• Karaa

    BIM MARS 2018

    Halloj!

    Jag är sprillans ny här på FM, men har läst det flesta trådar (gamla som nya) och kände att det var dags att bli en i gänget! Jag och min sambo har försökt sen i somras, men ännu inget plus. Har bim i helgen och följs gärna åt! :)

  • Karaa

    (Vet ej hur man svarar en specifik person ännu men, haha) Tack snälla! Ja jag hoppas så innerligt! Haft stramningar i höger ljumske och äggstock sedan helgen (1v efter äl) och superont i brösten sedan några dagar tillbaka. Inte liksom hela brösten, just under bröstvårtorna gör det ont. Plus att jag blir så sjukt åksjuk och sover hela tiden. Men hoppas inte på för mycket för att inte bli besviken.. :/

  • Karaa

    Halloj!

    Hängde inte direkt med i svängarna vid månadsskiftet. Hade bim i torsdags men ingen mens dök upp, så imorse vågade jag äntligen testa! Ett stort fint plus efter ca 10 månaders försök. ????

    Kan tillägga att mina symtom vart ömma bröst (som alltid efter äl) men denna gång var det så mycket värre, samt behov att kissa på natten. Har käkat rosenrot och glandin-25 i två månader också. Kan inte avgöra om det är pga det som vi lyckats, men äntligen plussade vi!

Svar på tråden BIM MARS 2018