Inlägg från: Anonym (Kärlekstörstande make) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kärlekstörstande make)

    Vill gifta kvinnor ha sexiga underkläder i julklapp?

    Ja vad tycker ni?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Vill gifta kvinnor ha sexiga underkläder i julklapp?
  • Anonym (Kärlekstörstande make)

    Hej tanken är alltså att gifta kvinnor ska svara i tråden och ange vad de själva tycker inte vad de tror att gifta kvinnor i allmänhet tycker. Jag är främst intresserad av gifta kvinnors åsikter då jag kan tänka mig att yngre och ogifta kanske har en annan, mer liberal grundinställning till detta. När man är ung och nykär tycker väl de flesta att det är kul att experimentera lite men det är ju inte lika lätt när man har varit ihop länge.

    I förlängningen vill jag få reda på hur sannolikt det är att min egen fru skulle uppskatta denna typ av gåva då jag skulle uppskatta användandet av den extremt mycket.

  • Anonym (Kärlekstörstande make)

    Och gällande överraskning - tanken var väl mer att ha ett alternativ för de härliga kvinnor som fortfarande vill vara fina och överraska sina män. Glädja borde det kanske ha stått istället för att överraska, men det alternativet är alltså för kvinnor som tycker det är kul att bädda ner sig iförd latexkorsett och stayups och låta maken upptäcka det när han kommer in i sovrummet. Härliga, spontana livsbejakande kvinnor med andra ord som gärna offrar lite bekvämlighet för att glädja sin make

  • Anonym (Kärlekstörstande make)

    Ja jag hade väl inte direkt tänk att hon skulle överraska grannen med presenten så liberal är jag inte så i viss mån är den väl till mig med men tänkte att det skulle vara positivt för oss att få en nytändning plus att det skulle göra mig så kåt att hon skulle få sig sitt livs skjut så på så sätt är det väl även till henne plus att jag tänker att hon skulle känna sig kvinnligare jämfört med om hon får en elcykel.

    Bra input ni har kommit med i alla fall, men känns som att jag aldrig kommer att få uppleva min dröm.

  • Anonym (Kärlekstörstande make)

    Jag är verkligen en man som tänder på vissa typer av underkläder.

    Likaså tycker jag för det mesta att helnakna kvinnor är ganska ointressant oavsett hur fina kroppar de än må ha.

    En helnaken kvinna signalerar för mig omklädningsrum, dush eller nåt annat praktiskt bestyr. Kan även tycka att helnaket är lite för naturligt. Man hade lika bra kunnat titta på en babian eller något annat som är naturligt naket.

    En kvinna i stay-ups, högklackade skor, string och pushup-bh och fin sminkning signalerar dock att hon har ansträngt sig och gjort sig fin för mig och att hon är villig till att ha sex, vilket för mig kan vara nog så upphetsande.

    Jag ser gärna att hon behåller delar av utsyrelsen på under hela akten. Finns inget härligare än att behaga henne med tungan samtidigt som man smeker de nylonklädda benen eller fingrar på spetskanten av stayupsen.

    Sedan kan man absolut även initiera en akt med en kvinna som har en fläckig one piece och tigertofflor också men det är väl inget som man kommer att memorera för resten av livet.

    Liknelsen med mat var ganska bra. Man kan tugga i sig blodpudding och fiskpinnar ganska till vardags, men om man varje nyårsafton dessutom får äta oxfilé så höjer det livskvaliteten ganska mycket.

    En sak som gör mig väldigt frusterad är att så många kvinnor vägrar sina män dessa minnen som man kan leva flera år på, fast det vore så enkelt för dem att uppfylla dessa små önskningar. Jag kommer nog aldrig att förstår varför detta är en så stor sak för många kvinnor, men det handlar kanske om att känna sig bekväm som någon sa

  • Anonym (Kärlekstörstande make)

    Jag bygger mitt uttalande på min egen erfarenhet - ingen av de (få) kvinnor jag varit ihop med har gillat att klä upp sig. Jag bygger det även på mina vänners erfarenhet. De av mina vänner som också uppskattar fina underkläder har samma ?problem? med sina fruar/flickvänner dvs att det aldrig blir något.

    Är väl inte klockrent som present eftersom det är själviskt men det är ju ett av få tillfällen då man på ett naturligt sätt kan hinta om att det är uppskattat. Jag hade gärna gett henne hur mycket andra presenter som helst bara man någon gång fick njuta av åsynen av ?sin? kvinna uppklädd i riktigt sexiga underkläder

  • Anonym (Kärlekstörstande make)

    Tack till alla er som har svarat och diskuterat.

    Jag tycker att det är intressant att det kan finnas så många vinklar på ett så här pass enkelt behov.

    I grunden handlar det om att jag vill se min fru som jag älskar i en mundering som jag tycker är tändande. Att jag tycker att det är tändande kan jag ju inte göra så mycket åt och det behöver väl inte vara något fel i det? Bara för att man tänder på detta betyder det väl inte att man ser kvinnor som objekt i alla situationer?

    I vilket fall så tycker jag att många har argumenterat väl för att detta är en dåliga gåva eftersom den framför allt kommer att gläjda mig, så min plan är att istället ge bort parfym, spaövernattning och annat som jag vet att hon vill ha.

    Nästa år fyller jag jämnt. Om jag får frågan om vad jag önskar mig är svaret givet. Får se hur det tas emot.

Svar på tråden Vill gifta kvinnor ha sexiga underkläder i julklapp?