Inlägg från: Anonym (Tjej som älskar att suga) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjej som älskar att suga)

    Min flickvän vill aldrig.

    Jag blir ledsen för din skull att du har ett så bra förhållande men så inget oralsex från hennes sida... har du en gång för alla satt dig ner och diskuterat detta ordentligt med henne? Alltså inte när det vankas sex utan mer ?Vi behöver prata? - allvar... För det känns som att du inte riktigt fått någon förklaring kring detta? Det hade jag velat ha i alla fall... för ?inte orkar/vill? är lite lamt i ett förhållande kan jag tycka... Sen kan det ju vara värt att påpeka för henne att du inte måste komma i hennes mun eller att hon behöver hålla på så länge ect om det kanske är där skon klämmer menar jag. Det är ganska jobbigt att köra en hel avsugning från noll till finnish liksom... ^^ Det kanske har blivit världens grej nu när hon inte gjort det på så länge så hon känner att det måste bli så himla bra när hon väl gör det eller nått? Nä, prata ordentlgit med henne, kräv en förklaring.

    Som jag ser det så kanske man inte måste älska att suga av men man kan väll göra det ibland för att den man älskar verkligen vill det...

    Sen tycker jag du ska sluta slicka henne ett tag alltså... sexet blir ju lite tråkigare då och då kanske hon tar sig lite i kragen ^^

  • Anonym (Tjej som älskar att suga)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-01-14 17:46:57 följande:

    Nej vi har inte diskuterat det, mer bara att jag frågar om hon vill men hon säger alltid nej.

    Aldrig frågat varför hon inte vill. 

    Fast att hålla på länge har ingen tjej behövt göra, kommer ganska fort av en avsugning.

    Hon har aldrig tvingat mig att slicka, jag gör det frivilligt för jag ser hur mycket hon njuter och vill att hon ska må bra :) Det vill jag fortsätta med.

    Lyckost din kille som har dig ;)


    Okej men det är helt okej att fråga om en sånhär sak så gör det, vem vet, det kanske finns en jätteenkel lösning på detta? Du förtjänar att få veta varför. Men få henne inte att känna sig pressad utan visa att du accepterar henne och det svaret hon kommer med men vill ta ett samtal om detta för att belysa hur viktigt det är för dig och att du vill veta varför.

    Nejdå jag gav bara lite allmänna tankar, men hon kanske har väldigt dåliga erfarenheter av att suga av från tidigare relationer/ons? Hon vet ju inte hur det är att suga av dig.

    Du verkar vara en så omtänksam och fin person, ville bara säga det! :)

    Jag menade inte att du skulle sluta för gått men kanske ta en liten paus 2-3 gånger för att kanske ge en liten pik. Men ah det gör du som du vill.

    Är faktiskt singel, men min nästa kille vet väll inte ännu hur lycklig han kommer bli ^^
Svar på tråden Min flickvän vill aldrig.