• Anonym (mor)

    Har du blivit utsatt för något brott? var det svenskar eller invandrare som var förövaren?

    Min yngsta dotter har blivit ofredad på krogen och då har det alltid varit invandrare. Min dotter har dock alltid sällskap av sina svenska killkompisar så hon (och jag) kan känna oss trygga.

  • Anonym (mor)
    Anonym (Svenska män är värst) skrev 2017-11-18 03:04:46 följande:

    Av alla sexuella trakasserier jag varit med om så har alla kommit från svenska vita män. Tafsning på både bröst, rumpa och kön.. Olämpliga kommentarer och tjatsex.

    Kan endast komma på EN GÅNG av säkert 30 tillfällen då det varit en invandrare som gjort det mot mig och det var i somras. Jag är ändå 27 år..


    Med all respekt men VAR har du befunnit dig när du utsatts för allt detta? Jag har aldrig blivit antastad i hela mitt liv och ingen av mina väninnor. Inte mina svägerskor. Vi har fnissat lite kring det och funderat på vad det är för "fel" på oss som bara mött fina män som visat oss respekt. Måste handla om två helt skilda världar?
  • Anonym (mor)
    Anonym (Svenska män är värst) skrev 2017-11-18 07:00:26 följande:
    På krogen för det mesta. Man går förbi en kille man inte känner och vips så har han lagt en hand på röven. Händer ungefär varje gång man går ut.. En annan gång var jag på halloweenfest och går förbi en kille som sitter vid ett bord. Han kör upp handen mellan benen på mig helt plötsligt.. En annan gång dansade jag på ett LARVIGT SÄTT och verkligen INTE SEXUELLT med en killkompis som helt plötsligt bara får för sig att han ska ta på mina bröst. En annan gång kommer en kille fram som jag aldrig sett eller pratat med och bestämmer sig för att berätta för mig vad han skulle ha gjort med min röv om jag låg med honom. Han visade även med händer och tunga..

    Och nej, jag är ingen som har kort kjol, klänning eller urringat på mig. Jag är en typisk t-shirt och jeanstjej, så jag bjuder inte in till nåt.. Om det nu spelar någon roll. Den gången en invandrare gjorde det mot mig så satt jag i framsätet i bilen medan min pojkvän var inne på macken och handlade snus. Mannen ställer sig framför bilen, kollar in rakt på mig och slickar sig om läpparna och tar sig på kuken. Därefter sticker han iväg när han ser min kille komma ut.. Jag satt bara helt chockad.
    Iofs så får man väl tyvärr finna sig i att normala regler är satt ur spel i krogmiljö där knappast ingen är nykter. Har btw hört MASSOR om hur manliga bartendrar blir utsatta av fulla fruntimmer så i den miljön kanske det är jämt skägg? Män som kutar runt och tar sig på könet är sällsynta här i Norrland och skulle det dyka upp en så är han säkert psykiskt sjuk och blir omhändertagen.
  • Anonym (mor)
    Anonym (qqq) skrev 2017-11-18 07:55:11 följande:

    Ett inlägg i debatten:
    Mitt X jobbar med "ensamkommande invandrartonåringar/män?" och hon säger att de är de mest hövliga, snällaste och hjälpsamma hon känner. 


    Men så härligt. Då kanske dom fina männen kan visa vägen får våra svenska tölpar då?
  • Anonym (mor)
    zdudmwml skrev 2017-11-18 11:52:14 följande:
    Glöm inte att det är övertydligt att etniskt svenska rasistiska gnällkärriningar behöver umgås mer med folk med olika ursprung och folk som inte delar deras nazistiska åsikter.
    "Nazistiska åsikter"? Jag hoppas verkligen inte du menar mig när du kommer med ett så vidrigt uttalande?
  • Anonym (mor)
    Anonym (Mmm) skrev 2017-11-18 12:19:24 följande:
    Haahhhaa kände du dig träffad eller?!
    Nä jag hoppas bara att du inte menade mig!? trots att det var som svar på mitt inlägg som du kräktes ur dig så vidriga ord.
  • Anonym (mor)
    Anonym (Mmm) skrev 2017-11-18 12:23:43 följande:
    Det var inte jag men ok, du känner dig alltså inte träffad? För jag vet inget vidrigare än just nazirasse gnällkärringar :)
    Okej jag trodde det var du kära vän som skrev. Nä jag gillar inte heller gnällkärringar. "Nazist" är ett ord som jag har oerhört svårt att svänga mig med för det är för mig ett ord så laddat med vidrigheter så jag tycker INTE det borde ligga så bra och naturligt till på tungan som för somliga! MEN det är min lilla åsikt och absolut ingenting att fästa sig vid.
  • Anonym (mor)
    Anonym (Mmm) skrev 2017-11-18 12:40:50 följande:
    Nej oroa dig inte, tror ingen fäster sig vid dina små åsikter iallafall. Ha en bra dag ;)
    Du med gullet.
  • Anonym (mor)
    zdudmwml skrev 2017-11-18 12:52:02 följande:
    Folk borde ha lärt sig känna igen nazistiska åsikter kan man tycka. Många vill enbart associera det med folkmord men det är mycket långt från sanningen. Det som senare ledde till folkmord började decennier innan. Och det började med folks åsikter. Nazistiska åsikter.

    Idag är samma åsikter spridda bland folket,  de är inte alls bara en militant grupps åsikter. Många har nazistiska åsikter men vill och vågar inte stå för det ens inför sig själva. Historien upprepar sig själv och vi har inte lärt oss ett skit på hundra år...
    Så då är vi förlorade då? Kriget kommer och lägren byggs återigen? Vem tror du sitter i de presumtiva lägren på vatten och bröd?
  • Anonym (mor)
    Anonym (T) skrev 2017-11-18 14:32:04 följande:
    Jag bl a
    Vem tror du sitter där, den här gången?
    Så DU är en trolig kandidat som lägerfånge? Jag gör det lite svårt för dig och ber dig att DU ska förklara varför det är Du som ska sitta där.
  • Anonym (mor)
    Anonym (M) skrev 2017-11-18 14:53:36 följande:
    Vill du ha fakta så är det bara att läsa:

    www.bra.se
    Men TS är ju ute efter att få veta hur fördelningen ser ut mellan brott begångna av invandrare vs "svenskar"! Framgår det här?
  • Anonym (mor)
    Anonym (T) skrev 2017-11-18 15:11:25 följande:
    Simpelt,
    Jag är gay, och jag lär åka dit tillsammans med muslimer, feminister, judar, romer, bidragstagande, handikappade, vänstermänniskor etc, etc. 
    Alla som inte passar in i den väldig snäva normen, 
    Hoppsan. Det var många det. Och det i ett så litet land som vårt? Tror du VERKLIGEN att det finns så många nazister i lilla Sverige så de kan räcka till som vakter? Du fattar att det behövs en JÄTTEAPPARAT för att hålla en så omfattande lägerverksamhet igång?
  • Anonym (mor)
    Anonym (mor) skrev 2017-11-18 15:16:46 följande:
    Hoppsan. Det var många det. Och det i ett så litet land som vårt? Tror du VERKLIGEN att det finns så många nazister i lilla Sverige så de kan räcka till som vakter? Du fattar att det behövs en JÄTTEAPPARAT för att hålla en så omfattande lägerverksamhet igång?
    *och nb det gäller att inte AB och E får nys om verksamheten och skriver om den.
  • Anonym (mor)
    zdudmwml skrev 2017-11-18 16:01:12 följande:
    Nazism handlar om så oerhört mycket mer än om krig och koncentrationsläger. Det var precis det här jag syftade på, att nazistiska åsikter är spridda bland folket men att de inte vågar stå för dessa åsikter. De skyddar sig med att de varken vill ha krig eller läger.

    Tycker ärligt, att det är oförskämt och obildat att tro att nazism enbart handlar om krig och fångläger/massmord.
    Som jag sa: historien upprepar sig och vi har inte lärt oss ett skit på hundra år.
    Men vilket hot utgör då dessa svenska "nazister" tänker du? Hur många tror du att de är? Nordiska motståndsrörelsens ynkliga lilla skara hade en demonstration nyligen men OM media inte skrivit spaltmeter om dem så skulle inte en kotte veta att de existerade. Jag tror du kan sova lugnt när det gäller just nazister i lilla Sverige.
  • Anonym (mor)
    Anonym (T) skrev 2017-11-18 16:09:40 följande:
    Det där får du fråga NMR om, gå in på deras hemsida och läs om hur dom vill ha det och ställ dina frågor där. 
    Så du tänker att den lilla skaran ska ta över Sverige? De tackar säkert ödmjukast för din respekt. RESPEKT!
  • Anonym (mor)
    zdudmwml skrev 2017-11-18 16:15:32 följande:
    Precis det här jag återkommande tar upp som ett problem: att man inte vågar stå för sina nazistiska åsikter.

    Förstår du verkligen inget av det jag skrivit? Förstår du inte skillnaden mellan åsikter och grupp? Förstår du vad begreppet åsikt betyder?
    Med all respekt men du blandar ihop det, precis som många med nazistiska åsikter gör för att slippa stå för sina nazistiska åsikter.

    Observera att jag fortfarande inte påstår att du har de åsikterna utan poängterar hur diskussionen brukar föras.
    Vad betyder "nazistiska åsikter"? Vi snackar rasbiologi eller? Vem har sådant på agendan idag?
Svar på tråden Har du blivit utsatt för något brott? var det svenskar eller invandrare som var förövaren?