Vad är oxfilé för sorts mat för dig?
Aldrig-mat av andra anledningar. Killen tycker inte om det och jag vägrar äta kött som inte är väldigt genomstekt, och det är tydligen inte okej med oxfilé som inte dryper blod.
Aldrig-mat av andra anledningar. Killen tycker inte om det och jag vägrar äta kött som inte är väldigt genomstekt, och det är tydligen inte okej med oxfilé som inte dryper blod.
Kött dryper inte blod, då detta är redan är dränerat.
Du kan äta en oxfilé genomstekt, men nu pratar vi exakta temperaturer, för sen blir det torrt och tråkigt.
Väldigt genomstekt, vad är det?
Varför räcker inte genomstekt?
Hur går det med frukt och grönt då, nått som verkligen har bakterier.
Svårt och förlika mig att äta oxfilé som är som tuggummi.
Du gillar tuggummin väldigt mycket eller?
Men kyckling kör jag två varianter, en där jag prickar tempen för en supersaftig kyckling.
Och sen har jag en annan, då jag skär kycklingen i tunna skivor, och sen steker hårt.
Ofta dessa i sallad, men även i annat också.
Men blir lite som crunchy kyckling, och välkryddade, visst är det gott.
Men jag förstår att det handlar om din hjärna uppfattar mat, och inte vad som faktiskt är godast.
Och förstår inget kommer ändra detta.
Så hur bryter du ned köttet i en stekpanna så det inte längre blir segt?
För det kräver ju tid som bekant.
Eftersom du verkar inte ha koll på hur jävla perfekt kött kan vara när man prickar temperaturer, så frågan är berättigad.
När jag läser om hur du ser på frukt och grönt, så inser jag detta är bara i ditt huvud.
Men oroa dig inte, jag har också såna tankar om viss mat.
Vad skulle vara galet i det jag säger och undrar?
Jag hållit på med mat ett tag, och en sån som dig har jag aldrig träffat på.
Även om jag träffat på många som ska ha kött genomstekt.
Du pratar som att köttets egenskaper inte existerar för dig.
Köttet måste genomgå en del processer för bli mört igen, när man väl har genomstekt det ordentligt.
Alternativt en Italiensk oxfilé jag träffade på för ett par år sedan.
Som inte spelade någon roll hur länge man stekte den, så var den lika mör ändå.
Men stekte man det som den den bör, så vart den slemmig och konstig.
Kan även vara så att du inte ens vet skillnaden, och tror det du har är bra.