Inlägg från: Anonym (dubbel) |Visa alla inlägg
  • Anonym (dubbel)

    Jag är halvspanjorska, hur negativt blir det för mig om SD vinner valet?

    Anonym (Blivande SD?) skrev 2018-02-03 01:43:01 följande:

    Vill rösta SD. Mest för att jag är trött på invandringen och vad den gjort och gör med Sverige. Jag är född här men min mamma kom hit från Spanien på 70-talet. Jag har många vänner från hela världen så är ingen rasist alls. Är bara emot migrationspolitiiken och på hur kaosartat allt börjar bli. 

    Om jag röstar SD och de vinner valet. Hur kan de slå negativt mot mig och min mamma som inte brytt sig om att bli svensk medborgare och inte vill bli det heller (fråga mig inte varför hon tycker inte det behövs efter snart 40 år i landet). 


    Vilken dubbelmoral att själv vara invandrare men sen vilja hindra andra från att invandra.

    Vi kan väl säga att vi kastar ut alla som kom hit på 70-talet så vi får plats med dem som har behov av asyl och skydd nu? Spanien är inte i krig eller svält, spanjorer behöver inte bo här av asylskäl.

    Eller så kan vi säga att vi tar emot dem som har behov av asyl och skydd och försöker att vara generösa och öppna mot världens behov. På 70-talet kanske folk tyckte att spanjorer var skitjobbiga som kom hit och snyltade och ställde till bråk?

    SD kommer som tur är inte att vinna något val. Och om de gör det så har vi nog mycket större problem än att din mamma är invandrare.
  • Anonym (dubbel)
    a833d1133 skrev 2018-02-06 15:42:03 följande:
    Vadå för problem?
    Till exempel att SD vill skapa ett samhälle som för kvinnan tillbaka till medeltiden. De vill inskränka aborträtten, vill att mammor ska stå hemma vid spisen genom att höja vårdnadsbidraget bland annat. Och det är nog bara början om de skaffar sig mer makt. 
  • Anonym (dubbel)
    a833d1133 skrev 2018-02-06 15:52:20 följande:
    Du får nog läsa på lite. Det är Islam som vill föra kvinnan tillbaka till medeltiden.
    Att man får vara hemma med sina egna barn är ju bara positivt för barnen. Och det behöver inte vara mamman, var har du fått det ifrån.
    Du kan tro det om du vill. Skillnaden mellan SD och fundamentalistisk Islam är inte så himla stor egentligen. 
Svar på tråden Jag är halvspanjorska, hur negativt blir det för mig om SD vinner valet?