• Anonym (2)

    Kär i en annan man/otrohet!!!

    Jag har inte läst alla dina inlägg TS. Bara TS. Jag ville bara säga att jag känner med dig.

    Jag har själv blivit kär i någon annan än min man och blivit tvungen att släppa honom eftersom jag valt att fortsätta ihop med min man för våra barns skull. Jag älskar min man och han älskar mig men han är helt ointresserad av närhet och det krossar mig lite mer varje dag att alltid känna mig avvisad.

    Men jag kan ärligt säga att hade jag träffat och fallit för den andra när jag bara varit ihop så kort som ni (vi har varit ihop i 15 år) och barnet var så litet att det inte skulle märka av en skilsmässa så mycket så hade jag satsat på den andra.

  • Anonym (2)
    Anonym (Förkrossad) skrev 2018-02-21 22:08:09 följande:

    Tack. Var det längesen du valde att släppa den andra? Hur känns det nu?

    Låter inte roligt. Jag personligen tycker inte att det är värt att stanna i ett förhållande som inte längre är bra och som man mår dåligt i, hur länge man än varit tillsammans. Vill du stanna med honom även fast det inte blir bättre?

    Ja ju äldre barnen blir desto svårare blir det.


    Det var lite över ett år sedan vi helt slutade ses eftersom han slutade på jobbet vi båda jobbade på så det var inte direkt mitt val. Eller det var mitt val att inte satsa på oss, jag var alltid mer avvisande och jag tror att om jag hade valt att skilja mig hade han gjort det också. Att släppa honom däremot har jag ärligt talat fortfarande inte helt gjort men de första 8 månaderna var absolut värst. Jag längtar fortfarande efter honom och tänker på honom varje dag men det gör inte fysiskt ont längre.

    Jag har bestämt mig för att stanna med min man och det kommer inte bli bättre.
  • Anonym (2)
    Anonym (FYI) skrev 2018-02-23 00:45:59 följande:

    Var det bara en flirt, eller gick ni hela vägen?

    Understruket är ju bara tragiskt !!!


    Nej vi var aldrig otrogna. Inte fysiskt iaf.
  • Anonym (2)
    Anonym (FYI) skrev 2018-02-23 11:17:43 följande:

    Ok, men då är det kanske inte helt jämförbart med ts situation.

    Men, nyfiken fråga. Vad betyder detta?

    "Jag har bestämt mig för att stanna med min man och det kommer inte bli bättre."


    Det är jämförbart på så vis att jag kände det. Skillnaden är att jag aldrig agerade på känslorna men våndan om jag skulle stanna med eller lämna min man har jag haft. Och bestämt mig för att stanna somsagt.

    Det betyder att det jag tycker är det stora problemet med värt förhållande, vilket såklart också är anledningen till att jag föll för den andra , är att min man inte är särskilt intresserad av närhet. Och det är ju ingenting som kommer bli bättre, man kan inte tvinga fram åtrå.
  • Anonym (2)
    Anonym (FYI) skrev 2018-02-23 17:26:41 följande:

    Jo, men den skillnaden är stoooor...Man har i.a.f. inte den skulden på sina axlar som en fysisk fullbordad otrohet ger.

    Får jag fråga.

    Visar DU ömhet och åtrå för din man?

    Vill du ha ömhet och åtrå AV din man... eller är den vägen stängd?

    Så du menar alltså att det är din mans fel enbart att du föll för en annan man?

    Och nej. Man kan inte tvinga fram åtrå. Men man kan börja med sig själv och se vart det leder. Gör man inget, kan man lika gärna skilja sig.


    Vad är ditt problem? Jag har aldrig bett dig fixa mitt förhållande. Det är som sagt inget som går att fixa. Min man vet mycket väl att jag vill ha mycket mer närhet än honom och att det är något jag behöver för att må bra men det var länge sedan jag tog initiativ till det eftersom jag inte orkar bli avvisad mer. Jag känner mig tillräckligt avvisad som det är. Någon som aldrig känt sig avvisad/icke åtrådd av den man älskar, åtrår och lever med år efter år efter år har ingen aning om hur det känns. Och inte heller någon aning om hur det känns när någon annan visar att han vill ha en så sluta bete dig som att du är expert på något du inte har en aning om.

    Jag kommer somsagt inte skilja mig, att du tycker det är ingenting som ändrar på det.
  • Anonym (2)
    Anonym (man) skrev 2018-02-23 19:15:24 följande:

    Om du vet så bra själv och har svaret på alla frågor varför skriver du här?


    Jag är inte TS...
Svar på tråden Kär i en annan man/otrohet!!!