Inlägg från: Mrs Okänd |Visa alla inlägg
  • Mrs Okänd

    Vill gifta kvinnor ha sexiga underkläder i julklapp?

    BossHoss skrev 2017-12-11 09:56:32 följande:

    Anser snarare att om min fru måste va halvnaken i sexiga undisar för att jag skall tända på henne borde jag göra slut och skaffa en ny


    Tummen upp på denna!!
  • Mrs Okänd
    Anonym (Kärlekstörstande make) skrev 2017-12-11 22:15:38 följande:

    Jag bygger mitt uttalande på min egen erfarenhet - ingen av de (få) kvinnor jag varit ihop med har gillat att klä upp sig. Jag bygger det även på mina vänners erfarenhet. De av mina vänner som också uppskattar fina underkläder har samma ?problem? med sina fruar/flickvänner dvs att det aldrig blir något.

    Är väl inte klockrent som present eftersom det är själviskt men det är ju ett av få tillfällen då man på ett naturligt sätt kan hinta om att det är uppskattat. Jag hade gärna gett henne hur mycket andra presenter som helst bara man någon gång fick njuta av åsynen av ?sin? kvinna uppklädd i riktigt sexiga underkläder


    Jag förstår inte varför det är så viktigt? Som kvinna känner man sig lätt som ett objekt.
  • Mrs Okänd
    Love69 skrev 2017-12-12 07:06:38 följande:

    Men om kvinnan känner sig som ett objekt fast det gäller i relation till sin man så är nog kommunikationen något bristfällig. Helst när det för många som ger underkläder absolut inte handlar om att objektifiera kvinnan.


    Ja, men om kvinnan nu sagt och visat att det inte är något hon varken vill ha eller ta på sig så borde väl mannen förstå att hon inte är intresserad? Eller ska hon ta på sig det för hans skull?
  • Mrs Okänd
    Anonym (rr) skrev 2017-12-12 06:51:20 följande:

    Det här argumentet förstår jag dock inte alls. Om min sambo tycker att jag är sexig, och kanske extra sexig av någon anledning, ser jag det som ett plus när man ska ha sex, och dessutom extra tändande för mig.


    Men det är ju inte säkert man tycker samma kläder är sexiga?
  • Mrs Okänd
    Love69 skrev 2017-12-12 08:26:07 följande:

    Det beror väl helt på den specifika situationen och hur starkt hon är emot det. Kvinnan kan ju tycka att plaggen inte är lika snygga som mannen tycker men skulle ju kunna bära dom för mannens skull ändå. Om kvinnan däremot känner avsky för det lär det ju inte funka. Om jag får en mössa som inte jag själv hade valt men min partner tycker jag ser ruggigt bra ut i så kan jag ju tänka mig ha den mössan på mig ändå eftersom jag tycker om att min partner gillar det hon ser. Sen blir ju sex eller sexrelaterade aktiviteter sällan riktigt bra om inte båda åtminstone lite gillar det.


    Men om mössan kliar och inte riktigt passar så blir det inte heller bra. Men det finns ju ofta mellanting när det gäller underkläder för kvinnor.
  • Mrs Okänd
    Anonym (Suck) skrev 2017-12-12 18:49:25 följande:

    Föstår inte riktigt problemet - varför utgår så många från att det är helt omöjligt för en man att välja underkläder som båda han och hans fru uppfattar som sexiga? Och varför tror så många att det krävs ett högre vetande för att klura ut storleken på sin fru? Ni verkar inte förstå att det handlar om gifta par - inte nån ni träffade på krogen i går...


    För att många kvinnor provar 5-10 BH:ar om man vill hitta en som sitter bra. Alla gillar inte alla modeller.
  • Mrs Okänd
    IsadoraW1 skrev 2017-12-12 20:41:51 följande:

    Instämmer till fullo i att det är ett litet projekt att hitta bh som man både trivs och känner sig fin i.

    Men när det gäller just sexiga underkläder så är ju varken komfort eller funktionalitet en faktor som spelar in tänker jag?

    Öppna kupor, lack eller vad än mannen i fråga anser extra sexigt är ju sällan bekvämt/praktiskt men å andra sidan är en bh som ska funka att gå till jobb, affären etc en helt annan sak än en som man bara struttar runt i hemma vid väl valda tillfällen.


    Jag har köpt en del via nätet utan att prova och det har suttit väldigt konstigt så jag köper hellre själv än att min man skulle göra det. Lack kan ju inte vara lätt att få på sig om det inte passar...:)
  • Mrs Okänd
    BossHoss skrev 2017-12-13 09:28:15 följande:

    Fast när det kommer till sexiga underkläder handlar det ju inte vilka som sitter bäst i vardagen eller vid träning utan är enbart för att se sexiga ut, inte direkt man köper sådant för funktionaliteten, tror inte nedan är för funktionalitet utan för utseende


    Den där dressen passar ju bara smala kvinnor!! Tänk om brösten inte får plats på vissa kvinnor.
  • Mrs Okänd
    Anonym (Sexiga underkläder ja tack!) skrev 2017-12-16 23:55:03 följande:

    Det finns massa sex/underklädes-butiker på internet som har sexiga underkläder anpassade för modell större på kvinnor, jag anser att det finns ingen ful kropp för med rätt kläder kan vem som helst framhävas på ett sexigt snyggt sätt det handlar bara om att veta vad man har för kroppstyp och anpassa kläder och storlek därefter. Exempel på länken nedan.

    www.orion-erotik.se/produkt/strumphaallarset-26317684081


    Jag har inga problem med detta, har normalstorlek men tror inte att min man hade lyckats köpa nåt som passar bra och som jag vill ha. Det är som bh, alla modeller med 75 D passar inte fast det är rätt storlek. Det är ju inte som män som alltid har samma storlek.
Svar på tråden Vill gifta kvinnor ha sexiga underkläder i julklapp?