Inlägg från: Anonym (Geraldine) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Geraldine)

    Inte ok för män att rata tjejer för att de legat runt men....

    Det folk klagar på är inte att dessa kvinnor blir ratade av presumtiva partners utan att de mer allmänt betraktas som dåliga människor. Avstå från att ligga med någon får man alltid göra, men att se ner på någon och sprida rykten bara för att hon har legat med många är inte okej.

  • Anonym (Geraldine)
    Anonym (Män) skrev 2017-12-09 12:34:57 följande:
    Jag tycker tvärtom att det är rätt. Varför skulle det inte vara ok?

    Vad är det med många sexpartners som gör en kvinna till en dålig människa?
  • Anonym (Geraldine)
    Anonym (Män) skrev 2017-12-09 12:41:40 följande:
    Finns ingen vettig man som har det. Finns klara samband mellan promiskuöst leverne och psykiska sjukdomar och allmänt destruktivt leverne.

    Funderat något över orsak och verkan? Att ligga med många kan absolut ingå i ett självskadebeteende, men betyder det att man ska skämmas och få höra att det går rykten om en som en värdelös slampa? Och om en tjej ligger bara för att det är kul, vad gör hon då för fel?
  • Anonym (Geraldine)
    Anonym (Logik?) skrev 2017-12-09 12:54:48 följande:
    Just ligger runt!

    Varför är det fel?
  • Anonym (Geraldine)
    Anonym (Män) skrev 2017-12-09 13:07:49 följande:
    Det har vi redan förklarat. Det är destruktivt leverne som förstör dig. Jämför med rökning och pengaspel.

    Jaså? Hur går det till? Jag vet hur rökning och spelberoende skadar, men hur sex skadar har jag aldrig hört (förutom om man inte skyddar sig såklart, eller om man ligger mot sin vilja).
  • Anonym (Geraldine)
    Anonym (Logik?) skrev 2017-12-09 13:17:59 följande:
    Ofräscht, snuskigt, slampigt.

    Det där handlar ju om din personliga värderingar, inte om hur det faktiskt är. Det är helt okej att du känner att du inte vill ligga med någon som haft flera partners före dig, men att gå därifrån till att kalla henne för en dålig människa är inte okej.
  • Anonym (Geraldine)
    Anonym (Män) skrev 2017-12-09 13:34:26 följande:
    Din sista mening är en paradox. Om du lever promiskuöst är det högst sannolikt att du kommer att bli våldtagen. Du får även svårare att bygga varaktiga relationer vilket i sin tur skapar sociala och ekonomiska problem för dig.

    Om en kvinna blir våldtagen så är det för att någon väljer att våldta henne. Risken för att inte bli trodd om hon anmäler är förvisso större om hon haft många sexpartners tidigare, men det säger ju mest något om hur vidrig syn många i samhället har på kvinnor med många partners. Dock är det i fasta förhållanden som risken för att bli våldtagen är som störst.
  • Anonym (Geraldine)
    Anonym (mor) skrev 2017-12-10 14:57:24 följande:
    Är kvinnor kräsna? I så fall så skulle inte Helge Fossmo som mördat två fruar gifta om sig i fängelset. Och den där Juha Vailkakallja (eller nåt) som mördade tre personer i Åmsele få glödande kärleksbrev från heta kvinnor ÄNNU decennier efteråt. Märklig psykologi.

    Det skulle vara intressant att se statistik på hur många kvinnor det är som INTE tänder på mördare. Jag gissar att de är några fler än de som gör det ...
Svar på tråden Inte ok för män att rata tjejer för att de legat runt men....