• Inisario

    En kvinna med slöja

    Anonym (Realist) skrev 2018-01-24 23:15:19 följande:

    Det är vanligtvis en kvinna som inte vill integreras,
    som helt enkelt tycker illa om allt i sverige utom bidragen.

    Är det halvtrångt på bussen så sätter jag mig alltid bredvid henne.
    Kvinnan blir vanligtvis förolämpad av att en otroende sitter bredvid
    och ställer sig demonstrativt i bussen.

    Det är skönt med dubbla stolar så man kan sitta lite bredbent.
    (Jag är välutrustad)


    Varför skulle någon någorlunda normal funtade människa äcklas av någon kvinna som bär slöja? Med tanke på just buss/tåg finns nog andra saker att äcklas av. Typ, realister som sitter bredbent på dubbla stolar som om de är någon gudsgåva till alla buss/tåg- resenärer.

    Än så länge det finns sådana experter som dig kommer de flesta av dessa kvinnor framstå som ovilliga att integreras och får leva på bidra. Och det hela för att vuxna människor är livrädda för ett stycke tyg som får de att glömma vilken kompetens och kunskap dessa kvinnor har, som tyvärr enbart slösas bort i det här landet. 
  • Inisario
    Anonym (Sry) skrev 2018-01-25 12:45:08 följande:
    Jag föraktar dig. Det samma gäller Jehovas utanför dörren. Ni anpassar ert liv efter sagor. Lev i nuet istället. Släng av dig slöjan va en stark kvinna, lev som du drömmer om att dina döttrar ska leva. Vill du att de ska gömma sig bakom ett tygstycke för att sagopedofilen Mohammed tyckte det enligt någon profet som gömde sitt eget misslyckande bakom religion.

    Jorden har funnits i miljarder år, du får uppleva 75. Ska du lägga dessa bakom ett tygstycke.
    Bra sagt av en person som tydligen aldrig varit i deras sits. Jag har inte något emot feminism, än så länge den är begrundad i realiteten.
    Men jag, självklart skulle du vara någon som skulle avsluta med alla dina svenska vanor och traditioner och tom språket, bara du hamnar någon annanstans på den här blåa planeten.
  • Inisario

    Vilket jäkla hyckleri här. Jag har för 7 år tillbaka startat ett privat företag inom vård och omsorg här i Sverige, eftersom jag inte hade någon chans på den svenska arbetsmarknaden. Idag har jag 21 anställda. 17 kvinnor och 4 män. Alla med migrationsbakgrund förutom 2 svenska killar. 

    Jag får så många uppdrag att jag blir tvungen att tacka nej ibland, eftersom jag inte har kapacitet. Den svenska sjukvården är så dåligt ute att de flesta gamlingar behöver skaffa hjälp från annat håll resp deras familjer som varken har tid eller ork att ta hand om gamla morsan.

    Våra gamla är så nöjda att de enbart vill ha "Nelli med den svarta mössan" istället för "de andra kärringar från trakten". 

    Hans son som också är otroooooooolig nöjd med vår personal, eftersom pappan aldrig varit så bra sedan mamman dog, berättade så sent som igår för någon familjevän att "Han från Österrike skulle vara den ultimativa lösningen i Sverige idag"......
    Och då börjar jag undrar lite grant hur det egentligen är ställt med er nationalism. 

     

  • Inisario
    Anonym (Well) skrev 2018-01-25 13:55:44 följande:
    Det är din erfarenhet. Bra för dig. Statistiken säger något helt annat, tyvärr. En överväldigande majoritet av nyanlända (om man nu kan räknas som "nyanländ" efter 10+ år) kvinnor kommer aldrig i arbete.

    När jag arbetade som undersköterska på ett äldreboende fick jag helt andra erfarenheter av kvinnor med bakgrund i afrikanska/arabiska länder (de satt i timmar på kontoret och ringde på arbetsgivarens bekostnad släkten i hemlandet, eller målade naglarna, medan de gamla satt uppradade i rullstolarna framför tvn hela dagarna, eller så satt de i timmar på balkongen och konverserade endast med varandra, på arabiska).

    Vem menar du förresten hycklar, och hur? Och vilken kompetens och kunskap besitter dessa kvinnor, som efterfrågas i Sveriges högteknologiska kunskapssamhälle?
    1. Länka till den statistiken! Tack.
    2. Självklart kommer dessa kvinnor vanligtvis aldrig i arbete, eftersom folk enbart ser deras slöja, men aldrig deras utbildning resp. kunskaper.
    3. De satte nog knappast där utan någon anledning, just med tanke på sådana trådar här.
    4.  De flesta muslimer har i motsatsen till den svenska befolkningen någon högskoleutbildning, tro det eller ej, de flesta taxichaufförer, busschaufförer eller lokalvårdare resp vårdbiträden som försörjer er, är för det mesta civilingenjörer, läkare, sjuksköterskor eller jurister. Enbart för någon kvinna bär slöja menar det ju inte att hon är allmänt outbildad. 
    5. Ja, jag kommer fortfarande anställa alla dessa kvinnor, eftersom de är mer än lämpliga istället för diverse svennar som inte ens varken har utbildning, kompetens eller empati. 
    6. NEJ, JAG ÄCKLAS INTE AV NÅGON KVINNA SOM BÄR SLÖJA I BUSSEN. 
    7. Med tanke på dessa usk på äldreboende, är jag inte helt med dig. För det mesta är det vissa svenskar som håller på så här, eftersom de utgår ifrån att; har jag ett anställningsavtal så har jag det, och de kan jag beter mig hur som helst, mina pengar får jag ändå. Hon med slöjan skulle aldrig beter sig så här, eftersom hon vet att det är otroligt viktigt att öht får något tjänsteintyg. Skillnaden som får mig att föredra utlänningar.
  • Inisario

    Och vad jag med hyckleri menar, är att så tämligen alla av er skulle välja någon utlänning för att ta hand om era nära och kära ifall, istället för något privat svenskt företag. Helt enkelt för att alla dessa slöjbärande kvinnor är mycket billigare och 10 gånger mer kompetenta än någon svenne.

    Ändå sitter ni här och äcklas av någon random kvinna som bär slöja och vågar att använda samma buss som ni..... Fy fasan, vilken dubbelmoral.

  • Inisario
    oanonym skrev 2018-01-26 11:50:47 följande:
    Har du källa på att slöjbärande kvinnor är 10 gånger mer kompetent än någon svenne?

    Eller är det så att även du hittar på saker?
    Då får du nog fråga dessa brukare om jag hittar på saker.

    Det finns någon anledning varför just utlänningar vare sig från något arabland, Tjeckien, Ryssland eller Polen är så populära hos just gamla människor.

     
  • Inisario

    Plus att de flesta utlänningar som i dagens Sverige jobbar som vårdbiträde, taxi- resp busschaufför, för att inte glömma alla dessa lokalvårdare, verkligen är mer kompetenta än sina svenska kollegor. Då pratar jag inte enbart om deras social skills utan att de flesta genomgått någon högskoleutbildning som för det mesta inte gör någon nytta här i Sverige.

    Jag har aldrig påstått att det inte finns kompetent svensk personal, men jag stör mig så himla mycket på sådana här lågnivå trådar om någon äcklas av att sitta bredvid någon kvinna med slöja. Och ytterligare stör jag mig på alla er deltids nationalister, som enbart pratar emot utlänningar och å andra sidan anställer de gladeligen i sina privata hem. 

    Sug på det du!

  • Inisario

    Vet ni, det är mycket enkelt att påstå att alla invandrare enbart är skräp. Det är mycket enkelt att påpeka att de inte tänker integreras eller jobba och enbart vill leva på soc (vet ni egentligen hur rika man blir när man går på soc?) och samtidigt påstår att ni äcklas av kvinnor med slöja.

  • Inisario
    Anonym (Well) skrev 2018-01-27 09:55:43 följande:
    Fast ingen har ju sagt så?
    Vilket?
  • Inisario
    Nimzay skrev 2018-01-27 10:35:58 följande:
    Egentligen tror jag aldrig jag ens hört någon påstå att alla invandrare enbart är skräp osv...hur som helst har jag svårt att tro att människor skulle springa runt och påstå dessa saker för att det är enkelt och typ roligt - vilket jag får en uppfattning av att du vill få det att låta som...
    Tänk efter lite - om det nu verkligen är så som du beskriver det, att människor påstår sådana saker - det skulle möjligtvis inte kunna vara av den enkla anledningen att det faktiskt trots allt ligger NÅGONTING i dessa påståenden?
    Vet du vad? Faktum är att ni aldrig kommer att få bort alla dessa utlänningar som hamnat i Sverige. Liksom inte något annat land kommer att kunna utplåna alla dessa svenskor som bosatte sig någon annanstans. Förr i tiden eller idag. 
    Skulle det inte vara bättre då, att utnyttja deras kompetens istället för att förolämpa dem? Nej, inte alla kvinnor som bär slöja är okompetenta offer som enbart vill leva på soc. Men vilken chans har dessa kvinnor för att kunna integrera sig när diverse svenskor äcklas av deras slöja och aldrig vill ha dem på något jobbet?

    Ibland kan man undra vem som är mer lågbegåvad här. Båda och ekonomiskt och socialt.
  • Inisario
    Nimzay skrev 2018-01-27 11:04:42 följande:
    Visst kan man utnyttja deras kompetens, förutsatt att de har någon och att de är villiga att dela med sig av den. Har någon ens sagt något annat? Får en viss uppfattning av att du mest svamlar på, samt läser in saker här och var som ingen ens har påstått.

    Vem som är lågbegåvad känns knappast relevant här ens. Snarare i så fall vem som är mest förvirrad, undrar om det inte är du.
    Vadå mest svamlar på? Är jag inte helt fel ute och svamlar, så har jag nog tydligen förklarat, varför jag tycker som jag gör. Har du någon annan uppfattning. Okej. 
Svar på tråden En kvinna med slöja