid.
    Folk borde ha lärt sig känna igen nazistiska åsikter kan man tycka. Många vill enbart associera det med folkmord men det är mycket långt från sanningen. Det som senare ledde till folkmord började decennier innan. Och det började med folks åsikter. Nazistiska åsikter.

    Idag är samma åsikter spridda bland folket,  de är inte alls bara en militant grupps åsikter. Många har nazistiska åsikter men vill och vågar inte stå för det ens inför sig själva. Historien upprepar sig själv och vi har inte lärt oss ett skit på hundra år...
  • zdudmwml
    Anonym (mor) skrev 2017-11-18 13:18:38 följande:
    Så då är vi förlorade då? Kriget kommer och lägren byggs återigen? Vem tror du sitter i de presumtiva lägren på vatten och bröd?
    Nazism handlar om så oerhört mycket mer än om krig och koncentrationsläger. Det var precis det här jag syftade på, att nazistiska åsikter är spridda bland folket men att de inte vågar stå för dessa åsikter. De skyddar sig med att de varken vill ha krig eller läger.

    Tycker ärligt, att det är oförskämt och obildat att tro att nazism enbart handlar om krig och fångläger/massmord.
    Som jag sa: historien upprepar sig och vi har inte lärt oss ett skit på hundra år.
  • zdudmwml
    Anonym (M) skrev 2017-11-18 16:06:51 följande:
    Vet du ens vad NSDAP stod för?
    Du verkar inte vilja förstå vad jag pratar om. Det är precis det jag pratar om: ovilja att stå för sina åsikter...
  • zdudmwml
    Anonym (mor) skrev 2017-11-18 16:09:01 följande:
    Men vilket hot utgör då dessa svenska "nazister" tänker du? Hur många tror du att de är? Nordiska motståndsrörelsens ynkliga lilla skara hade en demonstration nyligen men OM media inte skrivit spaltmeter om dem så skulle inte en kotte veta att de existerade. Jag tror du kan sova lugnt när det gäller just nazister i lilla Sverige.
    Precis det här jag återkommande tar upp som ett problem: att man inte vågar stå för sina nazistiska åsikter.

    Förstår du verkligen inget av det jag skrivit? Förstår du inte skillnaden mellan åsikter och grupp? Förstår du vad begreppet åsikt betyder?
    Med all respekt men du blandar ihop det, precis som många med nazistiska åsikter gör för att slippa stå för sina nazistiska åsikter.

    Observera att jag fortfarande inte påstår att du har de åsikterna utan poängterar hur diskussionen brukar föras.
Svar på tråden Har du blivit utsatt för något brott? var det svenskar eller invandrare som var förövaren?