• LLW

    Vi som försökt med första barnet ca 1 år

    Jooosen skrev 2018-06-20 13:51:35 följande:

    Åh vad underbart!! Grattis. Fick bekräftat att vår läkare har skickad vår remiss idag!! Nu börjar ännu en väntan


    Åh vad bra!! Hoppas det går fort för er också!

    Hur mår du nu efter spolningen? Har du haft ont?
  • LLW
    Långväntanefterdig skrev 2018-06-20 14:48:08 följande:

    Är numera ruvare!!

    Sååå häftigt! Fick se på ultraljudet när dom sprutade in blastocysten, supercoolt. Gjorde inte det minsta ont, va bara sååå häftigt! Sambon var med och det var ett fint ögonblick att gå igenom tillsammans!

    1 i mig, 3 till frysen och 3 som ska chilla tills imorgon så ser vi om dom kan växa till sig. Är så förväntansfull. Om 13 dagar är officiella testdagen. Kommer troligtvis tjuvtesta. Ovitrellen är ute ur kroppen såg jag på ett test imorse.


    Grattis till ruvning!! Och tre till frysen än så länge är ju grymt! Nu håller vi alla tummarna för att det ska gå vägen. Jag förstår verkligen att du kommer tjuvtesta, man är ju bara människa, haha!
  • LLW
    Jooosen skrev 2018-06-20 17:10:49 följande:

    Ja hoppas!! Ja mår bra. Kände värk hela dan igår. Men tror det kan vara tidig ägglossning så har helt missat o ligga. Ska ta det när vi kommer hem haha. Men kanske för sent .....


    Kör på bara! Kroppen kan ju spela dig ett spratt, eller så är det värk från spolningen! Det känns ju bättre efteråt om man iallafall försökte :)
  • LLW
    Hedblomster skrev 2018-06-20 19:04:57 följande:

    Jag är glad för er alla i tråden som tar steg framåt med remisser och insemination och ivf, det är jag verkligen! Ni förtjänar det allihopa efter allt kämpande. Men jag måste nog ta en paus från tråden. Det gör ont i mig att inte ens få en remiss skickad eftersom jag bor i ett län där man ska ha försökt i två år för ivf. Att gå privat och ta betalt är tyvärr inte aktuellt just nu då sambon inte vill det och det är rätt av honom för det funkar inte i vår ekonomi nu, själv tänker jag för mycket med hjärtat.


    Förstår dig helhjärtat <3 lycka till och kom tillbaka när som helst!
  • LLW

    Lite förvirrad över ÄL-tester.. har alltid använt babyplans tester, men tog denna månad även gravidkollens. På babyplans har jag haft stegring och idag fullt utslag, men på gravidkollens har jag inte fått något utslag förens ett jättesvagt streck idag. Vet inte vilket man ska lita på riktigt.. ni som använder ÄL tester, vilka har ni provat?

  • LLW

    [quote=78830814][quote-nick]Långväntanefterdig skrev 2018-06-26 09:12:34 följande:[/quote-nick][/quote]

    Grattis!!!!!! Ååh så himla glad för din skull! Underbart! Hoppas verkligen att allt går vägen, det förtjänar ni <3

  • LLW

    Nedräkning nu då. 10 dagar till BIM. Hatar denna tid när man bara kan vänta och hoppas...

    Nu får det fan ta sig. Har gjort spolningen, tagit bort polyp och prickat in ÄL. Till och med legat med benen upp mot taket efter varje försök, haha. Känns som att om det någonsin skulle gå borde det vara nu. Vill så gärna slippa göra ivf :(

    Varför kan man inte bara snabbspola tiden fram till BIM? Avskyr denna väntan!

  • LLW
    Långväntanefterdig skrev 2018-06-27 22:11:56 följande:

    Ja men exakt så! Nojjar jättemycket.. man tänker inte att det kan hända en själv liksom... är så sjukt. Men samtidigt så underbart...<3 men ska absolut försöka njuta lite!


    Hur går det för dig? Har du gjort fler tester? Några symptom ännu? :))
  • LLW
    Långväntanefterdig skrev 2018-06-29 17:34:14 följande:

    Hej!

    Tog ett nu med eftermiddags urin. Och starkare blir det ju :) så det känns bra. Jag kissar hela tiden, har ömma och tyngre bröst där man ser tydligare ådror. Sen har jag en dragig känsla i magen som jag tror beror på lutinusen. Ska bli såååå skönt att va av med det äckelpäckel pysslet snart!!


    Åh vad kul!! Är det så starkt på eftermiddagen är det ju riktigt bra! Har du haft BIM ännnu?

    När meddelar man kliniken om att man lyckats? Och hur länge ska du ta lutinus? Haha många frågor men jag tycker att det är så fantastiskt att någon i en liknande sits som en själv har lyckats. Det inger välbehövligt hopp! <3
  • LLW
    Långväntanefterdig skrev 2018-07-03 10:03:08 följande:

    Officiella testdagen och det är starka fina plus att glädjas åt.

    Tänk att det blev ett plus till slut.

    Det trodde jag nästan inte, kunde inte se det framför mig när vi började med utredning å allt. Det kändes bara så jåkla hopplöst och som om man var ensammanst i världen....

    Men vi är INTE ensamma! Vi är många därute som kämpar! Och förhoppningsvis kommer vi fram till slutdestinationen på ett eller annat vis, bebis.

    Jag kommer fortsätta följa er alla härliga kämpar här inne och hålla tummarna för var och en av er.

    Uppdatera när jag vet mer om allt <3

    Må gott så länge finisar!


    Så underbart det måste kännas! Det där andra strecket som man knappt kan föreställa sig hur det skulle kännas att se - det har ni nu flera stycken av! Så välförtjänt efter allt ni fått gå igenom!
Svar på tråden Vi som försökt med första barnet ca 1 år