Inlägg från: Anonym (Sjukt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sjukt)

    Hur ser ni på att SD vill ta ifrån etniska svenskar sitt medborgarskap?

    Att SD bryr sig om etnicitet är så uttjatat. Vad värre är att folk röstar på dom bara för att dom är emot gängkriminalitet men har missat att SD skriver öppet i sitt partiprogram att förutom att dom bestämmer vilka med INVANDRARBAKGRUND som är svenska eller ej så bestämmer dom vilka ETNISKA SVENSKAR som ska få fortsätta vara medborgare med mänskliga och medborgerliga rättigheter; "även som infödd svensk kan upphöra att vara en del av den svenska nationen genom att byta LOJALITET, språk, identitet eller kultur".

    Hur fan kan detta ha smitit undan debatten?

    Det handlar alltså inte om etnicitet, det handlar om lojalitet med Partiet.

    Det handlar om fucking Sovjet. Ironiskt att många som hatar kommunism pga just dessa tendenser gärna röstar på det mest totalitära partiet i Sverige.

    Samma människor som klagar (med rätta!) på att vänsterblocket tystar ner kritik och bestämmer vilka åsikter som är fina nog röstar på ett parti som går mycket, mycket jävla längre än att snörpa på munnen och snobbigt säga något om utbildningsnivån hos den som sa ?fel? sak.

    Mycket, mycket längre än så. En person som säger fel sak när SD styr blir inte bara fnissad åt utan UPPHÖR ATT VARA EN DEL AV NATIONEN.

    Fattar ni inte hur sjukt farligt detta är? Jag snackar om att era morsor, bröder, barndomsvänner, kusiner, kollegor kan komma att försvinna för att dom inte är lojala med Partiet.

    Det HÄR är tusen ggr värre än den situation vi har idag med kriminalitet i förorter, vi snackar om en framtida diktatur.

  • Svar på tråden Hur ser ni på att SD vill ta ifrån etniska svenskar sitt medborgarskap?
  • Anonym (Sjukt)
    Anonym (R) skrev 2018-02-14 16:32:01 följande:

    Skulle inte ha nåt emot ifall SD:arna blev av med sitt medborgarskap och berövades deras rösträtt.

    Men det kanske de inte tänkt sig?


    Men det skulle jag! Lägg dig inte på samma nivå för fan för då går udden ur kritiken mot dom. Jag har vänner som röstat på SD (hälften utlandsfödda) och dom är fortfarande mina vänner. Jag vill alltså ha en demokrati och en trygg rättsstat, ingen jävla Sovjetunion, Nordkorea eller Tredje riket!!

    Jag tror inte att majoriteten av SD?s väljare verkligen har fattat det här eller skulle bli glada om deras vänner, familjemedlemmar, kollegor etc började försvinna. Jag tror att dom skulle bli helt förtvivlade.

    Allt dom ville var att få ordning på gängkriminalitet och att samhället skulle ha lite mer stolthet än att dalta med folk.

    Dom var inte rasister och dom var verkligen inga anhängare av diktatur, själva anledningen till att dom röstade på SD var för att dom ville ha MER demokrati (upplevde alla andra alternativ för lika och elitistiska)

    Jag vill att dom ska inse vad det är dom röstar på egentligen.
  • Anonym (Sjukt)
    Anonym (What) skrev 2018-02-15 08:44:46 följande:

    Så du menar att en person som är född i Sverige, vars föräldrar även är födda i Sverige (morföräldrar födda i Sverige men farföräldrarna kommer ifrån ett annat land) ska kunna bli utkastade? Vart ska dom skickas? Till ett land som deras farfar lämnade för kanske 50 år sen? Ett land, ett språk och en kultur som man själv kanske inte har nån kunskap om?


    Det spelar ingen roll om din släkt bott här sen istiden och du är 99% skandinav i ett Dna-test, det handlar inte om etnicitet för SD och det måste folk inse.

    Dom skiter i att sossar, kulturvänster, centerpartister, liberaler osv är svenskar, blonda osv. Dom vill rensa ut alla OLIKTÄNKANDE, inte efter DNA. Det är därför Kent Ekeroth kan vara barn till en kriminell invandrare och ändå vara välkommen i partiet. Det var därför Hitler kunde vara jude och inte född tysk själv.

    Den största lögnen är att dessa människor bryr sig på riktigt om ifall din farfar var svensk eller inte. Dom bryr sig om du är lojal med deras agenda och det är DET ENDA som spelar nån roll.

    Se hur SD-väljare svarat i tråden. Dom gillar att säga att dom hatar vänstern pga typ kommunism som förtrycker oliktänkande i samma inlägg som dom skriver grovt totalitära åsikter om att förbjuda religion, kultur och yttrandefrihet, alltså precis lika otäck politik som självaste STALIN stod för.

    Byt ut ?Sverige? i deras inlägg mot ?Sovjet? eller ?Maos Kina? eller ?Tredje riket? eller ?Nordkorea? så ser du vilka sjuka åsikter dom har.

    Sverigedemokrater gillar att säga att dom vill ha mer demokrati och anklagar alla andra från att hindra dom prata och verka.

    Fast i ?det jävla sossesverige? har dom fått starta sitt parti, haft polisbeskydd och demonstrationsfrihet, fått delta i alla val, uttala sig i media osv.

    Däremot i ?det jävla SD-Sverige? finns bara SD. Alla andra partier förbjuds, alla religioner förbjuds och Svenska kyrkan tvingas underkasta sig SD:s syn på vad kristendom i Svenska kyrkan ska innebära. SD blir PARTIET som bestämmer vad man får tycka, tänka, tro, säga, göra för att fortfarande vara en fri (levande) medborgare.
  • Anonym (Sjukt)
    Brolly skrev 2018-02-15 14:07:03 följande:

    Kommer du direkt från sossarnas trollfabrik eller? Väldigt mycket lögner och fakenews som du kommer med , men men det brukar ju vara en sosse hatar grej så ska väl inte förvåna mig över dom små snöflingornas hat

    Ingen ska förbjuda andra religioner i Sverige eller partier , jag är starkt för religionsfrihet men det innebär inte att jag ,måste underkasta mig din religion eller kultur   , men ge mig en källa på ditt påstående

    "Däremot i ?det jävla SD-Sverige? finns bara SD. Alla andra partier förbjuds, alla religioner förbjuds och Svenska kyrkan tvingas underkasta sig SD:s syn på vad kristendom i Svenska kyrkan ska innebära. SD blir PARTIET som bestämmer vad man får tycka, tänka, tro, säga, göra för att fortfarande vara en fri (levande) medborgare."

    Vart i exakt i SD,s partiprogram kan man läsa detta?


    Kul att du inte har koll på ditt favoritparti. Det är redan länkat i tråden bara några inlägg över ditt. Hur ser DU då på detta? Hittills har SD-väljare i tråden avslöjat sig som galna kommunister allihop. När jag säger kommunister syftar jag på kommunisterna i Sovjet och andra diktaturers förtryck av befolkningen och hur dom ansåg sig ha rätt att avgöra vilka åsikter mm som var okej. Här har jag gått och FÖRSVARAT sverigedemokrater i flera år och inte ens låtit folk håna er lite för att visa respekt för alla medborgare och så visar det sig att NI är tusen ggr värre och efter allt hyckleri om demokrati så visar det sig att ni förvägrar fucking alla andra demokrati och vill bestämma vilken religion och kultur varenda kotte måste ha, och var man ska vara lojal.

    Det är REN diktatur, det är så jävla mycket allvarligare än något ni anklagar ?sossar? för (jag är liberal, men såna Djurfarmen-galningar som du kallar ju alla för sossar. Det lustiga är att Socialdemokraterna är ett så jävla typiskt svenskt parti och har en stor roll i hela 1900-talet i Sverige, i ?folksjälen?, dom har präglat vår kultur under 100 år och har varit dom som gett oss så bra rykte utomlands med ?den svenska modellen?. Skitkul att ni låtsas värna om ?svensk? kultur när ni trashar dom.)

    Säg som det är, ni värnar om Sovjetisk och nazistisk kultur. Same shit, båda är totalitära, vidriga, förtryckande diktaturer med exakt samma värderingar som er.

    Ni ska tvinga alla ha en kultur som ni bestämt. Så jävla sjukt, Säpo borde lista er som säkerhetsrisk.
  • Anonym (Sjukt)
    Anonym (Aska) skrev 2018-02-15 21:39:08 följande:

    Det är ett förslag som SD aldrig får igenom iom att Sverige är en demokrati och en sådan lag skulle bryta mot vår grundlagsstiftning. Men det är oroande att man ens tänker i de banorna.


    Jo om dom blir det största partiet. Det är inte första gången ett demokratiskt valt parti avskaffar demokratin direkt.
  • Anonym (Sjukt)
    snöflingornasåsött skrev 2018-02-15 21:48:25 följande:

    Wääää WÄÄÄ sd är elaka dom tycker annorlunda än snöflingorna snyft snyft


    När jag läser kommentarer som denna får jag lite mer förståelse för hur vissa ibland refererar till SD?s väljare som dumma i huvet och obildade.
  • Anonym (Sjukt)
    Anonym (Veronica) skrev 2018-02-15 21:32:54 följande:

    Så du vill rösta på ett parti du inte delar samma uppfattningar med?! Ännu förespråkar inte sd dödsstraff för etniska svenskar som tröttnat på att fira midsommar utan det är utvisning som gäller.. är det något du står bakom? Är det något du vill se ska bli det ?nya förbättrade ? Sverige?

    Vem är du att bestämma vem som får vara här eller inte? Vem är du att avgöra det?

    Läs deras partiprogram istället.. de vill utvisa ALLA som inte följer deras marsch


    Exakt. Det är snarare så att en etnisk iranier får stanna om hen är lojala med partiet (exakt så skriver dom ju också i det citerade stycket som flera nu länkat och som flera SD-väljare i tråden lyckas missa varje gång)

    Första och andra generationens invandrare är välkomna att stanna om dom är lojala med Partiet.

    På NMR:s forum skrivs det tex att Hanif Bali är bättre än Jimmie Åkesson och borde bli partiledare för SD. Dom är nazister. (NMR) Och dom hatar egentligen mest av allt socialdemokrater, liberaler, kulturarbetare, journalister, fria tänkare, människor som arbetar för mänskliga rättigheter, homosexuella, transsexuella osv. Alla avhumaniseras genom att kallas fiender till nationen och osvenska. Det har aldrig handlat om hudfärg eller etnicitet för SD. Bara om totalitära människor som HATAR demokratin och ALLA OLIKTÄNKANDE.

    Syns TYDLIGT i denna tråd. Dom sköter det så bra själva med sina inlägg. Jag har skrivit att jag är liberal (och alltså blå och med alliansen) men flera av dom kallar mig ändå för ?röding? och ?sosse? ändå.

    Dom skriver öppet att dom vill avskaffa religionsfrihet, yttrandefrihet och demokrati.

    Skitbra. Det är precis det här som behöver komma upp till ytan, det är DET HÄR vi ska diskutera!

    Inte som Rosanna Dinamarca gasta att dom är rasister, blåsa i töntiga visselpipor när dom demonstrerar, anordna sambatåg och skrika att kärleken övervinner allt och sånt pubertalt tjafs som inte säger ett jävla skit. Det är DETTA som är det allvarliga och ett hot.

    Att SD är ett enfrågeparti som bara bryr sig om invandring är en lögn.

    Att SD har totalitära värderingar och likt Sovjetunionen vill underkasta alla människor SIN version av sanningen och ta ifrån alla oliktänkande medborgerliga och mänskliga rättigheter är det verkliga hotet vi måste prata om.
  • Anonym (Sjukt)
    Anonym (Det här handlar inte om invandring) skrev 2018-02-16 11:06:42 följande:

    Det är just det som är poängen här, att vara etnisk svensk är absolut inget skäl att inte oroa sig för SD.

    Men så där naiva och korkade var folk i 30-talets Tyskland också.

    När de kom för att hämta judarna sa jag ingenting, för JAG var ju inte jude.

    Fortsätt du att inte bry dig, men bli inte förvånad och stå inte och lipa om ingen finns kvar när de kommer för att hämta DIG.


    Exakt. Dom faktaresistenta som svarar läser inte ens vad jag skriver utan svarar på vad dom tycker att någon annan dom uppfattat som kritisk mot SD för 5 år sen skrev. Sen skriver dom att dom kräver en länk fast det länkats typ 5 ggr i tråden nu. Att inte känna till en så viktig princip hos partiet man slåss för är ju...

    Jag försöker dock inte omvända faktaresistenta, hardcore SD-are som VILL ha dödsstraff och VILL förbjuda kulturer, VILL tvinga alla svenskar att va precis som dom och vara lojala med deras j-a Mao Åkesson utan jag vänder mig till majoriteten som INTE är så militant rabiata utan faktiskt vill fortsätta leva i en demokrati. Jag anser att vi kritiserar SD på fel sätt.

    Det handlar inte om invandring eller etnicitet i första hand, det viktigaste är inte vem av dom som slogs med järnrör eller skämde ut sig på en fest eller avslöjades som nättroll, det viktiga är ffs att dom är förtäckta, militanta terrorister vars mål är att införa diktatur iklädda kostymer. Genom att prata om otrygghet och invandring når dom både smygrasister och alla som blir förbannade över hur det daltas med kriminella men SD har inte satsat såhär hårt för att hjälpa pensionärer och sätta ?svenskarna först?.

    Alla som SD:arna i tråden föraktfullt kallar ?rödingar? och ?sossar? och inte bevärdigar minsta respekt är just SVENSKAR. Majoriteten av svenskarna passar inte in i deras bild av hur svenskar ska vara och dom har hela tiden haft i sin kärnideologi att helt enkelt avhumanisera all denna majoritet av sitt ?eget folk? dom påstår sig värna.

    DET är brännhett och mycket värre än att nån EU-parlamentariker är dum i huvet och knappt kan formulera sig eller förstå frågor.

    Hela tiden har dom spelat på offerrollen och gnällt på att dom inte ?får? ta plats fast dom får mest plats av alla partier i media och hela tiden har levt i demokrati och kunnat syssla med sin politik. Om SD vann valet så skulle dom inte återgälda den gesten då dom inte har den minsta respekt för ?sossar? (som majoriteten sympatiserar med) eller liberaler eller miljöpartister osv. Det står klart och tydligt att den som DOM inte uppfattar som ?svensk? oavsett hur blå ögon man har eller om man genetiskt är MER skandinavisk än vad dom själva är så är inte den personen en medborgare längre.

    Denprincipen är helt jävla sjuk och det är ju bra att flera av deras väljare i tråden skriver klart och tydligt att dom delar den principen med SD.

    Isåfall har dom ingen som helst trovärdighet när dom kritiserar kommunism eller IS, dom delar samma totalitära ideologi bara att ?idealsamhället? är lite olika beroende på etikett. För en sovjet-kommunist är idealsamhället när staten äger allt och bestämmer vad alla får tycka och säga. Där det är lika med döden annars. För en nazist är det typ samma sak egentligen förutom att dom anser att en massa olika etniska grupper ska dö. För IS samma sak, dom ska äga och bestämma allt och tvinga folket leva efter deras ideal.

    Och för SD så ska alla tvingas leva efter deras sjuka ideal, annars ska dom sluta räknas som svenskar.
  • Anonym (Sjukt)
    Anonym (Det här handlar inte om invandring) skrev 2018-02-16 12:51:50 följande:

    Vi verkar tycka och tänka lika om en hel del.

    Jag tycker också till viss del att kritiken mot SD ibland varit missriktad.

    Jag hör inte till dem som tror att alla som röstat på SD eller funderat på att göra det är ondskefulla nazister.

    En sådan svartvit världsbild där du antingen är med oss eller mot oss har däremot MÅNGA Sverigedemokrater och det har vi sett en hel del exempel på i den här tråden. Gillar man inte SD är man automatiskt "röding" eller kommunist. Nu väntar jag bara på att det ska börja talas om kulturmarxister också. Ett epitet man kastar på i princip alla som inte gillar SD, som till exempel Annie Lööf och Blondinbella som inte är något som ens vagt skulle kunna påminna om marxister.

    I min närhet har har jag flera personer jag tycker mycket om , bland annat familjemedlemmar och barndomsvänner som röstat eller funderat på att rösta på SD.

    Det är personer som aldrig skulle använda uttryck som "kulturmarxister", "rasfrämlingar", "judemedia" " feminiseringen av män" "HBTQ-maffian" och så vidare. De ser inte Ungern som ett föregångsland, de är inte Putin-vänliga och de tror definitivt inte på några antisemitiska konspirationsteorier om Soros, de har på sin höjd bara en vag aning om vem Soros är.

    De röstade på SD främst för att de var extremt missnöjda med att Sverige tog emot en så extremt stor andel av asylsökande på mycket kort tid medan stora delar av EU knappt tog emot några alls, för att inte tala om USA och de rika gulfstaterna.

    Samtidigt som det fattades stora resurser inom polisen, vården och omsorgen.

    Saker som gängkriminaliteten och skottlossningarna i storstäderna samt en växande religiös fundamentalism i vissa förorter spelade också in.

    DET HÄR KLIENTELET skulle säkert aldrig ha röstat på SD om de var mer insatta i vad partiet och dess företrädare egentligen står för. För dem spelar sådant du skrev i din trådstart en STOR roll.


    Samma här. En del fd kollegor innan jag pluggade vidare och 2 barndomskompisar som själva är första generationens invandrare. (Fast dom har bara röstat på dom i förra valet och tänker inte göra om det nu)

    Vem vill inte ta itu med gängkriminalitet, jag stör mig sjukt mycket på att det ursäktas med socioekonomisk utsatthet från en del håll. Men som sagt, en diktatur är miljoner ggr värre än kriminalitet i förorter.

    Jag blir så förbannad på att sverigedemokrater anser sig ha att göra med om Kalle Eriksson är gift med en kvinna från Uganda eller om Lisa Nilsson har barn med en muslim och dom firar både jul och ramadan. Om Urban Eriksson vill utforska buddhism eller om Stina och Lina tycker det ska få finnas moskéer såväl som synagogor och kyrkor i Sverige. Att Svenska kyrkan är antirasistisk och del av en global, kristen gemenskap.

    Det är ingen som tvingat dom att bli muslimer men själva vill dom tvinga alla att inordna sig under vad DOM tycker är ok.

    Helt sjukt provocerande och det är inga demokratiska värderingar alls utan totalitära. Sverigedemokrater har mer gemensamt med Stalin än självaste Vänsterpartiet.
  • Anonym (Sjukt)
    Anonym (Bismillah) skrev 2018-02-17 00:13:12 följande:

    Du försöker desperat att vinna den här diskussionen, men det kan du helt enkelt inte, då du verkar sakna perspektivet att vara jude och förföljd pga din religion och bakgrund.

    Jag har aldrig blivit obehagligt bemött av Sverigedemokrater. Däremot skitdåligt behandlad av vänsterfolk och för att inte tala om sossar som älskar att relativisera vad det egentligen är för krafter som utgör ett hot mot Malmös judar...

    Vad mig anbelangar så kan du rösta på vilket parti du vill, jag kommer att rösta på SD, för det här landet är på väg rakt ned i sopkorgen.

    Inte ens nynassarna på 80- och 90-talet fick en att må så dåligt, som de krafter som idag verkar i Sverige i allmänhet, men Malmö i synnerhet.


    Tråden handlar inte om antisemitism. Jag är övertygad om att det finns mer antisemitism bland radikala vänsterpartister än bland (nåja) vissa sverigedemokrater. Som nån annan skrev finns ju båda delar i SD.

    Jag stör mig jättemycket på att vänsterrörelser fokuserar så mycket på Israel, oproportionerligt mycket! Folket i Nordkorea då? Dom har det mycket värre. Eller förtryckta i Ryssland, Tjetjenien, Kongo osv.

    Men till ÄMNET så skiter du alltså totalt om dina grannar blir skickade till nåt arbetsläger/koncentrationsläger så länge det inte riktar sig mot judar? Sympatiskt. Jag skulle aldrig rösta på V pga deras hangup på Israel och antisemitismen som finns där men du röstar gärna på ett parti som har som ideologi att oliktänkande ska ifråntagas sina medborgerliga rättigheter..!

    Som lägger sig i ens kultur, fritid och tankar!

    Vidrigt.
Svar på tråden Hur ser ni på att SD vill ta ifrån etniska svenskar sitt medborgarskap?