Inlägg från: Anonym (Tankeläsaren) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tankeläsaren)

    Han slösar upp sina pengar och snyltar på mig

    Alltså, är det verkligen vuxna människor som sitter här och skriver alla märkliga rekommendationer med att byta lägenhet i hemlighet och allt nonsens? Vilken värld lever ni i? Byta namn och försvinna? Det här är ingen dålig film från Hollywood. Tänker ni när ni skriver?

    Till ta: steg ett är att du måste göra det klart att mannen förstår att du känner detta. Om du inte säger det så kan det tänkas att han faktiskt inte har en aning om det heller. Han kanske tänker att han hittat en snäll kvinna som ställer upp för honom, eller så kan han vara någon som inte reflekterar över sådant (det finns ofta, men inte alltid, en orsak till varför människor är hemlösa).

    Du måste säga åt honom hur du upplever situationen. Vill du göra slut så måste du göra slut. Det viktiga är att du måste förändra din situation. Och då hjälper det inte att skriva i ett forum där människor pratar om att i hemlighet byta lägenhet eller bo hos någon annan i några månader och göra dig helt oanträffbar. Du behöver hantera det som den vuxna och kompetenta människa du är, inte som tolvåringarna som tror att det bara är att byta lägenhet i hemlighet tror att det går att lösa.

    Oj, jag tror aldrig någonsin att jag läst något så verklighetsfrånvänt som vissa av svaren här.

Svar på tråden Han slösar upp sina pengar och snyltar på mig