Inlägg från: Anonym (Ariadne) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ariadne)

    Vad känner du dig mest bekväm i?

    Alltid bikini, jag har svårt att hitta baddräkter som passar. Men när jag ska simma i badhus så har jag en bikini som är ganska "mycket" tyg, typ simmarbikini. Om någon vill glo så hjälper det nog inte med baddräkt ist för bikini. Man fryser ju ändå som en gris mellan duschen och bassängen så man är invirad i badhanduken, eller är det bara jag? Och på spa brukar folk mest titta på sin partner, i alla fall de som jag varit på. Vet inte om jag känner mej så himla klädd i baddräkt heller ifall hela Nisses byggfirmas manliga personal ligger i bubbelpoolen.

  • Anonym (Ariadne)

    Alltså, skillnaden mellan bikini och baddräkt är ju bara några dm på magen och ryggen. Jag är helt fascinerad av hur många som tycker skillnaden är så stor. Rumpan syns ju exakt lika bra och insida lår och urringning. Sen när blev magen så oerhört utmanande samma tid som varenda mellotjej har bar mage under tröjan? Dessutom tycker jag det är läskigt med kommentarer om att det är trashigt med bikini osv. Som om kvinnor blivit påverkade av slöjbärande eller någon slag nymoralism och börjar täcka över några dm hud för att vara ärbara.

    Domstolar har fått kritik för att de frågar våldtäktsoffer om hur de var klädda. Kanske tycker ni som anser att bikini skulle vara trashigt att en tjej som blir utsatt för trakasserier i ett badhus får skylla sej själv eftersom hon inte hade tyg som täckte magen ordentligt?

    Yeez på 80talet badade man toppless utan att bli dömd, nu kan man bli dömd för bikini i badhus, i Frankrike kan man t.o.m. bli juridiskt dömd om man badar i burkini. Det är inte lätt att vara alla till lags inte. Och vem behöver ett patriarkat när kvinnor håller ner varandra så bra själva.

Svar på tråden Vad känner du dig mest bekväm i?