• MaalinJ

    BIM MARS 2018

    Hoppas också in! Efter att varit utan mens i 6 månader så har det precis startats en utredning på mig som visat att jag har en hormon rubbning. Till min förvåning men samtidigt glädje fick jag mens den 7 februari. Har hållt på som bara den nu sen dess så jag hoppas verkligen att jag har ägglossning nu i februari.

    Har inte alls koll på bmi eller hur lång cykel jag har eftersom jag inte har haft mens sedan juli förra året.

    Vi har väntat i några år på att försöka få vår tredje pga studier å jobb och skulle igentligen börjat försöka redan i höstas men pga att min mens å ägglossning inte velat visa sig så har det varit en aning deppigt :(.

    Har ett hundra tal ägglossningstest hemma så får sätta igång att kolla mig om några dagar så att vi inte missar något.

  • MaalinJ
    joannaq skrev 2018-02-11 16:25:42 följande:

    Skönt å veta vad som är fel samtidigt som det är tråkigt :( Men va bra att du fått en mens nu, det är ju grymt skönt! Då ska du se att du får en äl nu och ett plus :)


    Ja precis. Har träffat en jätte duktig manlig läkare som lyssnar och förstår mig. Jag ska till gyn och kolla om jag har cystor på äggstockarna då jag vid några tillfällen tidigare haft en hemsk mensvärk!

    Vi har inte pratat så mycket om det nu för vi är rädda att vi ska bli besvikna men vi kör så klart oskyddat å hoppas att mensen kanske kan komma nu några månader :)

    Ska bli spännande att följas åt här!
  • MaalinJ
    Entriss skrev 2018-02-11 17:10:00 följande:

    Tänk vilken glädje det kan finnas i att få sin mens ändå! Ett tecken på att kroppen fungerar som den ska  Håller tummarna att du får ägglossning inom ett par veckor och ett plus som påföljd 


    Ja jag trodde aldrig att jag skulle bli så glad över att få mens :D. Hoppas nu bara att jag får ägglossning också. Mensen lider nog mot sitt slut nu så får väll börja testa snart så att vi inte missar något! Lär bli mycket sex den här månaden så mannen blir väll lycklig hehe.

    Ska bli roligt att döljas åt! Hoppas många plussar i mars :)
  • MaalinJ
    Lindsey77 skrev 2018-02-17 14:08:57 följande:

    Verkligen! Kan inte alla göra en snabbpresentation så vi vet vilka som är här inne? :)

    Själv är jag 40 år, har fyra barn. Försökt med femman sen aug -17. Fick missfall i december.


    Jag fyller 28 år i år och har två gemensamma barn med min man och en bonus dotter :) tanken va att börja försöka få vår gemensamma 3:a förra hösten men pga min hormon rubbning blir vårt första försök nu i februari :)
  • MaalinJ

    Hej allihopa. Som jag har nämnt tidigare så har jag ingen koll alls på min cykel eftersom jag inte haft mens sen juli förra året. Fick mens den 7 februari (har för mig att den började komma lite den 6:e) hoppas jag har äl nästa vecka. Dessvärre jobbar vi om varandra onsdag å torsdag så då kommer vi inte kunna ha sex. Vi har haft sex torsdag å fredag. Vi kommer ha ikväll också. Borde vi köra på som bara den söndag måndag? Jag vet ju som sagt inte när jag har beräknad mens nästa gång men antar att den borde komma. Iaf i mitten på mars om den nu behagar att komma ????

  • MaalinJ
    Bambi91 skrev 2018-02-18 10:56:03 följande:

    Wey! Fick fast gubbe idag, så nu ska jag o killen mysa massor :D


    Vad roligt :D hur mycket kostar dom testen du kör med?
  • MaalinJ
    Zandylina skrev 2018-02-18 15:09:47 följande:

    BIM mars: 1/3 småsyskon2018, baraentilligen, snöoväder 2/3 Meej, carnations, Lindsey77, SweetDelight, Dimfrost, Neptun, Liten 2018, Jeex3/3 Joozzaan, Lebbmusen, SofiaS95, Entriss, Joannaq 4/3 Sofiaaaaaa, Theresu 5/3 Bambi91, Eal92, madly, regnkappa 6/3 PowerL, Emhy89, hoefilter, XAHHA92 7/3 TouchOfRed, Blåstjärna, Zandylina

     8/3 LillaMy08 10/3 Långväntanefterdig 12/3 Lillefiddelin13/3- maria199218/3 Elsaida------------------------------------------Vi som fått +

    Skriver in mig på denna listan då min mens hoppade förra månaden för vart ej gravid. Tog ägglossningstest idag för ca 30min sen å ser 2 streck dock det ena svagt så misstänker min ägglossning på gång. Bifogar bild på ägglossningstestet för se om andra ser.

    E så glad för att den på gång då jag vart orolig innan att nåt var fel då mensen uteblev BIM+14 idag lol å negativa graviditetstester.

    Nytt BIM är 7/3 så idag å framåt börjar mkt mys med sambon *hehehe*


    Jag tar också såna ägglossningstest och jag har alltid två streck där ett är lila svagt som ditt. När jag började med äl test trodde jag också att det va ett tecken på att äl va på gång men tydligen är det vanligt att få två streck. Dock blev det lite starkare strax innan jag fick mens.
  • MaalinJ
    Zandylina skrev 2018-02-18 16:33:41 följande:

    Mjo möjligt men är också så att min ägglossning enligt två av mina mens appar ska komma runt den 20-21 så tror jag kan lita rätt bra på dessa tester eftersom var blankt (ett streck bara) i förrgår när testade.


    Ja det skadar ju inte att köra på :D på mina test så står det att äl-testerna är negativa så länge inte det första sträcket är minst lika starkt som kontroll sträcket. Jag borde också närma mig ägglossning men testet idag visade ett svagare sträck än som tidigare dagarna :/. Men jag vet inte ens om jag kommer att ha ägglossning den här månaden.
  • MaalinJ

    Har tyckt att jag känt av äl idag men testen visar negativt. Börjar bli orolig att jag inte kommer ha äl den här månaden heller och att det ska dröja ett halvår till nästa mens. Känns jobbigt att inte ha någon cykel att gå på.

    Jag har tidigare haft väldigt lätt för att bli gravid. Sonen blev till december 06 oplanerad och dottern blev jag gravid med november 11 på första försöket. Blev även oplanerat gravid våren 08 som slutade i missfall runt vecka 10.

    Sonen som fyller 11 i år hittade dessutom äl-test i ett skåp här hemma så han har varit lite misstänksam i helgen. Drog till med en vit lögn att jag kollar ett ägglossning pga att jag varit sjuk det senaste året (han vet att jag har problem med endmeteios och inte haft mens) ingen i vår familj vet att vi ska försöka få nr 3. Vi har ett fåtal vänner som vi pratat lite med det om men det finns ingen som vet att vi försöker just nu.

    Det känns bara så jobbigt att det dragit ut på "tiden" vi har väntat i 3 år pga jobb å studier å när vi väl ska börja försöka så börjar min kropp att krångla. Jag vill bla byta jobb men har väntat med det eftersom jag inte ville börja på en ny arbetsplats med föräldraledighet och kanske en sjukskrivning pga graviditet (har blivit extremt sjuk dom andra gångerna). Vi har väntat med att köpa ny bil innan vi ev kommer att utökas, resor å annat har vi skjutit fram eftersom jag trodde att jag redan skulle varit gravid nu. Min man har tackat nej till bra jobb erbjudande längre hemifrån pga att han inte vill pendla/bo borta vecko dagarna när vi har en liten.

    Ja det känns så jobbigt det här å jag känner nu hur stressad jag är. Hade nästan gett upp hoppet nu när jag inte haft mens på soppast länge å nu när den kom den här månaden så blir jag istället stressad över att jag inte ska få någon äl.

    Kände bara att skriva av mig lite. Beundrar verkligen alla som försöker å kämpar i så många år! Jag har fått två friska barn oplanerat å på första försöker å nu när det snart gått 8 månader börjar jag få panik.

  • MaalinJ

    Nu är det 14 dagar sen jag fick min mens och äl-testerna är fortfarande negativa. Känner som sagt lite lite symtom på ägglossning men inte alls så som det ska vara. Är så besviken. Nu hoppas jag på att jag får min mens i mars också så den inte försvinner igen.

Svar på tråden BIM MARS 2018