Inlägg från: Nimzay |Visa alla inlägg
  • Nimzay

    Vad känner du dig mest bekväm i?

    Brukar egentligen inte bada och är överhuvudtaget inte särskilt förtjust i eller bekväm med att endast ha så pass lite kläder på mig offentligt. Men om jag någon gång ska bada skulle jag väl välja typ baddräkt eller tankini, så röstade baddräkt.

  • Nimzay
    fluu skrev 2018-01-15 20:04:38 följande:

    Jag använder bara baddräkt och har gjort sedan sena tonåren. Bikini känns så himla avklätt. 


    fluu skrev 2018-01-15 20:05:13 följande:
    Tillägger att jag trivs med min kropp och har alltid gjort.

    Hjärta
  • Nimzay
    fluu skrev 2018-01-15 20:38:22 följande:

    Jag skulle vilja ha tillbaka de där lite mer heltäckande baddräkterna(exempelvis de där klassiska randiga) för både män och kvinnor, de är så snygga!


    Jag skulle vilja ha tillbaka lite gammaldags badklädesmodeller som man ser på bilder ibland - som inte är lika typ nakna som de flesta av dagens badkläder, fast med modernare mönster/stil osv...! :)
  • Nimzay
    fluu skrev 2018-01-15 20:59:59 följande:
    Lite sådär typ jumpsuitsliknande badkläder hade jag tyckt varit snyggt, tycker det är synd att det inte är vanligare än vad det är, idag. Personligen förstår jag inte riktigt varför man ska strippa runt i underkläder typ, för att bada. Tycker för min del det känns bättre med något sådär lite lagom lättklätt som samtidigt är mer täckande än typ underkläder.
    Anonym (Inte badkruka) skrev 2018-01-15 21:02:03 följande:

    Den håller fast brösten och åker inte av rumpan när man badar våldsamt, något varenda bikini misslyckas med så en tight baddräkt med snörning vid brösten så du spänner år ordentligt är vad som gäller. Har dessutom aldrig gillat att visa magen , inte för att den inte är sexig, men för att den är sexig, och min, inte nåt godis för andra att glo på.


    Känner igen mig lite i det du skriver. När jag väl badar nån gång blir jag lätt rätt väldigt vild och hoppar runt hit och dit, och visst passar det inte riktigt så bra med hur lättklädda badkläder som helst då. Sen känner jag även igen mig i det där med att inte vilja visa sin kropp hur mycket som helst offentligt, tycker liksom den är privat och inget för en massa människor att glo på.
Svar på tråden Vad känner du dig mest bekväm i?