• Mrstholm

    Parsex i samma rum?

    jos79 skrev 2018-10-25 12:54:47 följande:

    Aldrig testat men skulle gärna vilja det. Oklart om min man hade uppskattat det dock.


    Något som jag också skulle vilja, men som dig osäker på om jag får med, i mitt fall, frun på det. Har tagit upp det någon gång när vi har haft sex och då inte med helt utebliven effekt. Testa det nästa gång och se hur han reagerar.
  • Mrstholm
    Mandarina1 skrev 2019-01-02 14:17:22 följande:

    Vi har prövat ett antal gånger, både på parklubb och på hotell med par som vi hittat på nätet.

    Nervöst första gångerna. Men nervositeten man känner i början när man träffar några nya, förhöjer också känslan i det som kommer sen. Man blir liksom mera fokuserad. Alla träffarna har inte varit lika bra, men några är absolut de bästa sexuella erfarenheterna jag har.

    Några råd bara: Prata igenom med killen ordentligt vad ni vill göra med era vänner. Om ni vill interagera, I så fall hur långt är ni överens om att gå. Vad som är era drömmar och era gränser.


    Vad var bäst club, och i så fall vilken, eller privata arrangemang och i så fall hur då?

    Tack för svar!
  • Mrstholm
    Gravid2012 skrev 2019-01-03 11:28:08 följande:

    Kan ju hålla med om att det är nervöst första gången ,men som sagt det är ju en del utav det hela och pirret i kroppen innan träffen sker.

    Jag och min man har träffat både par på klubb och på BC  och jag kan ju bara tala för oss men vårat sexliv har ju blivit betydligt intresantare med lite extra krydda på tillvaron)))


    Kul att höra, Vi har besökt PIH och är med på BC men än så länge så har vi inte träffat rätt.
  • Mrstholm
    Mandarina1 skrev 2019-01-03 08:25:25 följande:

    De parklubbar vi prövat är PiH, som jag uppfattar som väldigt ren, snygg och välordnad och en annan som inte finns kvar som var mera sunkig. Men jag måste nog säga att mina bästa minnen kommer från det sunkigare stället. Mera av ohämmad, kompromisslös sexualitet som släpptes lös där.

    På privata träffar är det ju viktigt att alla funkar tillsammans. Att man har ungefär samma bild av vad man vill ska hända. Bäst är det när man kan prata öppet om allt och även med humor.


    Tack för svar! Vi söker nog något mer exklusivt än PIH som vi har besökt men ännu inte hittat något! Därför funderar vi på att se vad det finns för privata fester.
Svar på tråden Parsex i samma rum?