Inlägg från: fhkb |Visa alla inlägg
  • fhkb

    BF September 2018

    Evianna skrev 2017-12-29 09:05:25 följande:

    Hej allihop! Är lite i chock här, tror jag har plussat nu på morgonen! Vi har två barn redan och dom har vi verkligen fått kämpa för, många tårar och känslomässig bergochdalbana innan de blev till. Och nu - vi har bara slarvat lite! Jag kan inte tro att det är sant.

    Hur många är vi i tråden? Har ni någon lista på när man är beräknad? Vore kul att få en överblick och se om någon mer är beräknad till samma dag!


    Stort grattis och välkommen hit! Tyvärr finns ingen lista men nästan alla har BF i början av September än så länge, vad jag har sett :)
    När har du BF? :)
  • fhkb
    Evianna skrev 2017-12-29 11:27:08 följande:
    Jag har bf 10 sept enligt fl:s graviditetsuträknare. Kan inte riktigt ta in detta än, det är oväntat och lite halvdålig planering (ingen planering!) då jag ska börja på ett nytt jobb om knappt tre månader. Jobbigt att komma med ?jo, jag har en sak jag måste berätta...? det första man gör. Haha! Men ändå såååå värt det!! Har många MF och ett MA i bagaget så jag vågar inte riktigt tro på detta.

    Vi kanske kan göra en Bf-lista som folk kan fylla på om de vill?

    10/9 Evianna 33 år Göteborg 3e barnet
    Åh vad spännande med nytt jobb :) Grattis till både jobb och bebis då :) Men jag är säker på att det kommer bli bra :)

    Absolut, en lista låter jättekul. Har ganska fullt upp just nu men kan försöka skrapa ihop en :)

    4/10 Fannie 27 år Eskilstuna 1a barnet.
  • fhkb
    fhkb skrev 2017-12-29 11:42:30 följande:
    Åh vad spännande med nytt jobb :) Grattis till både jobb och bebis då :) Men jag är säker på att det kommer bli bra :)

    Absolut, en lista låter jättekul. Har ganska fullt upp just nu men kan försöka skrapa ihop en :)

    4/10 Fannie 27 år Eskilstuna 1a barnet.
    Oj Fhkb kanske det ska stå istället för mitt namn ;)
  • fhkb
    Millannn skrev 2017-12-29 16:16:04 följande:

    Hejsan!

    Jag plussade alldeles nyss för 20 minuter sen på ÄL+12, starkt plus trots eftermiddagsurin. Första gången jag är gravid och första barnet, tog sig på andra försöket BF 9/9 jag är 21 år och sambon är 27! Åh jag är såååå glad


    Stort grattis till er :)
  • fhkb
    Millannn skrev 2017-12-29 20:49:17 följande:
    Tänker eller oroar du dig för missfall? Detta är första gången jag är gravid nånsin och jag har hängt så mycket på familjeliv och förstått att missfall ändå är väldigt vanligt så jag är orolig..
    Jag håller med dig Millan. Jag har verkligen skrämt upp mig själv av alla historier om missfall. Det är klart att alla ska få berätta och prata av sig, men det verkar vara vanligare än vad man trott. Så jag går nästan och väntar på missfall :( Känns inte alls bra. Vill ju verkligen att detta ska gå hela vägen. Första barnet så skrämmer upp mig på väldigt mycket tror jag. Minsta smärtan i magen så blir jag orolig.
  • fhkb
    Magneten1 skrev 2017-12-30 09:58:05 följande:

    BF SEPTEMBER 2018

    1.

    2.

    3. Malin1809, Labolina

    4. Fhkb (ts) 1a barnet

    5. Cocosboll 1a barnet, Josefinnor 1a barnet

    6. Magneten1 1a barnet.

    7. Schneckan 1a barnet, Wictoria90,

    8. Erikasöder 1a barnet

    9. Millannn 1a barnet

    10. Evianna 3e barnet

    11.

    12.

    13.

    14.

    15.

    16.

    17.

    18.

    19.

    20.

    21.

    22.

    23.

    24.

    25.

    26.

    27.

    28.

    29.

    30.


    Åh vad bra! Tack för att du fixar :)
  • fhkb
    Rondji skrev 2017-12-30 11:10:47 följande:

    Hej alla!

    Jag o min kära sambo plussa i torsdags och vi är nog fortfarande i chock! Tog även ett test idag som var solklart positiv :) vi är båda födda 89. Gick på första försöket, har så många runt oss som går på IVF så vi tänkte att detta kommer nog ta ett tag men så fel vi hade. Har massa symtom, igår när jag gick på mall of scaniavia så var de riktigt jobbigt, däcka på bussen när vi åkte hem :)

    Jag har hus ute på landet utanför Västerås och pluggar min sista termin i Linköping. Brukar inte skriva på såna här forum men kände att de är kul att få lära känna fler som är gravida :)


    Åh vad kul för er, grattis! Tänk att det gick så fort :) För oss gick det på andra försöket. Har du mer symptom än trötthet?
    Kul med någon som bor i närheten av oss, jag bor i Eskilstuna.
  • fhkb
    Rondji skrev 2017-12-30 15:35:17 följande:
    Tack och grattis till er med :)

    Har yrsel och blir ju värre för jag har lågt blodtryck, lätt illamående som kommer och går, molvärk långt ner i magen och massa ådror som syns över bröst, ljumsken upp till magen ser helt sjukt ut ;) Dudå?

    Åh vad kul, när är de bf för dig?
    Det är EXAKT samma för mig. Inte så mycket illamående dock (hoppas inte det blir så illa heller). Men jag har känt att jag låt mer illa nät jag sitter i tex bilen. Är lite nervös inför nästa vecka när jag är åter på jobb och jag pendlar med tåg. Vill inte att det ska märkas än på jobbet. Jobbigt om jag börjar må illa då, haha! Kul att vi har lika symptom också :)

    Vi har bf 4 september engligt natural cycle appen :)
  • fhkb
    mrsLina skrev 2017-12-31 05:42:01 följande:

    Hej tjejer! Får jag vara med här?

    Plussade den 18 december på äl+7.

    Det är första barnet för jag och min man. Det tog sig på andra försöket

    Blir beräknad den 31/8 men gissar att barnet kommer ibörjan av september.

    Tröttheten har kommit smygande och det är i princip omöjligt att va vaken efter 20. Och jag jobbar kvällar och nätter, hjälp hur ska detta gå!! Brösten börjar bli mer och mer öm, men jag känner inte av den där ömhet en som jag förväntat mig typ att jag inte kan krama människor, dock skulle jag inte bege mig ut på en jogging tur..

    Inget illamående än och om jag har tur får jag inget heller då mamma inte hade ngt.

    Molande värk har jag haft i livmodern i två veckors tid ungefär. Vill passa på att tipsa om olika appar som jag laddat ner.

    Glow nature- i den kan man se vad som händer dag för dag. Vilket är lite kul. Är idag på dag 21 (i fosterdagar) och idag ska då hjärtat börja slå :))))

    En annan app är The bump. Där kan ni se en 3d bild på hur fostret ser ut vecka för vecka.

    Det är typ mina favoriter men jag har laddat hem rätt så många då dom har lite olika information dagligen. Det är mitt nöje på morgonen att läsa. :) shit blev ett långt inlägg!


    Stort grattis till er, och välkommen hit.
    Åh tack för tipsen för apparna, jag laddade ner den förstnämnda direkt då det är så spännande att senä hurbdet utvecklar sig. Jag använder mig annars av Natural Cycle och Preglife menndom uppdaterar vecka efter vecka. Detta blir ju jättekul!
  • fhkb
    Menaja skrev 2017-12-31 05:43:11 följande:

    Plussade idag på morgonen! BIM-4 enligt NC men BIM-2 enligt mig då appen satt ut ÄL på fel dag. Kan knappt tro det är sant men är sååå glad! Om än fortfarande lite i chock. :)

    BF 14 september! :) Vore kul att vara med i FB-gruppen!


    Skicka ett privat meddelande till Annkarask lite längre uppnpå tråden :) Jag kunde inte skicka till henne privat, så jag skickade här i tråden ist :) Grattis till ert plus.
  • fhkb
    Ida1991 skrev 2017-12-31 08:07:02 följande:

    Hej alla! Jag plussade i förrgår och vad jag tror så är jag någonstans i v.5 (svårt att veta när jag hade oregelbunden mens). Detta är mitt första barn och min första graviditet och det ska bli så spännande. 
    Mina symtom är konstant illamående, har kräkts några gånger, humörsvängningar utan dess like och jag kan inte längre dricka kaffe (vilket jag drack i kopiösa mängder innan).
    vi har varit utan preventivmedel i mer än 1,5 år så jag var otroligt glad när det äntligen fungerade ;D
    Jag vågar dock inte hoppas 100% så jag pendlar en del mellan lycka och att vara orolig :/ eftersom jag inte har några appar att gå efter osv så vet jag inte vart i graviditeten jag är :( 


    Stort grattis till plusset. Du kan ladda ner preglife där du kan fylla i när du hade den senaste mensens första dag så kan den räkna ut. Men kanske lite svårt om du haft oregelbunden mens. Men då kan du få veta på ett ungefär iallafall tills du träffat barnmorskan :)
  • fhkb
    Blivandeungmamma94 skrev 2018-01-01 11:48:51 följande:

    Hej! Jag vill gärna vara med i den hemliga FB-gruppen. Har skickat mail på meddelande men får inget svar eller inbjudan. Kan någon annan fixa så jag blir inbjuden?


    Kan prova bjuda in, men vet inte om vi har behörighet. Skicka din mail till mig :)
Svar på tråden BF September 2018