• Anonym (R)

    Hur ser ni på att SD vill ta ifrån etniska svenskar sitt medborgarskap?

    Skulle inte ha nåt emot ifall SD:arna blev av med sitt medborgarskap och berövades deras rösträtt.

    Men det kanske de inte tänkt sig?

  • Anonym (R)
    minstalilladu skrev 2018-02-14 16:39:18 följande:

    Dom har ju rätt

    Som ett exempel ,Islam är inte svenskt har inget i Sverige att göra och den religion har inge tillhörighet till detta land ,om en etnisk svensk väljer att konvertera till Islam så är personen inte svensk längre då den avsagt sig sin kultur ,och med tanke på att vill inte har Islamsk kultur här bör personen genast skickas till närmsta islamiska stat så den trivs bättre och få ta del av en kultur som den själv har valt

    Vad är det för fel med det?


    Att kalla någon för babbe och vifta med järnrör hör inte heller till svensk kultur. Borde de som gör sådant bli av med medborgarskapet? Om inte, varför?
  • Anonym (R)
    minstalilladu skrev 2018-02-14 16:46:48 följande:

    Så klart du vill,du är ju en röding och vill mörda alla som inte tycker som dig ,typiskt sossesnack


    Ja du påminner om Hitler i det avseendet att han ansåg Churchill vara kommunist. Har röstat blått de senaste 4?valen men det kanske är rött för dig.
  • Anonym (R)
    Anonym (Underbart) skrev 2018-02-14 17:25:49 följande:

    Kent Ekeroth är jude med rötterna i Kazachstan. Hans kultur, med järnrörsviftande och dåligt ölsinne, här hemma ute på den centralasiatiska stäppen och inte i civiliserade länder. Det har gått som det har gått också, med rättegångar och polisanmälningar. Jag tror både Kent och svenskarna skulle må bäst av att hans medborgarskap återkallades, han sattes på ett plan till Astana, och sedan repatrieras till sitt naturliga habitat, så att han kan odla sina långa polisonger, skägg, bära krimmel, skörta upp intet ont anande ryssar och kazacher med ockerräntor och skuldfällor.

    Det räcker med att studera hur obekväma sydsvenskar blir om man tvingar dem bo norr om Medelpad, eller hur dåligt surjämtar mår i det meterosexuella Stockholm, för att inse att det här funkar.

    Repatriera mera!


    Typ!
Svar på tråden Hur ser ni på att SD vill ta ifrån etniska svenskar sitt medborgarskap?