Inlägg från: Anonym (Principprogram) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Principprogram)

    Hur ser ni på att SD vill ta ifrån etniska svenskar sitt medborgarskap?

    Nosslin skrev 2018-02-14 21:58:15 följande:

    Har kollat i deras program nu men ser inget om detta. Kan du säga var dem säger det?

    Det där med järnröret är relativt uttjatat nu och inget jag bryr mig om, dem hade gärna fått kastats ut ur partiet däremot. Dem borde inte fått vara kvar. 


    TS har tolkat en rad i principprogrammet. Jag tror dock också att man menar att den som sviker nationen inte längre ska betraktas som dela av den, hur det ska gå till rent praktiskt tänker jag dock inte spekulera i.

  • Anonym (Principprogram)
    Anonym (Bryr mig inte) skrev 2018-02-16 07:42:37 följande:

    Har läst det där men bryr mig inte, är som etnisk svensk inte ett dugg oroad över deras politik men däremot betydligt mer oroad över situationen i Sverige. Det går knappt att gå ut längre utan att bli utsatt för brott, brott där det uteslutande är icke etniska svenskar som är skyldiga.


    Spontant tycker jag det känns lite som att du överdriver. Hur många brott har du blivit utsatt för i år?

    Sist jag blev utsatt för ett brott var 1999, ett inbrott, förövaren var svensk. Jag har sen dess bott lite överallt, Angered, Bergsjön, Skara, Uppsala, Lysekil och nu senast i Mölndals version av ett miljonprogram, Åby centrum.
  • Anonym (Principprogram)
    Anonym (Bryr mig inte) skrev 2018-02-16 08:46:57 följande:

    Seriöst? Nej, jag har varken blivit våldtagen eller rånad, men spottad på, förföljd, jagad på väg hem från arbetet en vardagskväll kl 21:30.

    Min dotter på 14 år blev antastad i tunnelbanan, mitt på dagen, på väg hem från skolan.

    Och vid alla ovan beskrivna händelser har det inte handlat om en svensk man, utan utlänning om man ens törs skriva det här.

    Det här är bara exempel på sånt som drabbat oss. Bor i villa, är med i grannsamverkan. Ser dagligen bilder från övervakningskameror som grannarna lägger ut över folk som begått inbrott eller gjort försök, och nej, bilderna är inte på svenskar.

    Läser du inte tidningarna?


    Men det är ju inte på något sätt samma sak som att inte kunna gå utan för dörren utan att bli utsatt för ett brott, du ser skillnaden eller hur?

    Jag har i alla tider hört berättelser som din, det är varken nytt eller unikt. Jag håller fast vid att din första beskrivning var en överdrift, om du vill få gehör för dina klagomål var ärlig med det som hänt er istället för att ta till överdrifter.

    Det förekommer, och har alltid förekommit brott, förövarna är i högre grad socialt utsatta unga män, så här det alltid varit. Större andelar av de socialt utsatta unga männen är idag födda i ett annat land än Sverige eller har föräldrar födda i ett annat land än Sverige. Knappast heller det något nytt.

    Att tro att Sd skulle minska den sociala utsattheten, bland svenska såväl som utlandsfödda, är bara dumt.

    Satsa istället på att minska den sociala utsattheten och osynliggörandet av unga män så kommer brottsligheten minska av sig själv.
Svar på tråden Hur ser ni på att SD vill ta ifrån etniska svenskar sitt medborgarskap?