Inlägg från: nevermind |Visa alla inlägg
  • nevermind

    Det är inte bara kvinnans unge!!!

    Han får väl ha bättre koll på sin sperma då. As simple as that.

    Stenåldersmänniska... Men den här fajten vinner du oavsett inte. Hon har ansvar för sin kropp, han har ansvar för sin.

  • nevermind
    Anonym (ÄrTjej) skrev 2018-01-02 21:23:50 följande:
    Och du är en patetisk feminism som tror kan tvinga män till att vilja ha barn när han gjort klart för sig att han INTE vill! Lurar att man tar p-piller och liknande... usch! Desperata idioter som dig finns tyvärr överallt!
    Va, vart har A skrivit att hon lurat någon?? Är du packad?
  • nevermind
    Anonym (ÄrTjej) skrev 2018-01-02 21:34:23 följande:
    Det enda en man kan använda som skydd är kondom! Tänk om den här kondomen går sönder eller liknande? Ska han då sota för det? Han har gjort allt i sin makt ang skydd men ändå lyckas kvinnan bli på smällen, ska han då hålla tyst om det hela och inte ha någon åsikt?!!!
    Det är såklart beklagligt när kondomer spricker. Har hänt mig en gång. Av alla de 700 gångerna jag har använt kondom. Typ. Och det är extra jobbigt om det händer under de där 3-4 dagarna som kvinnan kan bli gravid. Men såklart kan det hända. Och det vet alla män i hela Sverige.

    Det hände oss. Min spiral halkade ner. Jag pratade med bm men hon sa att den satt fint. Jag visste inte då att hon snackade goja. Hon gjorde inget ultraljud så hon kunde inte se det, fick jag veta senare.
    Någon ynka vecka senare var jag gravid. Asjobbigt. Ville verkligen inte. För mig var det som att få ett cancerbesked. Äcklades av min kropp, ville bara ha ut det där ur kroppen. Kändes som en tre veckor lång våldtäkt innan jag äntligen fick sövas och dammsuga ur det.
    Så jag kan förstå en man. Tänk om jag hade fått veta att det var försent för abort. Jag hade fått bli tvungen att lägga in mig på psyket.
    Men sen måste man vara vuxen och acceptera. Det fick syrrans kompis göra. Gravid trots minipiller, fick veta försent. Fick barn några veckor innan studenten. Alla planer hon hade de närmaste fem åren gick ju åt helvete. Åh, the ångest. Men hon fick hjälp att bearbeta.
Svar på tråden Det är inte bara kvinnans unge!!!