• 3hjärtan

    35+ som väntar barn sommaren 2018

    Hej!

    Någon mer äldre som ska få bebis sommaren 2018?

  • Svar på tråden 35+ som väntar barn sommaren 2018
  • EnsammaMamma

    Jag typ sover och mår illa, men fortfarande gravid ???? försöker komma ihåg att dricka nog, har en halvlitersflaska jag fyller med vatten och klämmer ner saften av en clementin så går det lätt i har jag märkt ????

  • BillaGardin

    Hej

    Testade positivt idag bim-3.

    Ska göra nytt test imorgon.

    Är 35 år och har 3 barn sedan innan.

    Känns superkul, men lite overkligt...

  • 3hjärtan
    BillaGardin skrev 2017-12-10 22:17:33 följande:

    Hej

    Testade positivt idag bim-3.

    Ska göra nytt test imorgon.

    Är 35 år och har 3 barn sedan innan.

    Känns superkul, men lite overkligt...


    Grattis!
  • kristina123

    Hej!

    Ny här och plussade för några veckor sedan runt BIM. Är enligt min app på ca 7+0. Vi har två barn redan (9 och 6 år) och jag är nyss fyllda 37 år. Vi har försökt få syskon under flera år och vi var det förra hösten men det slutade tyvärr i MA i januari (upptäcktes i v 14 men embryot slutade växa i v 5-6). Nu är vi alltså gravida igen. Lycka! Gjorde ett VUL förra veckan och vi fick då se ett litet gryn med pickande hjärta (det var bara 6+1). Blev lugnad några dagar men nu har den stora oron satt igång igen. Överallt får en ju höra att man absolut inte ska oroa sig för att det inte är bra för graviditeten men det är ju det enda man gör ironiskt nog ...

    Känner av lite illamående emellanåt och har ömma bröst (det har dock lugnat sig något).  Är det någon av er som tempar? Jag använde NC för att hålla koll på min ÄL och har fortsatt tempa nu under graviditeten också. 

    Lycka till alla! <3

  • Atines

    Är 34 blir 35 i maj. Har bf i augusti 2018.. är mitt 3:e barn men denna gång med en ny partner. Vi vart otroligt nog gravida på första försöket, det var inte alls så lätt med mina 2 andra, men så var det ju också en annan pappa. Det blir en liten sladdis här då mina 2 är 10 och 14 år. Jag är överlycklig men oxå rädd för att glädjas för mycket åt det då jag är rädd för att något ska gå fel. Min nya partner ville inte ha barn vi blev ihop så här liksom räknat bort det tills han ändrade sig för 3 månader sedan.

  • fyrapunktnoll

    Plussade idag efter ett tidigt mf förra månaden. Är 37 år och väntar mitt fjärde barn tillsammans m min sambo (hans första). Hoppas jag kan hänga med här ????

Svar på tråden 35+ som väntar barn sommaren 2018