Inlägg från: Anonym (Ulrika Eleonora) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ulrika Eleonora)

    KVINNOR: Hur mycket pengar behöver en man du dejta MINST tjäna?

    0 kr. Jag dejtade en sån och idag är vi lyckligt gifta. <3

  • Anonym (Ulrika Eleonora)
    Anonym (TS) skrev 2018-01-12 22:56:36 följande:
    Tjänar han fortfarande inga pengar?
    Han är miljonär idag...
  • Anonym (Ulrika Eleonora)
    Anonym (TS) skrev 2018-01-12 23:39:25 följande:
    Grattis! Tungan ute
    Ja, så kan det gå när man inte är ytlig och girig. Jag väljer man med hjärtat, inte plånboken eller ögonen.
  • Anonym (Ulrika Eleonora)
    Celaena skrev 2018-01-13 12:40:41 följande:
    Jag tänker väl så att pengar kan förstöra vilket förhållande som helst beroende på vilken syn man har på ekonomi och livet i övrigt.
    Jag tror inte att kärleken övervinner allt, tyvärr har jag lärt mig den extremt hårda vägen så jag bygger inga luftslott.
    Min tanke när jag svarade är att en persons ekonomiska status i sig inte har betydelse utan vad man har för inställning till ekonomin.
    När jag träffade min man hade han varit arbetslös länge och hade svårt att komma in på arbetsmarknaden, men han han vilja och han kämpade, han hade i övrigt ett gott ekonomiskt tänk och är en väldigt bra person i övrigt.
    Jag valde att satsa på honom. Han kom in på en yrkesutbildning, vi la pengar på att han skulle ta körkort osv.
    Nu har vi varit tillsammans i många år och han har fast arbete sen länge och har ett överskott på många 10 000. Så pass att jag kunnat välja att säga upp mig, studera till ett drömyrke och inte behöva ta studielån.

    Hade han tvärtom varit en som inte hade vilka, motivation eller en inställning som stämmer överens med min så hade jag inte blivit ihop med honom. Jag bedriver inte välgörenhet.

    Mitt förhållande med barnens andra förälder kraschade mycket pga ekonomin. Mycket för att han är en sån som lever för att tjäna pengar och i princip lägger på hög och ständigt väljer bort familjen för att fortsätta fylla på "pengabingen". Hans inställning är (och det är hans egna ord) att hans barn kommer förlåta honom för att han inte haft tid med dem sen när de får ärva massa pengar.
    Hur gamla är barnen? Jag är väldigt nyfiken på vad de har att säga om saken när de är 20+...
  • Anonym (Ulrika Eleonora)

    Så hemskt att läsa att en del inte skulle dejta någon som är långtidssjukskriven (pga ekonomin). Kan ju vara världens bästa kille ändå. Fattar inte hur vissa brudar tänker.

  • Anonym (Ulrika Eleonora)
    Anonym (Qw) skrev 2018-01-13 21:55:24 följande:
    Även fast det kan vara världens bästa kille så kommer det inte vara världens bästa kille för mig. Vilket också betyder att världens bästa kille inte heller komma få världens bästa tjej för honom.

    Min partner ska kunna följa med på resor, kunna vandra, kunna vara aktiv osv. Vilken någon långtidssjukskriven eller arbetslös person inte kommer kunna hänga med på. Jag vill heller inte ha en partner med hår på ryggen eftersom jag tycker att det är extremt avtändande.
    Som sagt, pga ekonomin. Det är ju det vi diskuterar här.
  • Anonym (Ulrika Eleonora)
    Anonym (TS) skrev 2018-01-14 13:14:39 följande:
    Om han nu tjänat ihop pengarna på ärligt sätt?
    Hälften arv, men ja, det har han.
Svar på tråden KVINNOR: Hur mycket pengar behöver en man du dejta MINST tjäna?