• Leostar

    Ni som varit otrogna länge

    Anonym (Natalie) skrev 2018-02-19 16:07:30 följande:

    Jag älskar min man , men idag mer på ett kompis-aktivt vis, vi träffades när jag var 16 och han var 28. Vi har nog alltid fungerat perfekt när det gäller det sexuella fast vi är två helt olika personer egentligen. Sen när barnen var små funderade jag inte så mycket på just vårat förhållande utan allting bara rullade på. Nu på senare år har hans sexuella förmåga avsevärt gått ner och han har ingen större sexlust längre medans jag fortfarande behöver känna mig bekräftad på det planet precis som tidigare. Jag vet inte om det är normalt att vilja ha sex varje dag ,gärna flera gånger om dagen. I framtiden kanske jag vågar ta steget och skilja mig ,funderar på det ibland och allt oftare. Det är bara så svårt att föreställa mig stå på egna ben när jag alltid har haft någon som tagit dom flesta besluten.


    Du har inte pratat med din man om att det kanske kan va ok med något på sidan av? Vem vet, han kanske tycker det är en toppenidé.
  • Leostar
    Anonym (Medelålders kvinna) skrev 2018-02-20 15:44:48 följande:

    Klickade iväg lite snabbt och tar upp tråden igen.

    Ja jag är förvirrad....och ja jag tycker om honom som den man han är.

    Dessutom så känner jag kvinnan han är förälskad i och henne gillar jag också. Har själv sagt vid något tillfälle att de är som klipp och skuret för varandra.

    Min man och jag är väldigt olika men vi har ett kärleksfullt förhållande och det hävdar ju även min man. Vi arbetar på samma arbetsplats så vi tillbringar ju dygnet runt med varandra utan några problem. Vi gillar hänga med varandra helt enkelt.

    Han och kvinnan delar en hobby och har träffats där i ca ett år. Exakt hur länge förhållandet är jag i nuläget inte intresserad  av inte heller hur långt förhållandet gått.

    Förvirringen just nu ( eller chocken, kanske) är i att jag vill förstå hur det funkar, hur han tänker ( han vet inte hur han ska förklara ) och hur framtiden ser ut helt krasst ( ja ett facit hade varit bra men jag förstår att det inte finns )

    Jag är ledsen förstås men inte hatisk och rasande som vissa här i tråden...men det kommer kanske, vad vet jag?

     


    Det här är ett intressant ämne.

    Personligen så älskar jag min fru väldigt mycket och om hon kommer hem och säger att hon träffat någon som hon är förälskad i eller liknande (typ det som hänt dig) och det även är en person jag vet vem det är och själv känner att de passar som ler o långhalm så skulle jag nog ha svårt att stå ivägen. Jag vill helt enkelt att hon skall vara lycklig och om det inte är jag som kan göra det för henne så är det så.

    Men om det däremot är en förtjusning men som inte toppar det vi har... well, då låter jag henne testa och leka av sig så vi kan fortsätta vårt liv sen.

    Men samtidigt, det är så jag funderar och så jag hoppas att jag skulle funka... men man vet ju aldrig förräns man sitter där.
  • Leostar
    Anonym (Natalie) skrev 2018-02-23 18:46:33 följande:

    Jag avslutade min affär igår, känner mig så lättad. Ville väl med detta bara tacka alla ni som svarat i tråden och som fick mig att tänka och tänka om . Beslutat mig för att jobba på mig själv och arbeta på mitt förhållande till min man.


    Starkt men bra. Man skall göra det man mår bra av.
Svar på tråden Ni som varit otrogna länge