Inlägg från: Anonym (Perra) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Perra)

    Ni som varit otrogna länge

    Anonym (Medelålders kvinna) skrev 2018-02-19 15:03:08 följande:

    Är det lättare att göra slut med sin otrohetspartner när man varit otrogen länge? Tänker när förälskelsefasen gått över ?
    Såg ett inslag på Gokväll ( tv programmet ) där det hävdades att förälskelse varar typ 17-18 månader.
    Om man då är otrogen för att man blev förälskad i en annan person... fortsätter man då när förälskelsen gått över? 
    Går den över?
    Eller är det som i det gamla förhållandet att det går över i äkta kärlek?
    Eller byter man ut sin otrohetspartner för ny härlig förälskelsefas?
    Och hur länge varade er otrohetsaffär ?
    Tog det slut för ni blev påkomna eller tog "kärleken" slut ?
    Ni bröt kanske upp och satsade på ert förhållande?


    Otrogen är man om man har en riktigt dålig relation, och inte har förmåga eller kunskap/förnuft att först avsluta den dåliga relationen, innan man går vidare. 


    Eller så är man otrogen för att man har ett sjukligt stort bekräftelsebehov, men förmodligen bottnar det i att man har en dålig relation. 


    Tror också att om man lyssnar på "inslag i Gokväll" och tror att sanningen sägs där, i st f att resonera med sig själv vad som är bra för en själv och sin partner, så bör man nog tänka ett par varv till innan man är otrogen. 


    Man är inte på "den planhalvan" och utsätter sig för någon slags frestelse att vara otrogen om man har en bra relation. Sök hjälp eller gör slut med din partner och sluta vara otrogen! 


     


     


     


     


     

  • Anonym (Perra)
    Anonym (Natalie) skrev 2018-02-19 15:17:38 följande:
    Jag är otrogen sen 3 år tillbaka och har aldrig varit förälskad i min älskare. Är otrogen för min man inte kan tillgodose mina behov som jag har och älskar verkligen sex. Har alltid haft samma älskare alla dessa år och han vill även fortsätta träffas fast han ibland inleder nya förhållanden. Tror det är just det som gör att vi funkar så bra tillsammans för vi lämnar känslorna utanför och allt är så kravlöst.
    Varför gör du inte slut med din man? 
  • Anonym (Perra)
    Anonym (Natalie) skrev 2018-02-19 15:23:03 följande:
    För vi har det ganska bra förövrigt, har barn tillsammans, stora huslån och gemensamt umgänge. Dessutom har jag varit med honom sedna jag var 16 år och kan nog inte föreställa mig vara utan honom. Rädsla kanske.

    Vidrigt! 


    Osäkra människor som egoistiskt bedrar sin partner, och inte har förmåga att skilja på rätt och fel! Hur skulle du känna om du fick veta att din man var otrogen? Du skrev i annan tråd att du har "legat med grannsonen som är 17 år några ggr sen i somras". Vet din kk om det? 


    "Stora huslån och gemensamt umgänge".... Fy fan! 


     

  • Anonym (Perra)
    Anonym (Natalie) skrev 2018-02-19 15:47:41 följande:
    Nu har jag förmågan att skilja mellan rätt och fel, jag väljer att göra fel.

    Du misstar mig från någon, jag ligger inte med småpojkar.
    Om du fick veta att din man var otrogen då? Hur skulle du känna då? 
  • Anonym (Perra)
    Anonym (fel) skrev 2018-02-19 15:54:44 följande:
    I den tråden säger hon sig skild. Jag tror hon (han?) ljuger för att provocera.
    Visst skulle det rent teoretiskt kunna finnas fler än en "Anonym (Natalie)" men jag tror att det är samma person, som inte kan hålla reda på vad hon/han? skriver i olika trådar. 
  • Anonym (Perra)
    Anonym (Natalie) skrev 2018-02-19 16:08:48 följande:
    Om jag fick veta det skulle jag lämna honom,det skulle vara det som gjorde att jag skulle ta mig i kragen och göra det.

    Och om han kom på dig skulle han kanske lämna dig. Då skulle du stå där med din älskare som kanske inte tycker du är lika spännande längre när du är "tillgänglig". 


    Nej usch för vidriga och obehagliga människor som du!!! 


     

  • Anonym (Perra)
    Anonym (Natalie) skrev 2018-02-19 16:31:49 följande:
    Varför drar du sånna slutsatser? Hur mår du egentligen? Sitta anonymt bakom en skärm och skrika?

    Men för att göra saker klara för dig, jag skulle aldrig bli tillsammans med min älskare i ett romantiskt förhållande för som sagt har jag inga sånna känslor för honom så även om jag var tillgänglig skulle han inte vara något annat än ett skönt knull för mig ändå. Jag kommer inte hoppa in i ett förhållande med första bästa för att jag blir tillgänglig. Så du kan ta dina slutsatser, ditt otrevliga bemötande och dina misstankar om mig och lämna mig ifred.

    För det första - Jag mår jättebra!


    För det andra - Jag skriker inte. Det här är ett forum där man skriver, debatterar och tar upp saker, antingen som trådstartare eller så bemöter man andras inlägg.


    Ok, då har du gjort klart att jag inte ska dra några slutsatser om din man, och att han skulle avsluta/skilja sig om han kom på dig.


    Och så har du gjort klart att du inte skulle bli tillsammans med din älskare om du var tillgänglig.


    Jag tycker ändå att du är en vidrig person som bedrar, sviker och ljuger för din man och era gemensamma barn, i stället för att våga lämna honom då du beter dig illa mot dina närmaste. Ett praktexempel på ärke-egoism!


     


     

  • Anonym (Perra)
    Anonym (Natalie) skrev 2018-02-19 16:58:38 följande:
    Glad att höra att du mår bra, härligt att jag kunde bara bollplanket du kunde sparka ifrån dig all din bitterhet och dina aggressioner du satt inne med.

    Så med det sagt kan du nu sluta kommentera mina inlägg för även om jag kommer att skilja mig eller sluta träffa min älskare kommer du alltid att vara samma loser oavsett.

    Hahahahaha! 


    Du är ju inte bara vidrig! Du är helt befängd också.


    Jag är inte ett dugg bitter och tycker inte att jag är särskilt aggressiv heller bara för att jag uttrycker min avsky för dig och din sort, som det finns alltför många av. 


    Och när du inte vet ett dugg om mig vet jag inte varför du anser att jag är en loser? För att jag tänker på din stackars bedragna och svikne man, och era barn som du skenheligt framstår som en god mor inför, när du i själva verket är en vidrig människa utan vettiga värderingar och med ett ego som överstiger ditt eget förnuft? 


    Lycka till med livet Natalie! 


     

  • Anonym (Perra)
    Anonym (Natalie) skrev 2018-02-19 17:12:38 följande:
    Du kan gå nu, har redan gett dig min välsignelse

    Ha ha ha ha !


    Vilken hybris! Du tror du är gud, och ger mig din välsignelse. Typiskt narcissistiskt beteende. Överdriven känsla av att vara viktig/betydande. Orealistiska uppfattningar om sig själv. Utnyttjar andra för att uppnå sina mål. Saknar empati. Arrogant beteende. Ja du Natalie, du är en psykologs våta dröm. Skrattande

  • Anonym (Perra)
    Anonym (Medelålders kvinna) skrev 2018-02-20 10:23:05 följande:
    Är inne på samma bana som du Natalie, att man kan älska sin partner men även tillgodose sina behov med en annan person. 
    Ja det borde kanske vara mer rätt att lämna din man kanske men samtidigt verkar ju de flesta vilja vara kvar i sitt förhållande trots att de blivit bedragna.
    Allt är verkligen inte svart eller vitt .
    Dock blir jag illa berörd över att du fått klä skott i denna tråden samtidigt som du verkar strong nog att stå över de som dömer dig hårt. 

    Ja visst kan man älska sin partner men även tillgodose sina behov med en annan person, om man är en lögnaktig svikare som bedrar sin partner och sina barn. 


    "De flesta verkar vilja vara kvar i sitt förhållande trots att de blivit bedragna"??? Vad bygger den faktan på? Låter mer som den otrognes försvarstal, som därmed skulle berättiga till sitt dåliga beteende. Eller har du tillgång till statistik kring detta som du kan dela med dig av? De jag känner till, inklusive mig själv, som blivit utsatta för otrohet har avslutat direkt. Det är ett sjukligt beteende som ofta återkommer, och det är bara att lämna. 


    "Illa berörd över att Natalie fått klä skott"? Det är väl den enda empati den oempatiske kan ha? Att ha empati för någon som är lika oempatisk som en själv. 


     


     


     

  • Anonym (Perra)
    MR Human skrev 2018-02-20 10:43:17 följande:
    Det är bara att lägga ned! Att försöka resonera med sådana människor är som att få en muslim att konvertera till judendomen!
    Det går inte! Det är bara att acceptera att vissa människor tycker dom har rätt att ta  från andra och kräva respekt men ge lögner och svek som tack!

    Det är som blodparasiter som biter sig fast i sin värd!

    Jag hade inte uttryckt det bättre själv! 


    Jag hoppas att den bedragna maken och barnen till slut inser vilken vidrig kvinna de lever med, och kommer ur det inte alltför skadade. 

  • Anonym (Perra)
    Anonym (man) skrev 2018-02-20 10:58:30 följande:
    Du får ursäkta mig men nu får du ta och skärpa dig, du sitter och hittar på rena förfalskningar för att rättfärdiga dina handlingar för dig själv och det är inte ok. De flesta vill inte alls vara kvar i ett förhållande med någon som är otrogen, väldigt väldigt få personer är kvar med något som fortsätter vara otrogen. Många kan däremot tänka sig att ge sin otrogna partner en andra chans MOT att personen slutar vara otrogen. 

    Allt är inte svart eller vitt betyder INTE att precis allt är förhandlingsbart och en gråzon, det betyder bara att VISSA saker är det men andra saker faktiskt ÄR svartvita.

    Det som irriterar folk är oftast inte otroheten i sig. De allra flesta tycker otrohet är fel men kan ha förståelse för din situation, det som verkligen irriterar folk är alla löjliga bortförklaringar och dåliga ursäkter man använder för att rättfärdiga sin otrohet för sig själv och andra. Som till exempel att påstå att de flesta är kvar med någon som ÄR otrogen vilket är ett befängt påstående. Så om du vill ha en bättre respons så föreslår jag att du slutar med att försöka rättfärdiga din otrohet med en massa falska argument.

    Mycket bra skrivet och formulerat! 


    Jag håller med om att otroheten i sig inte är det värsta, utan precis som du skriver att man rättfärdigar sitt beteende med en massa mindre begåvade argument. Men det värsta som jag kände den gången jag råkade ut för det var att jag kände mig lurad. Någon  hade ljugit för mig, inte bara en gång, utan hela tiden. Känslan av att bli sviken, omgärdat av en massa lögner. 


     

Svar på tråden Ni som varit otrogna länge