• Fjällfärd

    Äntligen gravid

    Grattis till alla plus och fint att läsa Muse att det inte var något missfall 🤞🏻


    Vi har precis plussat när vi räknade ner till min mens för att göra vårt första IVF försök. Vi har försökt i 1,5år aktivt och jag blev mycket oväntat diagnostiserad med låg äggreserv (lågt AMH 0,28) i höstas vid 33års ålder. Av förklarliga skäl är vi väldigt stressade då tiden verkligheten är en kritisk faktor för oss. Tror precis som ni skriver att det är svårt att förstå om man inte försökt länge samt vet om att man har begränsade möjligheter.
    Detta är vårt första streck någonsin och det är såklart mycket nytt. Är i vecka 5 nu (4+2 idag, dag 15 DPO) och hade symtom dag 9-13 DPO men de avtog tyvärr igår vilket gör mig nojig. Har främst haft spänningar i brösten och känsliga bröstvårtor men även ilningar/molande i livmodern. Har känt lite symtom idag, men väldigt mycket mindre än de första dagarna. Har tagit graviditetstest på morgonen och de har inte ökat men heller inte minskat de senaste tre dagarna. När jag sökt här på FL så verkar det för vissa kunna vara missfall på g men för andra har allt varit som det ska. 

    Funderar på om man ska testa med ett annat märke/typ för att se att graviditeten flyter på nu i början. Detta är babyplans tidiga graviditetstester.

Svar på tråden Äntligen gravid