Inlägg från: fredsduvan |Visa alla inlägg
  • fredsduvan

    VLCD Min viktresa

    Glitteröga skrev 2018-01-05 08:00:15 följande:

    Eftersom det är fredag idag så innebär det vägningsdag. Jag vet att det inte har gått riktigt en veckan ännu, men första veckan får bli kort. Det har gått fyra dagar sen jag började och på vågen stod det 97,8 vilket känns fantastiskt!


    vilken dryck / soppa dricker du? :) har verkligen läkare och dietist sagt att man kan dricka 10 veckor? vad rekomenderade de för kost/ dricka?

    nyfiken lycka till! <3
    ALL KÄRLEK
  • fredsduvan
    Glitteröga skrev 2018-01-05 17:58:56 följande:

    Hej!

    Jag dricker VLCD soppor. De heter nämligen bara så, om du googlar så får du en bild på en helt vit förpackning med en färgremsa och så står det VLCD med stora bokstäver på :)

    Jag har köpt sopporna från dietisten och som ä sa att man egentligen kan köra rätt länge bara de (dietist och läkare) fick ha täta uppföljningar så att man kunde följa processen.


    ok kan man hitta dem online med tro? vilken är din favvosmak? :)
    ALL KÄRLEK
  • fredsduvan
    Glitteröga skrev 2018-01-06 08:31:54 följande:

    Jag sökte lite och hittade att man kan beställa dem här :)

    xtrabutiken.se/home/92-vlcd-box-choklad.html

    Gällande min favvosmak så är det faktiskt choklad. För dricker man den varm så smakar den i princip som varmchoklad. Okej, alltså så har det varit för mig, de här sopporna är inte goda, de är inte äckliga heller så att man inte skulle klara av att gå på dem för det gör man definitivt. Men man måste liksom bestämma sig för att det är det här som gäller och inget annat. Sen blir man så småningom van vid hur de smakar och då går det mycket mycket lättare :) Som sagt det är bara bestämma sig och köra på det kommer att toppen i slutändan. :)


    tack

    och kram pepp till dig!! <3
    ALL KÄRLEK
Svar på tråden VLCD Min viktresa