Inlägg från: Anonym (Tigermamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tigermamma)

    BIM Februari

    Hej allesammans. Kanske någon som kan ge mig lite råd eller pepp? Efter 6 månaders försök plussade jag svagt på två tester tidigare i veckan. Igår morse på BIM+2 tog jag ett digitalt test. Tyvärr så märkte jag redan under testets verkningstid att det var blod i toaletten, så glädjen uteblev totalt när testet sedan visade "gravid 1-2 veckor".

    Det har blött ganska mycket igår och idag och det är tjockt som vid mens och med små klumpar ibland. Det kommer inte mycket i bindan utan mest när jag är på toaletten. Visst kan det inte vara något annat än ett missfall?

    Någon som vet hur snabbt ägglossningen kommer igång efter väldigt tidiga missfall? Vill bara få det överstökat så vi kan börja försöka igen. Hoppas inte att det tar ytterligare 6 månader innan nästa plus.

  • Anonym (Tigermamma)
    sofiaaaaaa skrev 2018-02-24 15:40:17 följande:

    Jag har blött under båda mina graviditeter. Ibland bruna flytningar bara och ibland mkt blod, som mens. Har du ont? Så länge du inte har ont tycker jag inte du ska ta ut ngt i förskott. Det behöver inte betyda missfall!


    Tack för ditt svar! Jag har inte haft så värst ont, men jag har haft molande värk i ländryggen och nedre delen av magen. Det har inte runnit något mellan toalettbesöken utan har bara kommit när jag varit på toaletten. I fredags var det färskt blod som liknade mens ungefär, igår var det lite mindre och idag är det mörkare och kommer bara på pappret när jag torkar mig. Jag tänkte ta ett nytt test i veckan och se. Jag hoppas att det inte ska vara kört men det är väl mest sannolikt att det var ett missfall med tanke på mängden blod som kom.
  • Anonym (Tigermamma)
    sofiaaaaaa skrev 2018-02-25 09:58:04 följande:

    Jag håller tummarna för dig!!


    Tack så mycket! Jag börjar tro att det kan ha gått bra. Jag har slutat att blöda och känner mig gravid. Enligt en sjuksköterska på 1177 var blödningen för liten för att vara ett missfall. Det kan fortfarande ske men i så fall kommer det att komma mer blod. De senaste dagarna har brösten börjat ömma vilket jag tar som ett gott tecken!
Svar på tråden BIM Februari