Inlägg från: Anonym (Katthems) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Katthems)

    Husdjursvägrares rätt att bestämma?

    Anonym (Djurvän) skrev 2018-01-13 20:26:42 följande:

    Fast när vår relation startade sas ingenting om att han ogillade djur. Han var rätt neutral. Att han inte var allergisk visste jag rätt tidigt eftersom jag rider och han varit på stallet ett par gånger. Gnälligheten om djur har växt fram över tid. Mer och mer med åren skulle jag påstå. Och hur hårt hans mamma ogillar djur hade jag ingen aning om förrän jag skaffade djur. Fast håller det svärmor borta lite ser jag ändå husdjur som ett plus.

    Och personligen tycker jag det är extremt skumt med folk som inte gillar djur. Det normala är ändå att gilla håriga gulliga djur. De gör aldrig nåt ont utan anledning.


  • Anonym (Katthems)

    Har nu din stackars man stått ut i 19 år med kattskrället så kan han väl få vara fri några år iaf.

  • Anonym (Katthems)
    Anonym (Pissenisse) skrev 2018-01-14 12:58:48 följande:

    Katter är söta men opersonliga. Dessutom stinker det alltid kattpiss hemma hos kattägare, trots att de envist hävdar att de är sååå noga med att städa kattlådan. Jo tjena.


    Skrattade gott där. Jag gillar katter och har haft katt själv men man inser nu efter hur äckligt det är med kattlådor.

    Har man hus på landet med kattlucka från källare eller så är det en annan sak. Men att som vissa i tråden anse att djurägande är viktigare än relationer till människor, ja vad säger man. Förvirrat är väl milt uttryckt.
  • Anonym (Katthems)
    Anonym (Sven) skrev 2018-01-14 13:32:01 följande:

    Människor som inte tycker om djur är människor som jag inte tycker om. Sen kan inte alla ta hand om djur själva pga olika anledningar men att tycka illa om djur, att vägra klappa, ta hand om och ge omsorg om en katt eller hund som man bor med visar att man är en dålig människa.


    Din definition av av en dålig människa är någon som inte klappar familjens husdjur. Svårt att veta om man skall ta det på allvar.
  • Anonym (Katthems)
    Anonym (Sven) skrev 2018-01-14 14:19:21 följande:

    Din läskunnighet verkar vara ett problem. Jag ska hjälpa dig. Jag skrev att den som har en katt eller hund i sitt hem och som vägrar ge den omsorg är en dålig människa. I omsorg ingår t.ex att ge mat, klappa, klippa klor osv.


    Tack snälla!

    Så du menar att om man har någon i familjen som gör det du räknar upp och beskriver som omsorg men en annan familjemedlem inte aktivt deltar i omsorgen om djuret för att man är likgiltig inför djur så är denne en dålig människa?
Svar på tråden Husdjursvägrares rätt att bestämma?