• hallonnpaj

    BIM Februari

    Alla dessa månadstrådar är så bra då man får följa de som har bim i närheten av en själv! 

    Slutade med ppiller i december och hade "pillermensen" då, och nu har jag nyligen avslutat min vanliga mens. Väldigt tacksam över att jag kom igång med mensen direkt då jag läst om att det kan ta länge.. Nu går jag in för mitt andra försök med, om appen stämmer,  ägglossning 21/1 och bim 4/2. 

    Hoppa gärna in! :) 

  • Svar på tråden BIM Februari
  • SofiaS95
    XAHHA92 skrev 2018-02-03 19:32:16 följande:

    Än sålänge har läkaren inte hittat något fel på oss. Ska göra en spolning av mina äggledare om två veckor, men troligtvis är vi oförklarligt barnlösa. Ta inte detta fel, men fem månader kan kännas som lång tid men det är fullt normalt. Upp till ett år räknas faktiskt som normalt :) Därefter kan ni göra utredning.


    Okej, jo jag vet det är normalt och bara jag visste att jag blir gravid inom 1 år hade allt varit lugnt men det är ju ovissheten som är det svåraste. Hoppas det sku gå vägen för er efter spolningen!
  • Jefare1
    Nathalie1992 skrev 2018-02-03 21:14:23 följande:

    Kunde inte hålla mig från att veta säkert så åkte och köpte ett test.


    Grattis!!!
  • Jagheteralma
    Nathalie1992 skrev 2018-02-03 20:21:40 följande:

    Här haft molvärk sen någon dag efter ÄL, väldigt trött och smått öm i brösten. Och sen ska vi inte prata om humörsvängningarna haha.


    Grattis!! Är molvärken som mensvärk eller annorlunda?
  • Gylleneprinsessa

    Mina bröst har nu varit ömma och stora i 7 dagar. Jag gjorde ett gravtest i morse men det var negativt. Inte en tillstymmelse till streck. Mina symptom fortsätter dock och jag är nu även uppblåst och gasig. Jag tycker jag har haft humörsvängningar också i helgen. Det brukar jag dock ha precis innan mens. Jag är nu på BIM -3 och ska göra ett nytt test imorgon bitti. Annars bör mensen komma på tisdag. Jag har dock inte sett några tecken på mens än. Har haft ont i tjejmagen i flera omgångar idag så jag har trott att mensen varit på väg. Så länge inte mensen kommer så lever hoppet.

    Om jag inte skulle vara gravid, "försvinner" då mina stora och fasta bröst när mensen kommer? Jag har trivts med de "nya" brösten den här veckan. :P

  • Jahajaa

    Hoppar in här!

    BIM 25/2 (tror jag, har inte haft ägglossning ännu så vet inte säkert)

    2:a försöket första barnet

    Någon mer med BIM samma datum? :)

  • Nathalie1992
    Jagheteralma skrev 2018-02-03 21:25:03 följande:

    Grattis!! Är molvärken som mensvärk eller annorlunda?


    Det känns ungefär som mensvärk (tror jag) hann bara få mens en gång nu och innan har jag inte haft mens på flera år. Sen könner jag mig som hård på magen, typ uppsvälld. Och tack för ditt grattis :)
  • lovisaren

    Hej! Hade BIM 31/1 och ingen mens än... Testade negativt igår. Inga tecken på att mens är på gång heller. Tror att jag möjligen är gravid ändå? Får se om mensen kommer snart, isåfall hoppar jag över till BIM Mars :)

  • Gylleneprinsessa

    I eftermiddag jag var så trött så jag lade mig och sov en timme. Kraftig trötthet är också ett symptom som jag haft under veckan. Nu ska jag nog gå och lägga mig igen så att morgonen och gravtestet kan komma snart. :)

Svar på tråden BIM Februari