• fornminne

    Han slösar upp sina pengar och snyltar på mig

    Anonym (x) skrev 2018-02-11 13:09:01 följande:
    Anonym (Agustina) skrev 2018-02-11 12:54:55 följande:
    Och brandvarnare..gärna två stycken..samt försöka få hjälp från soc..
    Ja det har jag, men vad ska soc göra? Dom kan inte skydda mig från att få min lägenhet nedbränd eller bli mördad. Tänker också på mina anhöriga. Att han kan jävlas mot dom också.

    Lämnar han aldrig lägenheten? Har han inte gått ut på en månad? Det är minst en månad sen du startade förra tråden. Men är han så farlig som du tror, är det väl bättre att du själv ger dig av. Bor hos släktingar eller vänner tills han blir utkastad.
  • fornminne
    Anonym (x) skrev 2018-02-11 13:19:15 följande:
    har ingen annan stans att bo och jag kommer absolut inte lämna honom ensam i min lägenhet. Människan är fullkomligt galen, farlig och gränslös.

    Så du har inte heller lämnat lägenheten på en månad eller mer? Jag får inte ihop den här historien.
  • fornminne
    Anonym (x) skrev 2018-02-11 13:22:20 följande:
    Korta stunder för att handla mat.

    Hur försörjer du dig? Hur länge har detta pågått? Dessutom antyder du i trådstarten att ni är ett par. Du måste hålla med om att det låter konstigt?
  • fornminne
    Anonym (x) skrev 2018-02-11 13:29:12 följande:
    Vill inte berätta för mycket, vill inte outa mig. Vad är det som inte går ihop?

    Att ni är ett par trots att du bara vill bli av med honom. Att ni knappt har lämnat lägenheten på en månad. Att han lyckas slösa upp alla sina pengar, trots att han aldrig går ut. Att du själv har pengar att röra dig med. Eller jobbar du hemifrån?
  • fornminne
    Anonym (x) skrev 2018-02-11 13:38:38 följande:
    Jag är ihop med honom mot min vilja. Trodde det framgick. Jag skrev att jag går ut korta stunder för att handla mat. Vill inte gå in på vad han gör med pengarna, han kanske läser här. Jag skrev att jag knappt kan äta för att han slösar bort mina pengar/snyltar. Jag har LITE pengar, 

    Då är den enda frågan som återstår varför du är kvar där. Inte roligt att (eventuellt) bli hemlös, men är lägenheten verkligen mer värd än ditt liv? Låter som en märklig prioritering. Dessutom måste du kanske ändå flytta så att han inte kan hitta dig. Även om han blir utkastad kan han ju dyka upp igen. Han vet var du bor, så du har inget att förlora på att bara ta ditt pick och pack och dra.
  • fornminne
    Anonym (x) skrev 2018-02-11 13:55:11 följande:
    För att jag är svårt sjuk och därmed inte kan leva ett liv på luffen. Alltså bli hemlös. Saker är inte alltid svart och vitt. Det finns försvårande omständigheter. 

    Är du sjuk har du ännu större möjligheter att få hjälp från samhället. Det du kommer att behöva - även om han åker ut - är ju någon form av skyddat boende tills situationen har lugnat ner sig och du (eventuellt) får en ny lägenhet.
  • fornminne
    Anonym (x) skrev 2018-02-11 13:57:38 följande:
    Precis, även fast polisen tar honom så blir han ju släppt förr eller senare och då är risken stor att han bränner ner lägenheten, mördar mig och ger sig på mina anhöriga. Jag riskerar inte bara mitt eget liv.

    Det är därför du antagligen kommer att behöva flytta, så att han inte kan komma åt dig.
  • fornminne
    Anonym (x) skrev 2018-02-11 14:03:24 följande:
    Ja om jag fick en lägenhet så skulle jag göra det på en gång. Jag har extremt dålig erfarenhet av kvinnohus. Även soc i handlingsförlamade. Tro mig, jag har väldigt mycket erfarenhet kring detta. Det är en skandal.

    Det låter som du har haft stora problem i ditt liv och eventuellt har fortfarande. Men om du varken vill lämna din nuvarande lägenhet eller blanda in myndigheter så får du väl stanna där du är och ha det som du har det. Någon annan utväg kan jag inte se.
  • fornminne
    Anonym (x) skrev 2018-02-11 14:11:56 följande:
    Tror du på allvar att jag VILL bo kvar här eller?

    Nej, men vad ska du göra då?
  • fornminne
    Anonym (suck) skrev 2018-02-11 14:57:37 följande:
    Haha, klockrent Nu tror jag dock inte att det är em psykos ts lider av, även om hon verkar ha egna problem så det räcker och blir över. Men i en av sina tidigare trådar skrev hon att de började träffas, sen ville han flytta in eftersom han var hemlös. Hon ville inte och nu vägrar han lämna lägenheten.

    Jag tycker mig också ha läst att de träffades frivilligt i början. (Innan ts visste att han var hemlös och kriminell och farlig och hela faderullan). Det var så han så att säga kom in i lägenheten.
  • fornminne
    Anonym (x) skrev 2018-02-11 19:29:15 följande:
    Jag har INTE tänkt att bo med honom!!!!

    Men du bor ju med honom nu? Vad hindrar honom från att följa med dig till nästa lägenhet? Eftersom du varken vågar kasta ut honom eller vill blanda in myndigheter menar jag. Du vill att detta ska lösa sig av sig självt, utan att du behöver göra något. Det kommer inte att ske, oavsett om du får en ny lägenhet eller inte.
Svar på tråden Han slösar upp sina pengar och snyltar på mig