• hallonnpaj

    BIM Februari

    Alla dessa månadstrådar är så bra då man får följa de som har bim i närheten av en själv! 

    Slutade med ppiller i december och hade "pillermensen" då, och nu har jag nyligen avslutat min vanliga mens. Väldigt tacksam över att jag kom igång med mensen direkt då jag läst om att det kan ta länge.. Nu går jag in för mitt andra försök med, om appen stämmer,  ägglossning 21/1 och bim 4/2. 

    Hoppa gärna in! :) 

  • Svar på tråden BIM Februari
  • lyckligast80
    Kaaaanske3 skrev 2018-02-02 16:03:27 följande:

    Men oj så konstigt mitt inlägg såg ut. Sorry!


    Ja det blir så när man gör smileys. : )

    Själv har jag en kille född 07. (Jag är 38 snart)

    Ny sambo sen 4 år och nu är vi på försök 9 till vår första gemensamma. Längtar! Men man är orolig att äggen är förbrukade, typ.
  • maria1992
    filli01 skrev 2018-02-03 07:06:48 följande:

    När har du BIM? Jag har på onsdag. Har testat igår och idag. Tyckte mig skymta något igår men det var nog önsketänkande eller spök då det var toknegativt idag. :(

    Inga andra symptom tyvärr. :(

    Har dessutom blivit jätte förkyld med feber, blä.


    Nej så synd ????

    Men det kommer!! Min svägerska plussa bim+8 så inte omöjligt alls!!

    Jag har bim 11/2.
  • SofiaS95

    Blir så nere... Idag sjönk tempen från 36.59 till 36.39. Mensen kommer antagligen i morgon som beräknat. Är det faktiskt sant att allt kan vara ok med båda partnerna även om man int lyckats då man prickat ägglossningen 5 gånger?Snälla ge mig hopp!!

  • Lottch3n
    maria1992 skrev 2018-02-02 19:09:43 följande:

    Då är vi två... och mitt humör igår och idag.. fyfan. Sur och vill gråta hela tiden? Ingen anledning i världen. Jag blir hemsk vid mens men är bara på äl+7... usch!!!

    Ruggen värker här med. Bröst ömma idag. Öhhh


    Ja humöret ska vi inte prata om.. Sur, glad och ledsen om vartannat. Jättekänslig igår när vi satt och kollade på talang ;/ Brukar inte gråta så lätt annars men igår vet jag inte vad som hände.

    Jag känner igen symtomen från graviditeten med dottern. Kände av det supertidigt också, även sambon påpekar det..

    Hur mår du idag? :)<3
  • Gabriela11

    Så spännande o läsa allt här! Grattis till alla som plussade!

    Idag är ÄL+9 och tänkte o testa imorse. Tror att jag ser en jätte svagt sträck, men kanske det är bara jag som gör det! Vad tycker ni??

  • Dimfrost

    Hej!

    Helt ny här på FL så vet inte riktigt hur allting fungerar än...

    Hursomhaver så är jag inne på mitt första försök att bli gravid. Har länge längtar efter barn men det är först nu som även min sambo börjat känna sig redo.

    Jag har använt NC en längre tid och enligt den hade jag ÄL 24/1 på CD 15. Fick däremot ingen stegring på mina ÄL-tester.

    BIM är enligt appen nu på tisdag den 6/2.

    Har känt av lite symptom som molvärk och lite smärthugg i äggstockarna och livmodern samt ömma bröst... men vet inte om jag vågar hoppas på att det tar sig första försöket.

    Planerar nog inte att testa om det nu inte blir att mensen inte dyker upp... men har så svårt att inte gå runt och undra och hoppas.

    Önskar alla er andra lycka till och hoppas att vi kanske kan följas åt till ett plus!

  • Nardil

    Någon som är haj på äl-tester? Nu är första månaden jag använder de på riktigt sätt. Imorse var det helt blankt och kl 11 va det ett tydligt streck, men ändå inte alls lika starkt som kontrollstrecket. Tror ni att det betyder att en stegring börjat? När bör jag testa igen?

    Det är lite senare än vad jag tänkt att jag skulle ha äl, men efter ma och två lite oregelbundna cykler så verkar det vara lite så det blir. Har iaf fått några hugg neråt äggstocken och lite mensvärk.

    Hoppas att det blir ett positivt test snart så att det känns lite mer hoppfullt! :D

  • SofiaS95
    hallonnpaj skrev 2018-02-03 11:55:52 följande:

    Ett test imorse på bim-1 --> negativt. Är nog bara att ge upp för denna gång och förvänta sig mens imorgon :)


    Ja vi får ladda om nu. Min mens kom just så nu ska jag försöka slappa av ett tag!
  • Anonym (Längtarefterdig)
    SofiaS95 skrev 2018-02-03 10:01:26 följande:

    Blir så nere... Idag sjönk tempen från 36.59 till 36.39. Mensen kommer antagligen i morgon som beräknat. Är det faktiskt sant att allt kan vara ok med båda partnerna även om man int lyckats då man prickat ägglossningen 5 gånger?Snälla ge mig hopp!!


    Tyvärr är det så. Som friskt par har man vid varje ägglossning ca 20-25% chans att bli gravid. Det vill säga även om man har sex precis då man ska är risken ca 70 % att det inte ?klaffar?.

    Det är därför man menar att det kan ta ett år utan att det är något fel/konstig. Men efter ett år menar man att man borde lyckats trots 25% och därför kan man testa sig...även då behöver det inte vara något fel.

    Första barnet fick vi på första försöket för 2 år sedan. Denna gång är vi på 9 månaden och har ännu inte plussat. Att det kan vara sån skillnad!!

    Håller tummarna för er.
Svar på tråden BIM Februari