Inlägg från: Snuttis2 |Visa alla inlägg
  • Snuttis2

    Tidigt ultraljud med liten hinnsäck utan något foster synligt..

    Jag drabbades av ett MA i v 11 för drygt 2 år sedan. Upptäcktes vid kontroll. Det hade alltså funnits ett foster men det hade dött veckorna innan o börjat tillbaka bildas. Utifrån din beskrivning låter det som en ofostrug graviditet , tyvärr!

    Förstår att du bara vill ha detta avklarat men vid misstanke om graviditet där detta skett är det viktigt att vänta någon vecka o alltid göra en extra kontroll. Det räcker med en felräkning på någon eller några veckor för att foster, hjärtljud ska missas och aborteras bort.

    Det skonsammaste om det är ett missfall är att låta kroppen inse o starta det själv . Jag fick vänta strax över en vecka inför kontroll nr 2 med en förhoppning om att min kropp själv skulle starta att blöda! Den känslan av att bära något dött inuti var fruktansvärt !

    Minkropp fattade aldrig utan jag hade kvar grav symtomen o fick tillslut göra en medicinsk abort .

  • Snuttis2

    Finns olika teser om hur snabbt man kan starta igen, hos oss rek att vänta en menscykel så att man har blött ut allt och har en ny fräsch o bra slemhinna för ett ev embryo att fästa i. Sen är det ju också en graviditet man förlorat o en sorg som kan vara viktig att bearbeta innan.

  • Snuttis2

    Fick vänta drygt en vecka innan kontroll två, fick sedan läkemedel vid samma besök, så då gick det snabbt !

    Cytotec behandling blev det, fick göra den två gånger o fick en infektion så tyvärr var processen rätt påfrestande !

Svar på tråden Tidigt ultraljud med liten hinnsäck utan något foster synligt..