• Anonym (Man)

    Rekrytera män till feminismen

    Till att börja med: definiera med vad du menar med feminism.


    Är det dravlet med identitetspolitik eller genus-"vetar" soppan så har ni förlorat tänkande individer redan från början. Både män och kvinnor.


    Är det alla individers lika värde, att ge alla bästa möjligheter till utbildning och utveckling. Då har ni sannolikt redan de flesta män med er redan.


    Bästa möjligheter innebär inte att alla får samma förutsättningar då det är en utopi som innebär att vi måste försämra för de med bättre förutsättningar biologiskt/socialt arv.

  • Anonym (Man)
    Anonym (Rekryteringsgruppen) skrev 2018-02-04 01:11:52 följande:
    Är inte feminist men svarar ändå: alternativ nr 2.

    Vad är då skillnaden mot Humanisterna?


    Se exempelvis: humanisterna.se/humanism/


     


     


     

  • Anonym (Man)
    Anonym (man2) skrev 2018-02-13 16:39:29 följande:
    Om de är jävligt lika så skulle de inte vara ett problem, människor med olika "etiketter" men som kämpar mot samma mål är ju inte fel. Ju fler som jobbar för jämställdhet och lika rättigheter för alla desto bättre. Problemet är när man använder falsk marknadsföring och säger sig står för något man inte gör eller när man anser sig ha patent på humanistiska värderingar så blir det riktigt fel för då kan man få för sig att alla som inte är feminister är mot humanistiska värderingar. Och det är väl det vi tyvärr ser i dagens feminism. 

    1) Så fort någon inte säger sig vara feminist så anses personen vara mot jämställdhet

    2) Så fort något inte håller med en feminist så anses personen vara mot jämställdhet

    3) All kritik viftas bort eftersom...vadå feminismen ÄR ju jämställdhet, kritiserar man den så kritiserar man väl jämställdhet eller?

    Om man anser sig ha patent på jämställdhet och sitta på den allmängiltiga sanningen så är det kanske inte så konstigt om man inte fattar hur folk INTE kan tycka som man själv gör. Samma mentalitet som man ser inom till exempel sekter.
    Hear Hear!
Svar på tråden Rekrytera män till feminismen