• Nimzay

    Jag är halvspanjorska, hur negativt blir det för mig om SD vinner valet?

    Tror inte de skulle bry sig särskilt mycket

  • Nimzay
    Pretorian IV skrev 2018-02-03 20:03:33 följande:
    Trams!

    Däremot kan du ju fundera på vilket sätt blir det bättre för kvinnor i Sverige när islam blir en allt mer dominant kraft i samhället???
  • Nimzay
    Anonym (Hepp) skrev 2018-02-03 05:37:48 följande:

    Som sagt, SD kan inte vinna valet, men OM de gjorde det skulle det vara bad news för alla kvinnor eftersom det är ett värdekonservativt parti som vill tillbaka till en tid när kvinnor och män var helt ojämställda och kvinnor hade färre och sämre rättigheter än män.


    Oj då jag är kvinna och kommer antagligen rösta SD, hjälp vilket självplågeri jag håller på med!!! ^O^
  • Nimzay
    Anonym (du fattar inte) skrev 2018-02-03 21:10:04 följande:

    SD är ett missnöjesparti, dvs de har ingen egen politik (annat än en massa trams för att framstå som ett riktigt parti, men inget som går att applicera i verkligheten)
    Den enda anledningen till att de öht fått så många röster är missnöjet över invandringen. Missnöje är alltså vad de lever på, tror du på fullt allvar att de har någon som helst önskan att lösa problemet som gett dem makt? Givetvis inte, de vet att i samma sekund som slutar vara missnöjda så kommer allt deras stöd rasa och de kommer återgå till att vara det lilla rasseparti de en gång var.

    Vad de däremot tjänar på är att hela tiden underblåsa missnöjet, så länge folk är missnöjda så får de röster. Eftersom inget samhälle i världen är perfekt och det alltid finns någon som är missnöjd med något så kommer det alltid finnas idioter som tror att de kan lösa problem genom att missnöjesrösta. DET är det farliga med SD och anledningen till att andra partier inte velat samarbeta med dem. De jobbar aktivt för att underblåsa och upprätthålla ett konstant missnöje. Och det är något som är destruktivt för vår demokrati.

    Som svar på din fråga så nej, det kommer inte hända ett skit för de har som sagt ingen egen politik. De lever på missnöje och deras egentliga makt ligger i att de kan agera vågmästare åt andra partiers politik. I de allra flesta fallen röstar de med högerblocket. Och nej, de kommer inte lösa invandrarfrågan heller, det kommer andra partier göra.


    Ojojoj vad mycket du vet!!!
  • Nimzay
    Anonym (A) skrev 2018-02-04 15:59:58 följande:

    Äter Jimmi fortfarande Antideppressiva? Någon som vet?


    Vad har det ens för betydelse?
  • Nimzay
    Shishii skrev 2018-02-06 15:45:58 följande:
    Vad sägs om deras homofobiska, kvinnohatande syn? Det faktum att de kommer att försöka tömma Sverige på allt vad medmänsklighet, jämställdhet och allas likavärdighet heter? Det faktum att de har NOLL koll på hur ekonomin ska skötas?
    Vet du vad, jag har läst igenom dina inlägg och av någon anledning finner jag inget medmänskligt alls med dem. Så vad sägs om att se över din egen medmänsklighet innan du anklagar andra för att vilja tömma Sverige på allt vad medmänsklighet, jämställdhet och allaslikavärdighet heter?
  • Nimzay
    a833d1133 skrev 2018-02-06 16:36:55 följande:
    Hahaha. Huckle, stening och könsstympning är med I partiprogrammet för I år
    Haha
  • Nimzay
    Shishii skrev 2018-02-06 18:21:58 följande:
    Du måste skoja? Vaaaar i mina inlägg hittar du nåt som indikerar att jag ser ner på invandrare eller någon individ baserat på hudfärg/religion eller annat?? Att jag anser att kvinnan själv inte får bestämma över sin kropp? Att jag inte anser att alla är lika mkt värda? Om du behöver komma med sånt trams för att rättfärdiga ditt val av SD så har du en hel del att tänka över!
    Nej jag skojar inte. Det finns andra sätt att se ner på människor än att de är invandrare, har annan hudfärg eller att de är kvinnor, även om det bara verkar råka vara just sånt som du och andra antirasister börjar böla över. Tänk lite, om du inte är för korkad för att tänka.
  • Nimzay
    Shishii skrev 2018-02-06 19:10:41 följande:
    Men vafaaaan istället för att snacka en massa goja och försöka låta smart (vilket du inte lyckas med) och dina halvdana försök till förolämpningar som ärligt talat bara är pinsamma, säg istället exakt vad du refererar till.

    PS. Vi antirasister? Vad är du, en regelrätt rasist?
    Jag gav dig en chans att tänka efter själv. Vilket du uppenbarligen var för korkad för att göra.
    "Res upp dig från soffan, ta en dusch och skaffa dig ett jobb istället för att leva på bidrag så ska du se att det ordnar sig för dig också gullet."

    Där finner jag en viss nedlåtande ton gentemot folk som lever på bidrag, och en fördomsfull syn att de som gör det är lata. Man kan leva på bidrag för att man exempelvis är sjuk eller för att man av annan anledning inte har något val. Kanske lever exempelvis den personen som du skrev till då, på bidrag på grund av sjukdom eller liknande, och då är det kanske inte så trevligt att få ett sådant svar.

    "Precis som rasbiologin i norra Europa hyllade den ariska renheten och fick ångestattacker inför utsikten att blanda blod med andra raser så skälver det i mången patriotisk japan vid blotta åsynen av en icke-japan."

    Här tycker jag för min del, att du har gjort ett olämpligt ordval då du använder ordet "ångestattacker" när du pratar om en idé och åsikt som du tycker är totalt knäpp och fel. Inget superschyst sätt att uttrycka sig på kanske, tänker jag. Jag menar, om man tänker efter lite längre än vad du uppenbarligen gör, så är detta kanske inte det trevligaste att läsa ifall man verkligen har problem med ångestattacker eller liknande. Detta ger vissa vibbar om att din syn på, och medmänsklighet gentemot människor med psykiska problem inte är den bästa.

    Särskilt när du uttrycker dig sådär - just när du beskriver hur förskräckligt du tycker det är att förespråka arisk renhet och att vara emot rasblandning, låter det bara ännu mer korkat och okunnigt att uttrycka sig sådär pass löjligt och på gränsen till respektlöst. Vad tror du att rasbiologerna i norra Europa under början av 1900-talet tyckte om människor med psykiska sjukdomar och funktionsnedsättningar?

    Innan du kritiserar främlingsfientlighet, eller nutida skepsis inför rasblandning för den delen - genom att jämföra dessa saker med och få dem till att likna; gamla rasbiologiska/rashygieniska idéer från norra Europa i början av 1900-talet, bör du kanske jobba på att själv vara mindre lik dessa förlegade värderingar i din attityd...

    Observera; Nej, det behöver inte vara jordens undergång att utgå ifrån att vissa som lever på bidrag är lata. Eller att använda psykiska problem för att beskriva saker som kanske inte riktigt har med det att göra. Men när man gör det i en diskussion där man anser sig vara den som förespråkar medmänsklighet samt påstår att andra vill tömma landet på medmänsklighet, jämställdhet och allaslikavärdighet - då låter det både korkat, okunnig och patetiskt på en och samma gång.

    Shishii skrev 2018-02-06 19:10:41 följande:
    PS. Vi antirasister? Vad är du, en regelrätt rasist?
    Om du hade haft mer kunskap och omdöme, så hade du kunnat tänka ut att man kan vara antingen eller - varken det ena eller det andra.
    Men men, jag här mycket, mycket hellre en ärlig och någonstans i grunden hyfsat godhjärtad rasist, än en falsk, nonchalant och genomtaskig antirasist.

  • Nimzay
    a833d1133 skrev 2018-02-06 19:16:18 följande:
    NMR?
    Sant, velar faktiskt lite mellan dem och SD.
  • Nimzay
    Shishii skrev 2018-02-06 18:25:22 följande:

    Ni kan ju alla fortsätta skrika ut att islam är den onda djävulen i världen men ingen av er verkar förstå tillräckligt mkt för att läsa på liiiite o förstå skillnaden mellan islam och islamister. Sen kan ni även fortsätta heja på SDs framfart för när (om) ni väl inser vad SD kommer att göra med Sverige i övriga frågor så kommer ni gråta er till sömns. Tur SD aldrig kommer vinna ;)


    Islam är den onda djävulen Islam är den onda djävulen hjäääääälp Islam är den onda djävulen!!!
  • Nimzay
    Anonym (12345) skrev 2018-02-06 20:00:36 följande:

    Och så kom tråden till att helt handla om Islam.


    Den handlar ju inte alls endast om Islam. Jag till exempel; har inte skrivit nåt annat om Islam än; Islam är den onda djävulen Islam är den onda djävulen.

    Men det var ju för att någon typ sa att man skulle ställa sig och vråla ut det, så det var ju alltså för att det var en befallning typ...Oskyldig{#emotions_dlg.djavulsk}
  • Nimzay
    Anonym (Hycklare) skrev 2018-02-07 11:25:09 följande:
    Finns ju judar i SD. Så nog finns det SDare som är för detta.
    Haha okej, en massa strikt ortodoxa, djupt troende och strikt religiösa judar. Finns ju en hel del sådana i SD.
  • Nimzay
    a833d121 skrev 2018-02-07 11:51:30 följande:

    SD är ett sionistiskt parti 
    Rösta NMR istället


    Mjo, velar hit och dit...
  • Nimzay
    Shishii skrev 2018-02-08 18:57:34 följande:
    Jo jag förstår att denna individ inte KAN bemöta mina argument med fakta, det han h*n visat gång på gång nu. Det är helt otroligt vilka nivåer vissa sjunker till för att försvara sin rasism. Usch!!
    Och vem har sagt att vi pratar om fakta? Allting är inte fakta. Hur man bemöter människor och vad man har för attityd gentemot människor behöver inte handla om fakta.
Svar på tråden Jag är halvspanjorska, hur negativt blir det för mig om SD vinner valet?