• LLW

    Vi som försökt med första barnet ca 1 år

    Långväntanefterdig skrev 2018-06-01 11:40:05 följande:

    Att jag är gravid är omöjligt.

    Som läkaren sa , man kan ju vinna en miljard på lotto med men det är inte så troligt.....


    Okej :( hoppas då den kommer så snart som möjligt då!
  • LLW
    Långväntanefterdig skrev 2018-06-01 19:08:45 följande:

    Ååå dääääär kom mensen!!!! Första å sista gången man är glad för det haha


    Haha förstår att det är en konstig situation! Då börjar du med sprutorna på måndag eller?
  • LLW

    Ååh månaden känns så jäkla lång nu när jag redan vet att mensen kommer att komma.. vill bara hoppa fram till nästa ÄL om 3 veckor så man kan börja hoppas igen.

    Såklart läst massor nu om kvinnor som blivit gravida efter att ha tagit bort polyper i livmodern. Vore ju helt otroligt om det skulle göra skillnad även för mig..

    Nej, det bästa vore ju att kunna släppa tankarna helt fram tills det är dags för nästa försök, men det är ju helt omöjligt. Omgiven av vänner som skaffar barn också, det gör ju inte saken bättre direkt.

  • LLW
    LillaAw skrev 2018-06-03 21:50:55 följande:

    Jag vet inte hur nikotin påverkar äggen. Själv levde jag så försiktigt. Vågade inte träna under sprutorna eller efter för den delen för man va svullen och öm efter äggplocket. Dock fick jag min mens idag så mitt första ivf misslyckades. Känns otroligt tungt :/ men får gråta idag och sen gå vidare.

    Nytt försök i augusti och nu paus med hela bebisverkstaden fram tills dess. Ska dricka alkohol, ta en snus om jag vill och försöka att inte räkna dagar till äl/bim etc. Önskar mig mitt vanliga liv tillbaka typ.


    Åh vad tråkigt! Beklagar att det inte gick vägen :( känns det ok att ta en paus nu eller skulle ni helst ha velat fortsätta direkt? Förstår vad du menar med att vilja ha sitt vanliga liv. Minns inte ens vad man tänkte på hela dagarna innan ivf fyllde alla tankar.
  • LLW
    Långväntanefterdig skrev 2018-06-03 11:46:38 följande:

    Så tråkigt att känna så :( fan va vi får kämpa i det tysta hela tiden. Stor kram och hoppas tiden går fort för dig!


    Verkligen kämpa i det tysta! Det blir så himla jobbigt varje gång någon börjar prata om att skaffa barn etc och man bara sitter där helt tyst och hoppas ingen märker. Sån obekväm situation. Kram till dig med och hoppas att det kommer gå bra nu med sprutstarten! Uppdatera oss gärna här om du vill och orkar <3
  • LLW

    Mannen fick kallelse för att göra en röntgen av testiklarna idag. Aldrig hört att man gör det?

    Sjukt tacksam ändå, trots att vår läkare är rätt opersonlig och barsk så har hon varit väldigt noggran med allt. Från dubbla spermaprover, blodprover med uppföljning och medicinering (fick levaxin), äggledarspolning och sen hysteroskopi när hon inte var riktigt nöjd med spolningen. Känns som att hon tar oss på allvar och vill göra allt "rätt", trots att allt tagit väldigt lång tid.

    Snart dags för mens. Första gången på över ett år som jag inte haft mellanblödningar. Undrar om det kan hänga ihop med polypen de tog bort?

  • LLW
    Jooosen skrev 2018-06-06 00:14:36 följande:

    Ja låter som en riktigt ordentlig utredning (jämfört med vår). Ja polypen kanske kan vara sambandet till mellanblödning förr. När e din nästa ägglossning? O därmed första försöket efter hysteroskopi va?


    Så himla tråkigt att ni inte får en ordentlig utredning! Efter all skatt man betalat hela livet tycker man ju att man ska få rätt vård när man väl behöver den..

    Nästa ÄL är runt midsommar tror jag, lite oklart när jag får mens denna månad då jag inte tog ÄL-tester för att vi ändå inte skulle försöka. Men borde vara då! Vi låg rätt lika förut ju, har du också BIM nu i dagarna?

    Det blir första försöket efter hysteroskopin ja, man kan ju inte låta bli att bli lite förväntansfull..
  • LLW
    Hoppasnu123 skrev 2018-06-06 14:56:19 följande:

    Hur upptäcks polyper? Ser man dom på vul?


    Dom såg det inte på vul, där såg hon bara att livmodern var missformad, vilket gjorde att hon ville göra hysteroskopin så vi är bättre förberedda vid ivf:en! Det var bara efter den som dom kunde se polypen och även ta bort den :) känns jättebra nu i efterhand, en grej mindre som är "fel" på oss!
  • LLW
    Långväntanefterdig skrev 2018-06-06 18:46:42 följande:

    Känner mig SÅÅ nere idag..... :(

    Sprutdag 3 med gonal f... läkarbesök fredag & måndag.... googlar sönder.... kollar statistik å sånt.... inser att jag troligtvis kommer bryta ihop så hårt om det inte tar sig och jag står på 41.000 i lån....... vi kommer veta veckan innan semestern om det blivit nått....

    Vi kommer få tillbaka ett 2 dagars sa dom redan från början... finns tydligen inte tid att odla fler dagar då de stänger. Det stör jag mig på nu..... vet egentligen inte vad som är bäst men vill inte ga några dörrar stängda....

    Blir det inget nu så kommer vi prova våra gratis försök på sahlgrenska i vinter/vår..... en ständig väntan i denna jävla ivf värld. Jag hatar hela denna skiten. Vill bara knulla å bli på smällen , SKA DET VA SÅ JÄVLA SVÅRT??????????????????


    Hoppas verkligen verkligen VERKLIGEN att det tar sig för er!! Ingen förtjänar det här helvetet vi går igenom. Ingen förstår det heller om dom inte varit här själva. Den eviga väntan och kasten mellan hopp och förtvivlan tar så jävla hårt. Varenda dag!

    Jag vet att det är mycket pengar, men finns det ens en enda procents chans att ni får barn av detta försök så är det ju värt det alla gånger om! Och blir det inget denna gång så är ni förberedda på hur allt går till när det är dags för de landstingsfinansierade senare. En erfarenhet rikare.

    Men som sagt, hoppas att det tar sig nu!!
  • LLW
    Jooosen skrev 2018-06-06 19:41:01 följande:

    Ja okej! Ja man pallar knappt försöka på egen hand löngre. Jag ska få mens på fredag. Känner mig helt som vanligt :(


    Hatar det där, att man redan vet att det är kört. Men så lever något litet hopp ändå kvar, sen släcks det så fort mensen faktiskt kommer. Du testar inget denna månad antar jag?
Svar på tråden Vi som försökt med första barnet ca 1 år