• Love69

    Vill gifta kvinnor ha sexiga underkläder i julklapp?

    BossHoss skrev 2017-12-11 09:56:32 följande:
    Anser snarare att om min fru måste va halvnaken i sexiga undisar för att jag skall tända på henne borde jag göra slut och skaffa en ny
    Jag tror du missar poängen. Många tänder nog på sin fru även utan sexiga undisar. Det handlar om omväxling. Oxfilé är gott men efter tre veckor med bara oxfilé äter man gärna något annat...
  • Love69
    BossHoss skrev 2017-12-11 10:10:43 följande:
    nej, jag missade inte poängen, jag svarade på det inlägget där någon skrev hur jag som man tänkte. Och jag rättade därför hur jag (som är man) tänker om sexiga underkläder.

    Så jag tror du missade poängen med mitt inlägg

    ...

    Men vad menar du med ditt inlägg?? tolkar det mer som att efter ett tag blir sex tråkigt med samma person och då vill man gärna byta?
    Nä jag missade inte, det står ju vad du anser. Min poäng är att min partner inte har sexiga underkläder för att jag inte tänder på henne annars. Hon har det för att omväxling förnöjer. Bara för att jag vill ha omväxling i mitt sexliv så betyder inte det att jag vill knulla någon annan, det betyder att jag vill ha ett omväxlande sexliv med min partner. Underkläder kan vara ett sätt att få omväxling. Inte för alla men för några. Därför motsätter jag mig den kategoriserande åsikt du uttryckte.
  • Love69
    sextiotalist skrev 2017-12-11 10:33:51 följande:

    En sak som en del kanske inte tänker på, det är att vissa kvinnor inte ens trivs i de underkläder som anses vara sexiga.
    Mitt ex köpte sådana och jag kände mig utklädd och fånig i de kläderna, hur sexig är man då på en skala?

    Både män och kvinnor känner sig nog rätt osexiga i kläder som man är obekväm i.

    För att inte uppröra allt för många, jag har många snygga underkläder hemma, även några riktigt dyra set (BH och trosor), men inte av den sorten som går under "sexiga" underkläder, utan mer vackra underkläder, eftersom jag trivs i dessa så tycker självklart min sambo att jag är både sexig och snygg i detta. Men jag hade känt mig patetisk och väldigt osexig i korsett, stay-ups eller strumpebandshållare.
    Men jag föredrar köpa mina underkläder själv och har som grundkrav, jag ska trivas i dom, de ska vara snygga 


    Det tänker nog många på och det är väl ingen som har påstått att det funkar för alla???
  • Love69
    sextiotalist skrev 2017-12-11 14:40:01 följande:
    Nja, jag är inte så säker på det.

    Du skulle hört den igenkännande sucken som gick genom biosalong när filmen Working girl gick och rollfiguren Tess satte på sig den födelsedagspresent hon fick från sin pojkvän och konstaterade att han åter köpt något till sig själv.
    Jag hörde. Nu vet jag inte riktigt hur och var du lever eller vad du har för jämförelser men i mitt tycke har vi kommit lite längre än 1988 :)
  • Love69
    Anonym (rr) skrev 2017-12-12 06:51:20 följande:
    Det här argumentet förstår jag dock inte alls. Om min sambo tycker att jag är sexig, och kanske extra sexig av någon anledning, ser jag det som ett plus när man ska ha sex, och dessutom extra tändande för mig.
    Exakt det här borde fler reflektera över utan att överreagera eller bli arga.
  • Love69
    Mrs Okänd skrev 2017-12-12 06:38:20 följande:
    Jag förstår inte varför det är så viktigt? Som kvinna känner man sig lätt som ett objekt.
    Men om kvinnan känner sig som ett objekt fast det gäller i relation till sin man så är nog kommunikationen något bristfällig. Helst när det för många som ger underkläder absolut inte handlar om att objektifiera kvinnan.
  • Love69
    Mrs Okänd skrev 2017-12-12 08:19:31 följande:
    Ja, men om kvinnan nu sagt och visat att det inte är något hon varken vill ha eller ta på sig så borde väl mannen förstå att hon inte är intresserad? Eller ska hon ta på sig det för hans skull?
    Det beror väl helt på den specifika situationen och hur starkt hon är emot det. Kvinnan kan ju tycka att plaggen inte är lika snygga som mannen tycker men skulle ju kunna bära dom för mannens skull ändå. Om kvinnan däremot känner avsky för det lär det ju inte funka. Om jag får en mössa som inte jag själv hade valt men min partner tycker jag ser ruggigt bra ut i så kan jag ju tänka mig ha den mössan på mig ändå eftersom jag tycker om att min partner gillar det hon ser. Sen blir ju sex eller sexrelaterade aktiviteter sällan riktigt bra om inte båda åtminstone lite gillar det.
  • Love69
    Mrs Okänd skrev 2017-12-12 08:37:32 följande:
    Men om mössan kliar och inte riktigt passar så blir det inte heller bra. Men det finns ju ofta mellanting när det gäller underkläder för kvinnor.
    Nej men om min partner gillar mig i mössan så är det helt okej att jag har den ibland och att det kliar. Men det är jag. Visst finns det bra mellanting.
  • Love69
    Stårschan skrev 2017-12-12 08:39:56 följande:

    Och oavsett om man blir glad över sexiga underkläder i julklapp eller inte, så är det kanske inte så kul att öppna ett sådant paket inför släkten, oavsett om man är 19 och tycker att det är skämmigt inför morfar, eller om man är 68 och tycker att det är skämmigt inför barnbarnen.


    Det är väl ingen som sagt att mannen skall tvinga dig öppna det där eller ens ge dig paketet inför släkten?? Märklig kommentar, men ganska komiskt!
  • Love69
    Stårschan skrev 2017-12-12 08:48:56 följande:
    Been there, done that. Inte alla pojkar/män tänker på den lilla detaljen...Flört
    Ouch! Haha!
Svar på tråden Vill gifta kvinnor ha sexiga underkläder i julklapp?