Inlägg från: Anonym (What) |Visa alla inlägg
  • Anonym (What)

    Hur ser ni på att SD vill ta ifrån etniska svenskar sitt medborgarskap?

    minstalilladu skrev 2018-02-14 16:39:18 följande:

    Dom har ju rätt

    Som ett exempel ,Islam är inte svenskt har inget i Sverige att göra och den religion har inge tillhörighet till detta land ,om en etnisk svensk väljer att konvertera till Islam så är personen inte svensk längre då den avsagt sig sin kultur ,och med tanke på att vill inte har Islamsk kultur här bör personen genast skickas till närmsta islamiska stat så den trivs bättre och få ta del av en kultur som den själv har valt

    Vad är det för fel med det?


    Islam är en religion inte en kultur för det första. Man kan omöjligt byta nationalitet igenom att tro på Gud, oavsett inom vilken religion. Dessutom har vi i Sverige religionsfrihet. Så ja, det är mycket fel med det.
  • Anonym (What)
    Anonym (!!!???) skrev 2018-02-14 22:22:44 följande:

    Eftersom moderaterna och sossarna snor SDs frågor en efter en trots att dom tidigare skrek "rasist" när SD tog fram dom så måste så klart SD gå vidare och komma med nåt nytt.

    Kastar man ut första, andra eller tredje generationens invandrare pga kriminalitet så är jag verkligen för förslaget. Att även verka för att folk som inte vill integreras dvs lära sig språket, skaffa jobb, betala skatt och acceptera kvinnors lika värde åker tillbaka är jag också för.

    Sen tror jag faktiskt det finns en del som vill tillbaka till sina rötter, sin släkt, sin kultur och varmare breddgrader och då ska vi väl inte motverka det utan hellre underlätta. Eller?


    Så du menar att en person som är född i Sverige, vars föräldrar även är födda i Sverige (morföräldrar födda i Sverige men farföräldrarna kommer ifrån ett annat land) ska kunna bli utkastade? Vart ska dom skickas? Till ett land som deras farfar lämnade för kanske 50 år sen? Ett land, ett språk och en kultur som man själv kanske inte har nån kunskap om?
  • Anonym (What)
    Anonym (!!!???) skrev 2018-02-15 09:48:51 följande:

    Kanske man skulle funderat över innan man begick brott....


    Alla som begår brott borde tänka sig för innan, oavsett nationalitet.

    Men jag förstår inte hur du tänker? Min ex man är invandrare, han kom hit dom anhörig till mig. Visst om han inte sköter sig, begår brott osv så skulle jag tyckte det var helt okej att skicka tillbaka honom till hans hemland.

    Men inte våra barn. Skulle de begå brott i framtiden så ska de straffas enligt Sveriges lagar, som alla andra. Men inte skickas till sin pappas hemland. Dom är svenska medborgare, födda och uppväxta i Sverige, biologiskt är dom till hälften svenskar. De har inget medborgarskap I sin pappas land, så det är inte ens säkert att de skulle va välkommen där.
  • Anonym (What)
    Anonym (Sjukt) skrev 2018-02-15 09:25:56 följande:

    Det spelar ingen roll om din släkt bott här sen istiden och du är 99% skandinav i ett Dna-test, det handlar inte om etnicitet för SD och det måste folk inse.

    Dom skiter i att sossar, kulturvänster, centerpartister, liberaler osv är svenskar, blonda osv. Dom vill rensa ut alla OLIKTÄNKANDE, inte efter DNA. Det är därför Kent Ekeroth kan vara barn till en kriminell invandrare och ändå vara välkommen i partiet. Det var därför Hitler kunde vara jude och inte född tysk själv.

    Den största lögnen är att dessa människor bryr sig på riktigt om ifall din farfar var svensk eller inte. Dom bryr sig om du är lojal med deras agenda och det är DET ENDA som spelar nån roll.

    Se hur SD-väljare svarat i tråden. Dom gillar att säga att dom hatar vänstern pga typ kommunism som förtrycker oliktänkande i samma inlägg som dom skriver grovt totalitära åsikter om att förbjuda religion, kultur och yttrandefrihet, alltså precis lika otäck politik som självaste STALIN stod för.

    Byt ut ?Sverige? i deras inlägg mot ?Sovjet? eller ?Maos Kina? eller ?Tredje riket? eller ?Nordkorea? så ser du vilka sjuka åsikter dom har.

    Sverigedemokrater gillar att säga att dom vill ha mer demokrati och anklagar alla andra från att hindra dom prata och verka.

    Fast i ?det jävla sossesverige? har dom fått starta sitt parti, haft polisbeskydd och demonstrationsfrihet, fått delta i alla val, uttala sig i media osv.

    Däremot i ?det jävla SD-Sverige? finns bara SD. Alla andra partier förbjuds, alla religioner förbjuds och Svenska kyrkan tvingas underkasta sig SD:s syn på vad kristendom i Svenska kyrkan ska innebära. SD blir PARTIET som bestämmer vad man får tycka, tänka, tro, säga, göra för att fortfarande vara en fri (levande) medborgare.


    Det var inte det här jag frågade om. Jag ville bara veta hur h*n tänkte som skrev det jag svarade på.
  • Anonym (What)
    Anonym (!!!???) skrev 2018-02-15 10:30:21 följande:

    Om möjlighet finns så kanske barn med föräldrar från olika länder får dubbelt medborgarskap vid födseln vilket säkerligen underlättar hanteringen. Visst det löser inte problemet med att barnbarn till invandrare begår brott men kollar man statistik så brukar brottsligheten sjunka över tid ju mer integrerad släkten blir så det gör nog ingen större skillnad.

    Och begår dina barn brott så borde dom lära sig att ta konsekvenserna av sina handlingar. Ger brottet fängelse och Sverige har ett utlämningsavtal där vi låter dom avtjäna straffet utomlands och sen vid upprepad brottslighet så tar vi även bort medborgarskapet så kanske det får effekt. I dagsläget är Sverige ett skämt i brottslighet om man jämför med ex.vis Norge och Finland. Det är dags att agera. Finns en anledning till varför man inte vill ta fram statistik på brottslighet och invandring igen... Sanningen är alltför obekväm för vissa.


    Jag tycker att kommer du hit och inte sköter dig, ja då ska du skickas tillbaka. Men det funkar inte med dom som är födda i Sverige. Vi kan inte behandla medborgare födda och uppväxta i Sverige annorlunda bara för att de råkar har en utlandsfödd förälder.
  • Anonym (What)
    Brolly skrev 2018-02-15 14:00:32 följande:

    Religionsfrihet innebär inte att ALLA vi andra måste underkasta oss din religion och dess seder och kultur ,det ger dig rätten att tro vad du vill.  Men vi har fortfarande åsiktsfrihet och min och MÅNGA andra svenskar har den ÅSIKTEN att muslimer inte är svenskar och kommer aldrig bli det, dom borde flytta till ett muslimskt land som skulle passa dom bättre

    Jag hatar inte muslimer men muslimska kulturer har inget i Sverige att göra ,skulle inte drömma om att åka ner till ett muslimskt land och tvinga på dom våran kultur för den hör inte hemma där lika som att deras inte hör hemma här 


    Vad är det för islamska kultur dom tvingar på dig?
  • Anonym (What)
    Anonym (Veronica) skrev 2018-02-15 21:10:48 följande:

    Det är din åsikt, dock uppenbarligen inte sd:s. Där de anser att folk som följer andra religioner eller bryter sin lojalitet skall utvisas .Ändå röstar du på dom?!

    Dessutom, är sd för dödsstraff?


    Sd är emot dödsstraff.
  • Anonym (What)
    Anonym (Ts = troll) skrev 2018-02-16 01:01:50 följande:

    Ts, du är ett desperat troll som börjar inse att folk numera tänker själva, och inser att massinvandring är något mycket dåligt. SD var de första som satte ner foten, nu följer fler partier efter vilket är positivt. Så du försöker skrämma bort folk från SD. Bra försök.... men du falerar på två punkter. Dels är det uppenbart att du desperat försöker sprida svartmålning av SD, funkar inte, tycker heller inte att det är konstigt att man tex ser svenskar som helt konverterat till islam, som mindre nära svensk kultur, än sekulära kristna.

    För det andra, som sagt, flera andra partier har snappat upp att folk INTE gillar massinvandring, och gör som SD, börjar tala om skärpta regler, markant mindre invandring och problemen med invandring. Detta har bara börjat, när locket har varit på så länge finns det mycket som ska pysa ut..... Folk är inte dumma, bara lite sena ibland. Varesig du vill eller inte så kommer SD:s invandringspolitik att bli norm inom kort, inte minst för att de flesta andra partier anammat den. 


    Har du ens läst ts inlägg? I så fall har du totalt missat poängen.
Svar på tråden Hur ser ni på att SD vill ta ifrån etniska svenskar sitt medborgarskap?