Inlägg från: Anonym (Klara) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Klara)

    Det är inte bara kvinnans unge!!!

    Anonym (ÄrTjej) skrev 2018-01-02 23:56:30 följande:

    Bara för att det är vi kvinnor som blir gravida och kan bestämma själva om vi ska behålla eller inte, så betyder det inte att vi ska utnyttja det. Killen har också en vilja! Man får respektera att en person inte vill ha barn!


    Precis, vill en kille ta ansvar för sitt sexliv och använda skydd eller till och säga nej till sex eller penetrerande sex, så ska det respekteras fullt ut.

    Men om man har sex och inte förstår att man själv har ansvar. för sitt eget sexliv, då får man skylla sig själv. För både du och jag vet att det inte räcker att säga "jag vill inte ha barn", det är inget fullgott skydd.

    Berätta, varför ska den som inte vill ha barn, inte behöva ta  ansvaret för det själv? Eller menar du att kvinnor tvingar män till oskyddat sex?
  • Anonym (Klara)
    Anonym (ÄrTjej) skrev 2018-01-03 00:24:36 följande:
    Ja, vissa ljuger om att de tar p-piller och sen någon månad efter så säger de att de är på smällen?!! Sen har inte killen någon åsikt i det hela.
    Varför menar du att kvinnan har ansvar för mannens sexliv, klarar inte mannen det själv?

    Om en man inte vill ha barn, så är det hans skyldighet att se till att det inte blir barn. Annars är han ju dum, eftersom det är som du säger, kvinnan som bestämmer.
  • Anonym (Klara)
    Anonym (ÄrTjej) skrev 2018-01-03 00:34:23 följande:
    Det enda en man kan använda som skydd är kondom! Tänk om den här kondomen går sönder eller liknande? Ska han då sota för det? Han har gjort allt i sin makt ang skydd men ändå lyckas kvinnan bli på smällen, ska han då hålla tyst om det hela och inte ha någon åsikt?!!!
    Ja, skydd funkar inte alltid. Vet inte män om det? Om han absolut inte vill ta konsekvenserna av sitt sexliv, så knullar han inte. 

    Varför utmålar du män som försvarslösa offer? Du tror nog du försvarar dom, men det du skriver visar ju tvärtom att du tycker de är dumma i huvudet som inte förstår hur barn blir till, och att de inte klarar av att ta sitt ansvar.
  • Anonym (Klara)
    Anonym (1) skrev 2018-01-03 10:13:18 följande:
    Vill hon ha barn och vet att han inte vill så borde självklart allt ansvar för att ta hand om och försörja barnet ligga enbart på henne själv. Det är ju som att din partner vill köpa en ny bil för 1000000 och du säger nej men så köper partnern den ändå och så ska du vara skyldig att betala av den under 20 år även om du aldrig ville ha den, aldrig ser den eller har med den att göra.
    Hur tänker du? Fixade tjejen ungen själv eller? Han var med och gjorde ungen, vill han inte bli pappa så är det ju hans ansvar, inte hennes.

    Din jämförelse haltar, tjejen har inte skaffat barnet själv.
Svar på tråden Det är inte bara kvinnans unge!!!